Znawca 164 (1459)
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Znawca 164 (1459)
Swoje typy wysyłamy pod adres:
Kod: Zaznacz cały
znawcalp3@gmail.com w tytule tematu wpisując "Znawca XXX (YYYY) - nnnn", gdzie:
XXX - numer Znawcy
YYYY - numer notowania LP3
nnnn - nick na forum
np. "Znawca 164 (1459) - Gary"
jest to bardzo ważne, bo pozwoli katalogować typy według notowań i użytkowników.
Proszę pisać według formatu. Nie pomijać nicku, nie zapominać o spacjach i żadnych znakach.
Dziękuję.
XXX - numer Znawcy
nnnn - nick na forum
jest to bardzo ważne, bo pozwoli katalogować typy według notowań i użytkowników.
Proszę pisać według formatu. Nie pomijać nicku, nie zapominać o spacjach i żadnych znakach.
Dziękuję.
Ostatnio zmieniony śr sty 13, 2010 7:27 pm przez temik3, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Znawca 164 (1459)
prawie bym się pomylił, ale na szczęście w porę zauważyłem - warto ten przykład co tydzień aktualizować, bo nie wiem jak inni, ale np. ja zawsze do tematu maila kopiuje ten przykład i tylko wpisuję swój nicktemik3 pisze:np. "Znawca 163 (1458) - Gary"

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
ja robię tak samo, ale teraz zmieniłem te cyferki 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Ja też tak robię. Bezpieczniej, bo się człek nie pomyli.
Zapomniałem o tym napisać. Ja w ostatniej chwili się zorientowałem. 

To ja ze swojej strony jeszcze dodam, że najlepiej byłoby cytować post z poprzedniego tematu, usunąć [quote][/quote] i zmienić numerki. Wtedy e-mail będzie się kodował, co ochroni przed spamem. 

- Miszon
- Kontakt:
Powiem szczerze, że nie rozumiem, czym to się różni od Ctrl+c Ctrl+v, ale trudno.
Swoje typy wysyłamy pod adres: w tytule tematu wpisując "Znawca XXX (YYYY) - nnnn", gdzie:
XXX - numer Znawcy
nnnn - nick na forum
Dziękuję.
-----------------------------------
XXX - numer Znawcy
nnnn - nick na forum
Dziękuję.
Naprawdę nie widzisz różnicy?
znawcalp3@gmail.com
XXX - numer Znawcy
nnnn - nick na forum
Dziękuję.
-----------------------------------
XXX - numer Znawcy
nnnn - nick na forum
Dziękuję.
Naprawdę nie widzisz różnicy?
- Miszon
- Kontakt:
a to ja nie zrozumiałem, bo myślałem że chodzi o wysyłanie naszych typów, a nie ten post z intrukcją tutaj.
Aczkolwiek powiem szczerze, że nie wiedziałem wczesniej, jak się tworzy taki
I jak widać nadal nie wiem
.
edit2"
Aczkolwiek powiem szczerze, że nie wiedziałem wczesniej, jak się tworzy taki
edit:kod pisze:adres@mailu
I jak widać nadal nie wiem

edit2"
adres@mailu
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2010 7:31 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
wciśnij przycisk po prawo od Quote. 

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
tradycyjnie nie dostałem potwierdzenia
ale mam nadzieję, że doszedł mój typ...

Żeby dostać potwierdzenie trzeba w nazwie tematu wpisać "Znawca". 

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
oo
a "nawca" to za mało?
Dzięki

