piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
fajnex

Re: piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)

Post autor: fajnex »

Notowanie: 1450
Utwór: STANDING ON THE SHORE - Empire Of The Sun
Promował: Mr.Pusiak
Efekt?: brak
Głosujący (26 osób): Gary Tomekk Zawiesina fajnex krzysiek83 JC ku3a Robinson PaTToN Lukasz8 Yoda adr uzi Artur Nivo retry2 falcoeagle Adameks piotreklp3 michal91d herMMan stavanger Grycek Semuś mkuzanski mr.pusiak
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: abd3mz ksch Kaczy1993 jotem3 kajman Lady
Ostatnio zmieniony pt gru 04, 2009 11:27 pm przez fajnex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

jakbym nic nie wybrał do Listy to promujemy Siódmą w Nocy.
kajman

Post autor: kajman »

fajnex pisze:Notowanie: 1450
Utwór: STANDING ON THE SHORE - Empire Of The Sun
Promował: Mr.Pusiak
Głosujący (26 osób): Gary Tomekk Zawiesina fajnex krzysiek83 JC ku3a Robinson PaTToN Lukasz8 Yoda adr uzi Artur Nivo retry2 falcoeagle Adameks piotreklp3 michal91d herMMan stavanger Grycek Semuś mkuzanski mr.pusiak
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: abd3mz ksch Kaczy1993 jotem3 kajman
Wydaje mi się, że lady też się zgłosiła, więc może by ją też ujmować?
kajman

abd3mz pisze:jakbym nic nie wybrał do Listy to promujemy Siódmą w Nocy.
To dobrze, bo Groniec, szczególnie ta starsza nie mogła mnie przekonać.
Awatar użytkownika
fajnex

Notowanie: 1451
Utwór: JOCKEY FULL OF BOURBON - Youn Sun Nah
Promował: Zawiesina
Głosujący (26 osób): Gary krzysiek83 Tomekk Nivo JC ku3a stavanger abd3mz PaTToN Robinson Adameks michal91d Zawiesina retry2 jotem3 kajman Grycek Aro Yoda Kaczy1993 Semuś mr.pusiak falcoeagle ksch herMMan Adr
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: fajnex mkuzanski
kajman

Chyba coś namieszałem z promowaniem przez Lady. Chyba kiepski ze mnie adwokat. :oops:
lady
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007

Post autor: lady »

No rzeczywiście adwokat byłby z Ciebie marny :wink: Gdyby Cię fajnex posłuchał, to bym dopiero miała przerąbane :lol: No bo ja się zgłosiłam dopiero na Sharon Robinson !!!
W każdym razie dzięki za pamięć, przecież mogłabym zostać całkiem pominięta w promocji :)
Awatar użytkownika
abd3mz

W tym tygodniu promujemy Siódma W Nocy - KIEDY BLUES MNIE OPUŚCI.
Awatar użytkownika
fajnex

Notowanie: 1452
Utwór: INVISIBLE TATTOO - Sharon Robinson
Promował: Stavanger
Efekt?: 50 miejsce
Głosujący (24 osoby): Gary Robinson Nivo JC mr.pusiak Tomekk krzysiek83 Lady Zawiesina Adameks ku3a PaTToN stavanger abd3mz falcoeagle retry2 jotem3 herMMan Grycek adr michal91d Semuś Yoda kajman
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: ksch mkuzanski fajnex Kaczy1993

Notowanie: 1453
Utwór: Nelly Furtado - MANOS AL AIRE
Promował: Tomekk
Efekt?: 47 miejsce
Głosujący (21 osoby): Robinson Gary Tomekk mr.pusiak Nivo PaTToN JC ku3a michal91d mkuzanski Zawiesina retry2 ksch adr Grycek jotem3 herMMan temik3 Semuś falcoeagle stavanger
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: abd3mz Adameks kajman krzysiek83 Yoda fajnex Kaczy1993 Lady

Dane z szóstego sezonu
Kolejność osób
Globalne statystyki
Awatar użytkownika
fajnex

Notowanie: 1454
Utwór: KIEDY BLUES MNIE OPUŚCI - Siódma W Nocy
Promował: abd3mz
Efekt?: 48 miejsce
Głosujący (30 osób): Gary Tomekk Nivo Lady Neo01 JC Robinson fajnex Yoda PaTToN bear Aro neon.ka Adameks Polikut stavanger kajman Zawiesina jotem3 adr herMMan Grycek Semuś krzysiek83 Kaczy1993 michal91d falcoeagle ku3a mr.pusiak abd3mz
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: ksch retry2 mkuzanski

