1458 (9.1.2010)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: 1458 (9.1.2010)
...no to spadam.
dziękuję, pozdrawiam i polecam.
paps:)

dziękuję, pozdrawiam i polecam.
paps:)
No i cieszę się z miejsca 1  

Renata jest nawet niezła tekstowo, ale muzycznie cieniutko

Renata jest nawet niezła tekstowo, ale muzycznie cieniutko
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
RENATA na 2 
super i tak!!! mam nadzieję, że za tydzień w ... Szklarskiej Porębie uda mi się usłyszeć JĄ na 1

super i tak!!! mam nadzieję, że za tydzień w ... Szklarskiej Porębie uda mi się usłyszeć JĄ na 1

Oszukujesz! Przecież wiesz, że Editors nie mogło być drugie.Yacy pisze:MUSE odpada z rywalizacji
3. SNL
2. Editors
1.

Wolę Strachy niż Renię na pierwszym (chociaż dla mojego znawcy to źle).
Żyję w kraju, w którym ...
Strachy zdecydowanie zasługują na 1 miejsce
choćby na tydzień

choćby na tydzień
no i mi się mój debiut na liście podoba - SNL na pierwszym!
pozytywnie bo wszystko na co głosowałem oprócz Editorsów awansowało

pozytywnie bo wszystko na co głosowałem oprócz Editorsów awansowało

zawsze było ciepło - w serduchuMateusz pisze:To jako młodszy woźny Naszego forumrównież DZIĘKUJĘ za tak rewelacyjną promocję forum. Skąd taki nagły przypływ uczuć?

Gratulacje dla słuchaczy za pierwszą dwójkę. To może za tydzień zamiana? I jeszcze wysoko Sade i nowy Hey. Dla mnie dzisiejsza Lista bardzo optymistyczna.

- marsvolta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 721
Pamiętam jak kiedyś sobie zakupiłem tego singla w dziewiątce w Zakopanem to był łup. W takim miejscu! Jedensingielek w papierowej okładce i udało mi się go dorawać. Jeszcze przed erą powszechnego dostępu w intenetowych sklepach.emilencja pisze:Given To Fly
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Myślę że może to mieć związek z niektórymi wpisami w wątku "XVI Top - refleksje" dotyczące krótko mówiąc "zlewania" forowiczów przez szanowną redakcję...Mateusz pisze:To jako młodszy woźny Naszego forumrównież DZIĘKUJĘ za tak rewelacyjną promocję forum. Skąd taki nagły przypływ uczuć?
- Yacy
- Kontakt:
nie oszukujękajman pisze:Oszukujesz! Przecież wiesz, że Editors nie mogło być drugie.
 dziś mnie tylko interesowały statystyki dotyczące utworów bez zmian
 dziś mnie tylko interesowały statystyki dotyczące utworów bez zmian  dlatego tak mnie ucieszyło Kings Of Leon gdy utrzymali się
 dlatego tak mnie ucieszyło Kings Of Leon gdy utrzymali się 
Szanuje  Panią Renate ale miała lepsze utwory np. z Kasią  Nosowską

och, nie za tydzien...a przynajmniej nie tylkoemilencja pisze:Żyję w kraju, w którym ...
choćby na tydzień

- 
				Tomekk
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
dziękuję za wspólne słuchanie, a panu Piotrowi za śledzenie forum
Dobranoc

Dobranoc

- Mateusz
- młodszy woźny
- Kontakt:
hmmm. tylko czemu nikt nigdy nie wspomina o Archiwum (www.lp3.pl), a tylko o forum?anowika pisze:zawsze było ciepło - w serduchuMateusz pisze:To jako młodszy woźny Naszego forumrównież DZIĘKUJĘ za tak rewelacyjną promocję forum. Skąd taki nagły przypływ uczuć?
 to Archiwum było najpierw
 to Archiwum było najpierw 
rzeczywiście świetna!Yacy pisze:a już za miesiąc nowa płyta SNL! z taką okładką:
 podoba mi sie bardzo. Choć poprzednie okładki tez były niezłe.
  podoba mi sie bardzo. Choć poprzednie okładki tez były niezłe.- Mateusz
- młodszy woźny
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
|   1 |   4 |    7 |    +3 | Żyję w kraju - Strachy na lachy                                | PL   |- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Pierwsze miejsce takie jakie miało być. Pewnie tylko na tydzień   

Dziękuje wszystkim za komentowanie listy
Dobranoc

Dziękuje wszystkim za komentowanie listy
Dobranoc

W końcu jakiś przyzwoity utwór na pierwszym 

Ekhm, to jak chcą zyskać w naszych oczach to niech podzadzą miejsca od 101 w dółNeo01 pisze:Myślę że może to mieć związek z niektórymi wpisami w wątku "XVI Top - refleksje" dotyczące krótko mówiąc "zlewania" forowiczów przez szanowną redakcję...Mateusz pisze:To jako młodszy woźny Naszego forumrównież DZIĘKUJĘ za tak rewelacyjną promocję forum. Skąd taki nagły przypływ uczuć?
Powinni z okazji 1 miejsca puścić wersję bez cenzury

- Mateusz
- młodszy woźny
- Kontakt:
Całość notowania:

Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+----------------------------------------------------------------+------+
|   1 |   4 |    7 |    +3 | Żyję w kraju - Strachy na lachy                                | PL   |
|   2 |   3 |    8 |    +1 | Odjazd - Renata Przemyk                                        | PL   |
|   3 |   2 |   13 |    -1 | Papillon - Editors                                             | ZG   |
|   4 |   9 |    4 |    +5 | Undisclosed Desires - Muse                                     | ZG   |
|   5 |  10 |    4 |    +5 | Soldier of Love - Sade                                         | ZG   |
|   6 |   5 |   15 |    -1 | Kto tam? Kto jest w środku? - Hey                              | PL   |
|   7 |   1 |    8 |    -6 | Nothing Is Keeping You Here - a-ha                             | ZG   |
|   8 |   8 |   11 |     0 | Revelry - Kings of Leon                                        | ZG   |
|   9 |   7 |   17 |    -2 | Marysia - Kult                                                 | PL   |
|  10 |  11 |    7 |    +1 | Nigdy nie mów nigdy - Ania                                     | PL   |
|  11 |   6 |   13 |    -5 | Got Some - Pearl Jam                                           | ZG   |
|  12 |  20 |    4 |    +8 | Your Decision - Alice in Chains                                | ZG   |
|  13 |  17 |    4 |    +4 | Frühling in Paris - Rammstein                                  | ZG   |
|  14 |  15 |    9 |    +1 | Ma czar karma - Spięty                                         | PL   |
|  15 |  26 |    2 |   +11 | Remembrance Day - Mark Knopfler                                | ZG   |
|  16 |  12 |   17 |    -4 | Trwaj chwilo, trwaj - Elżbieta Adamiak i Adam Nowak            | PL   |
|  17 |  14 |   14 |    -3 | Bądź zdrowe, serce me - Voo Voo ? Haydamaky                    | PL   |
|  18 |  22 |    3 |    +4 | Hole to Feed - Depeche Mode                                    | ZG   |
|  19 |  13 |   12 |    -6 | Soul Cake - Sting                                              | ZG   |
|  20 |  21 |   13 |    +1 | Niestety trzeba mieć ambicję - Piotr Bukartyk                  | PL   |
|  21 |   0 |    1 |     N | Peacemaker - Green Day                                         | ZG   |
|  22 |   0 |    1 |     N | Umieraj Stąd - Hey                                             | PL   |
|  23 |  18 |    5 |    -5 | Like a Hobo - Charlie Winston                                  | ZG   |
|  24 |  24 |   12 |     0 | Hollywood - Dick4Dick                                          | PL   |
|  25 |  32 |    1 |    +7 | Wheels - Foo Fighters                                          | ZG   |
|  26 |  25 |    4 |    -1 | Ucieczka z M. - Imish                                          | PL   |
|  27 |  23 |    9 |    -4 | Car Door - Anita Lipnicka                                      | PL   |
|  28 |  27 |    3 |    -1 | Beautiful People - Pet Shop Boys                               | ZG   |
|  29 |  36 |    1 |    +7 | Mów mi dobrze - Happysad                                       | PL   |
|  30 |  28 |    2 |    -2 | New York - Paloma Faith                                        | ZG   |
+-----+-----+------+-------+----------------------------------------------------------------+------+
|  31 |  31 |      |     0 | Million Dollar Bill - Whitney Houston                          | ZG   |
|  32 |   0 |      |     N | Must Be Santa - Bob Dylan                                      | ZG   |
|  33 |  37 |      |    +4 | You've Got the Love - Florence & The Machine                   | ZG   |
|  34 |  40 |      |    +6 | Just Say Yes - Snow Patrol                                     | ZG   |
|  35 |  43 |      |    +8 | Squander - Skunk Anansie                                       | ZG   |
|  36 |  34 |      |    -2 | A Silent Night With You - Tori Amos                            | ZG   |
|  37 |  35 |      |    -2 | Ocean spokojny już - Kayah                                     | PL   |
|  38 |  38 |      |     0 | Fire on the Moon - Steve Hackett                               | ZG   |
|  39 |   0 |      |     N | Mistake - Moby                                                 | ZG   |
|  40 |  41 |      |    +1 | Jak to dziewczyna - Maleńczuk                                  | PL   |
|  41 |  39 |      |    -2 | Kiedy blues mnie opuści - Siódma w Nocy                        | PL   |
|  42 |  45 |      |    +3 | Monday - Biff                                                  | PL   |
|  43 |  48 |      |    +5 | Tongue Tied - Charlie Winston                                  | ZG   |
|  44 |  49 |      |    +5 | Bigos Heart - Tymon & the Transistors                          | PL   |
|  44 |  46 |      |    +2 | Ignorance - Paramore                                           | ZG   |
|  45 |  42 |      |    -3 | Master and Servant - Nouvelle Vague & Martin Lee Gore          | ZG   |
|  46 |   0 |      |     N | Natalia - Sidney Polak                                         | PL   |
|  47 |   0 |      |     N | Mrs Cold - Kings Of Convenience                                | ZG   |
|  48 |   0 |      |     N | Happy Birthday Guadalupe - The Killers & Wild Life & The Bronx | ZG   |
|  49 |   0 |      |     N | Black Hearts (On Fire) - Jet                                   | ZG   |
|  50 |  44 |      |    -6 | Work for the Working Man - Bon Jovi                            | ZG   |
+-----+-----+------+-------+----------------------------------------------------------------+------+- Yacy
- Kontakt:
eee ... wersja ocenzurowana... 

no i fajnie.
dzięki za dziś i do następnego.
idę coś sobie zrobić do żarcia.
branoc.

dzięki za dziś i do następnego.
idę coś sobie zrobić do żarcia.
branoc.