Dzięki
Na początek na wszelki wypadek typujący:
Gary Tomekk Robinson LLucky jotem3 ku3a piotreklp3 Yacy Neo01 DarekM Miszon gaja6 Arkano temik3 kajman
A teraz o typowaniu. Po zeszłym tygodniu, kiedy prawie wszystko szło jak po maśle, teraz totalny horror.
1. Na pierwsze miejsce 4 bardzo silnych kandydatów.
2. Na miejsca 8-12 w sumie pcha się 13 utworów.
3. Miejsca 21-24 kompletny wakat.
4. Na miejsce 30 wprawdzie tylko 2 piosenki, ale to tylko dlatego, że:
5. Do wylotu tak circa około about ćwierć poprzedniego top30.
6. Wprawdzie mam pewniaki na debiut, ale jest ich raczej mało i więcej nie za bardzo chce być, a w każdym razie dużo mniej niż tych z p. 5.
7. Najprawdopodobniejsza z dodatkowych nowości jest zarazem najmniej prawdopodobna.
Gary Tomekk Robinson LLucky jotem3 ku3a piotreklp3 Yacy Neo01 DarekM Miszon gaja6 Arkano temik3 kajman
A teraz o typowaniu. Po zeszłym tygodniu, kiedy prawie wszystko szło jak po maśle, teraz totalny horror.
1. Na pierwsze miejsce 4 bardzo silnych kandydatów.
2. Na miejsca 8-12 w sumie pcha się 13 utworów.
3. Miejsca 21-24 kompletny wakat.
4. Na miejsce 30 wprawdzie tylko 2 piosenki, ale to tylko dlatego, że:
5. Do wylotu tak circa około about ćwierć poprzedniego top30.
6. Wprawdzie mam pewniaki na debiut, ale jest ich raczej mało i więcej nie za bardzo chce być, a w każdym razie dużo mniej niż tych z p. 5.
7. Najprawdopodobniejsza z dodatkowych nowości jest zarazem najmniej prawdopodobna.
- Arkano
- Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe
Zrobiłem jedno dosyć duże przesunięcie, więc wszystko szło gładko, bo kandydatów do kolejnych miejsc nie brakło. Zacięło się na dobre po miejscu 23. Musiałem zrobić dłuższą przerwę, a i tak nic nie dała. Ciężko było wytypować końcówkę. W ogóle nie czułem, co może pójść z niej do góry, co da radę się utrzymać i co może zadebiutować. Pewnych kandydatów na nowości nie widzę ale w sumie dużo piosenek może się załapać do trzydziechy.
ja nie na dobre, ale też po 23 miejscuArkano pisze:Zacięło się na dobre po miejscu 23.

witam w klubie o nazwie "po miejscu 23." 
inny dylemat, jaki miałem, wynika stąd, że wielu jest potencjalnie chętnych do opuszczenia listy, ale niewielu umiało mnie przekonać, że naprawdę tego chcą. podobnie z nowościami, wielu chętnych do walki o trzydziestkę, ale niewielu, w których wierzę, że im się to uda.

inny dylemat, jaki miałem, wynika stąd, że wielu jest potencjalnie chętnych do opuszczenia listy, ale niewielu umiało mnie przekonać, że naprawdę tego chcą. podobnie z nowościami, wielu chętnych do walki o trzydziestkę, ale niewielu, w których wierzę, że im się to uda.
No coż, ja do tego klubu nie należę. U mnie piekielne schody zaczęły się już po miejscu 20, z czego wynika, że 3 utwory widzę zdecydowanie niżej niż klubowicze.Dede pisze:witam w klubie o nazwie "po miejscu 23."
- Miszon
- Kontakt:
A u mnie jest ciężko wysoko, do miejsca 16. A szczególnie od 6 w dół. Zrobiłem mini rewolucję, zobaczymy jak pójdzie.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Tak, oczywiście, do 18:00.
Ależ ja jestem zakręcona
jeśli nie dojdzie to niech mi Ktoś napisze ok ? dzięki

a potwierdzenia nie dostałaś?
doszło.

doszło.

3ask, jesteś już czwartą kobietą, która chce spróbować swoich sił w Znawcy!
życzę wytrwałości w typowaniu, żeby ci się spodobało, ewentualne niepowodzenia cię nie zniechęcały i żebyś została na dłużej
bynajmniej, nie chcę wprowadzać żadnych rozgrywek damsko-męskich (swego czasu na krótko pojawił się taki wątek przy okazji gai6 i temika3), po prostu przyjemnie w zabawie zdominowanej przez brzydali ujrzeć inną buźkę
życzę wytrwałości w typowaniu, żeby ci się spodobało, ewentualne niepowodzenia cię nie zniechęcały i żebyś została na dłużej

bynajmniej, nie chcę wprowadzać żadnych rozgrywek damsko-męskich (swego czasu na krótko pojawił się taki wątek przy okazji gai6 i temika3), po prostu przyjemnie w zabawie zdominowanej przez brzydali ujrzeć inną buźkę