Notowanie: 1455
Utwór: MASTER AND SERVANT - Nouvelle Vague & Martin Gore
Promował: ksch
Efekt?: 44 miejsce
Głosujący (30 osób): Tomekk Robinson Nivo mr.pusiak Gary Lady krzysiek83 JC ksch Nastoletni_duch daveDM Neo01 Martyr Temik3 ku3a Pawelucky retry2 abd3mz PaTToN stavanger adr Yacy Grycek herMMan adr kajman GregF falcoeagle Zawiesina
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: fajnex Adameks michal91d Yoda Semuś Kaczy1993 jotem3

Dane z szóstego sezonu
Kolejność osób
Globalne statystyki
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

Wygląda na to, że teraz kolej na mnie. Z tego co mi wiadomo notowania LP3 nr 1457 nie będzie na antenie (2 stycznia ma być w tym czasie podsumowanie roku), rezygnuję więc z podania swojej propozycji. Bo nawet jeśli wybranej przeze mnie piosence udałoby się dostać na Listę, i tak nie pojawiłaby się "na żywo" - promocja nie byłaby kompletna. Proszę o przesunięcie mnie na następny tydzień albo na koniec kolejki albo na jeszcze inny termin - dostosuję się.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Myślę, że w takiej sytuacji powinniśmy zrobić tydzień bez promocji.
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. :)

Z tego co wiem z forum, nie tylko ja uważam, iż nowości w zestawie do głosowania w ostatnich tygodniach są dość przeciętne. Co prawda jest np. świetny Hey, ale oni poradzą sobie bez dodatkowej pomocy. Dlatego do promocji wybieram utwór, który w zestawie jest już 15 czy 16 tygodni, ale nie został należycie doceniony, a przecież jest (moim zdaniem) świetny. U mnie w podsumowaniu roku powinien być całkiem wysoko.

Moby - MISTAKE

Przy okazji polecam teledyski do tego utworu, które wygrały w konkursie zorganizowanym przez jeden z polskich portali, a wybrane zostały przez samego Moby'ego:
http://www.interia.tv/muzyka/wydarzenia ... ,1,1387605
http://www.interia.tv/muzyka/wydarzenia ... ,1,1387594

(Jeśli przypadkiem dzisiaj Moby zadebiutuje na liście, albo ktoś go z zestawu usunie, wtedy chyba zaproponuję "Jamie Cullum - YOU AND ME ARE GONE". Zdecydowanie bardziej wolałbym jego WHEELS, ale na LP3 tego utworu niestety nie ma)
kajman

adr pisze:Moby - MISTAKE(Jeśli przypadkiem dzisiaj Moby zadebiutuje na liście, albo ktoś go z zestawu usunie, wtedy chyba zaproponuję "Jamie Cullum - YOU AND ME ARE GONE". Zdecydowanie bardziej wolałbym jego WHEELS, ale na LP3 tego utworu niestety nie ma)
Jak dla mnie niestety nie usunięto go z zestawu (ale na szczęście nie zadebiutował), bo to pewniak do zestawu moich koszmarów, a Cullum brzmi całkiem całkiem (i akurat od Wheels jest moim zdaniem znacznie lepszy, nie tylko on zresztą, bo I'm All Over It także).
Awatar użytkownika
krzysiek83
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014

Post autor: krzysiek83 »

Bez szans. Ale pierwszy singiel to jedna ze słabszych(choć i tak niezła!) piosenek z płyty, więc trudno wytrzymać... :roll:
Tak więc moja propozycja brzmi: Closterkeller - Złoty.
kajman

Ja mam takie pytanie, bo nie wiem czy to jest w regulaminie - czy można promować utwór poprzednio już promowany, jeżeli promocja się nie udała. Wygląda na to, że teraz będzie kolej na mnie, a Zdecydowanym moim faworytem jest Youn. Jeżeli nie, to trudno, mam kolejnych kandydatów.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Hmm, moim zdaniem można dopuścić takie promowanie.
Tylko czy można liczyć, że tym razem utwór sobie poradzi? I tak chyba w ogóle nie jest grany w radiu, więc szanse tego utworu chyba nie wrosły.
Może jednak pozostali Twoi faworyci mają większe szanse?
Awatar użytkownika
abd3mz

