co tam na Liście?
  co tam na Liście?słucham od początku ale w większości początku LP3 jak dotąd byłam w kuchni.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
 co tam na Liście?
  co tam na Liście?O miesiąc za późno się pojawił.Kertoip pisze:Bob Dywannie słyszałem tego kawałka.

hoł hoł hołkajman pisze:Oj, cieszy mnie ten Dylan. Jest zupełnie niedylanowski. To drugi Bob w historii listy, a pierwszy też był niedawno.

Tak, Peacemaker mógłby zaliczyć równie udany debiu jak u nas, na forummateusz15 pisze:Buahaha, w tym tygodniu pierwszy raz zagłosowałem i JEST !
Może 'Peacemarker' w 30. ?
Kuba, czy lista rzeczywiście tak poprzewracana?

to tak jak było z "Run Rudolph Run". na Wielkanoc głosowaliśmyBalonik pisze:jak znam państwa to będzie numer 1 pierwszego maja.

O teraz pamięta! Choć wiadomo nie można wszystkiego ogarnąć.Kertoip pisze:jeśli dobrze usłyszałem to Stelmi organizuje top The Stone Roses i Iana Browna właśnie.marsvolta pisze:[...]nie chciało mi się na ten top głosować, bo nie było w zastawie do głosowania nic The Stone Roses. Prosiłem maile wysyłałem i nic kompletny wstyd zwłaszcza dla Metza Zjednoczone Królestwo smiechu warte

A mnie ten Dylan jakoś-takoś nie podchodzi. I to jest piękne na Liście.kajman pisze:Oj, cieszy mnie ten Dylan.
świąteczne piosenki w natarciuMartyr pisze:Hej! Witajcie!co tam na Liście?

http://www.youtube.com/watch?v=1NELdNYiKCUlady pisze:Chciałabym usłyszeć to nagranie

Może awansować Foo Fighters , Happysad i Porcupine Tree.Robinson pisze:Można się spodziewać 4-5 nowości w Top-30.
A nie w tym tygodniu Green Day ?kajman pisze:To w tym notowaniu będą chyba 4 nowości: Foo, Porcupine, Happysad no i oczywiście Hey.
A w przyszłym tygodniu na 99% lansujemy Green Day.
A-ha - zatem to tylko taka pomyłeczkaRobinson pisze:W zestawie pojawił się tydzień wcześniej, a jedynie przez pomyłkę został wpisany po raz drugi.:zbyszu pisze:Co ciekawe pojawił się w Poczekalni tydzien temu - kiedy akurat został dodany do zestawu. Cud!Kaczy1993 pisze:Znowu Snow Patrol na Liście
Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+----------------------------------------------------------------+------+
|  31 |  31 |      |     0 | Million Dollar Bill - Whitney Houston                          | ZG   |
|  32 |   0 |      |     N | Must Be Santa - Bob Dylan                                      | ZG   |
|  33 |  37 |      |    +4 | You've Got the Love - Florence & The Machine                   | ZG   |
|  34 |  40 |      |    +6 | Just Say Yes - Snow Patrol                                     | ZG   |
|  35 |  43 |      |    +8 | Squander - Skunk Anansie                                       | ZG   |
|  36 |  34 |      |    -2 | A Silent Night With You - Tori Amos                            | ZG   |
|  37 |  35 |      |    -2 | Ocean spokojny już - Kayah                                     | PL   |
|  38 |  38 |      |     0 | Fire on the Moon - Steve Hackett                               | ZG   |
|  39 |   0 |      |     N | Mistake - Moby                                                 | ZG   |
|  40 |  41 |      |    +1 | Jak to dziewczyna - Maleńczuk                                  | PL   |
|  41 |  39 |      |    -2 | Kiedy blues mnie opuści - Siódma w Nocy                        | PL   |
|  42 |  45 |      |    +3 | Monday - Biff                                                  | PL   |
|  43 |  48 |      |    +5 | Tongue Tied - Charlie Winston                                  | ZG   |
|  44 |  49 |      |    +5 | Bigos Heart - Tymon & the Transistors                          | PL   |
|  44 |  46 |      |    +2 | Ignorance - Paramore                                           | ZG   |
|  45 |  42 |      |    -3 | Master and Servant - Nouvelle Vague & Martin Lee Gore          | ZG   |
|  46 |   0 |      |     N | Natalia - Sidney Polak                                         | PL   |
|  47 |   0 |      |     N | Mrs Cold - Kings Of Convenience                                | ZG   |
|  48 |   0 |      |     N | Happy Birthday Guadalupe - The Killers & Wild Life & The Bronx | ZG   |
|  49 |   0 |      |     N | Black Hearts (On Fire) - Jet                                   | ZG   |
|  50 |  44 |      |    -6 | Work for the Working Man - Bon Jovi                            | ZG   |
+-----+-----+------+-------+----------------------------------------------------------------+------+Ja mam wrażenie, że to już tak od kilkunastu notowańzbyszu pisze:Wreszcie PanPiotr prowadzi tę Listę z zębem. Wesoło, ciekawie, nie tylko suche spadło, awansowało, bez zmian. Tak 3mać PanPiotrze!!!

Są już trochę wyżejemilencja pisze:czy ktoś mógłby uprzejmie wrzucić wyniki poczekalni ?
z góry dziękuję
spójrz w górę.emilencja pisze:czy ktoś mógłby uprzejmie wrzucić wyniki poczekalni ?
z góry dziękuję
No i niestety spadnie Muniek a jego nowa piosenka jest niestety słabszakajman pisze:To w tym notowaniu będą chyba 4 nowości: Foo, Porcupine, Happysad no i oczywiście Hey.