Chyba kiedyś było takie pytanie i z tego co pamiętam odpowiedź wtedy wyglądała w ten sposób, że można proponować każdy utwór, który nie był na LP3. Oczywiście szansa, że się teraz ten utwór dostanie jest dość mała...
kajman

Robinson pisze:Hmm, moim zdaniem można dopuścić takie promowanie.
Tylko czy można liczyć, że tym razem utwór sobie poradzi? I tak chyba w ogóle nie jest grany w radiu, więc szanse tego utworu chyba nie wrosły.
Może jednak pozostali Twoi faworyci mają większe szanse?
Kolejny to jest nowy Cullum, co po debiucie starego Culluma nie rokuje mu najlepiej. Podejrzewam, że zadebiutuje Peacemaker, więc raczej promowanie Jesusa mija się z celem. Marianne jest w zestawie kilkanaście tygodni, a Renee ponad pół roku więc też nie widzę zbyt różowo. Pozostaje Killers, które jest chyba w założeniu piosenką świąteczną, więc też nie za bardzo widzę jego szanse.
Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Post autor: adameria »

No to dopisuje się do listy osób, które chcą promować jakiś utwór
prędzej czy później. Czy taka forma (ten post) wystarczy?
Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Post autor: Grycek »

kajman pisze:Ja mam takie pytanie, bo nie wiem czy to jest w regulaminie - czy można promować utwór poprzednio już promowany, jeżeli promocja się nie udała. Wygląda na to, że teraz będzie kolej na mnie, a Zdecydowanym moim faworytem jest Youn. Jeżeli nie, to trudno, mam kolejnych kandydatów.
Ja chciałem kiedyś promować Lunatic Soul, które tydzień wcześniej promował Yacy i nie mogłem.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

A moja kolejka za 3 tygodnie, a tu kandydata, ani widu, ani słychu. :roll: No chyba, że Kleyff do tej pory się nie przedostanie na listę.
kajman

A ja mam za dużo kandydatów i każdy z jakiegoś względu jest niezbyt odpowiedni. Bo chyba jednak promocji dla sportu to nie za bardzo ma sens robić, chodzi o to, żeby utwór wszedł. Przy Renee i Marianne to nawet nie próbuję, bo we wtorek może się okazać, że nie ma w zestawie. Ndidi - wielka pokusa, żeby przynajmniej ktoś to posłuchał, ale szans na efekt nie widzę. Cullum właśnie wypadł i szansa, że następnemu się uda... Green jeszcze gorzej, bo wszedł Peacemaker. No a Youn - skoro Grycek nie mógł to i ja nie mogę. No i z piątki (Youn nie liczę) nie ostał się nikt.
Czyli w sumie Ndidi O - FINALLY OVER YOU.
Awatar użytkownika
oetam

Post autor: oetam »

Ja też chcę przyłączyć się do promocji. Zgłaszam swą kandydaturę! :mrgreen:
Awatar użytkownika
fajnex

Notowanie: 1456
Utwór: BOY LILIKOI - Jonsi
Promował: Adameks
Głosujący (31 osób): Gary fajnex Tomekk mr.pusiak Grycek JC Semuś krzysiek83 Lady Zawiesina Robinson 1981 iqh abd3mz Yoda Kertoip Michal91d ku3a PaTToN adamwadameria jotem3 Nivo falcoeagle Adameks stavanger ksch uzi adr herMMan kajman neon.ka
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: retry2 mkuzanski Kaczy1993

Notowanie: 1457
Tydzień bez promowania (brak emisji)

Notowanie: 1458
Utwór: MISTAKE - Moby
Promował: Adr
Efekt?: 39 miejsce
Głosujący ( osób): Tomekk Gary Neo01 Robinson mr.pusiak PaTToN Artur jotem3 JC Lady krzysiek83 abd3mz Zawiesina Pawelucky Nivo adamwadameria tadzio3 ku3a adr ksch Adameks 3ask falcoeagle Grycek Semuś Yoda Kaczy1993 herMMan michal91d stavanger
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman retry2 mkuzanski fajnex

Dane z szóstego sezonu
Kolejność osób
Globalne statystyki
Ostatnio zmieniony pt sty 15, 2010 11:38 pm przez fajnex, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