1457 notowanie (tylko w internecie)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Re: 1457 notowanie (tylko w internecie)
Alez... Mam na mysli tych co to "karte zegarowa" odbijaja w Warszawie przy Mysliwieckiej 3/5/7
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Jest ich pewnie jakieś 95 % wszystkich Słuchaczy Listy. Ale jak widać Państwo Redaktorzy mają ich...(piiii)exbitz pisze:Obchodzi wszystkich "nowych" słuchaczy, którzy nie wiedzą o czymśtakim jak archiwum listy..Chociaż nie wiem czy są tacy
- Piotr
Oj Zbyszu, ty i takie (piiiiii)? No nie godzi sie.zbyszu pisze:Jest ich pewnie jakieś 95 % wszystkich Słuchaczy Listy. Ale jak widać Państwo Redaktorzy mają ich...(piiii)exbitz pisze:Obchodzi wszystkich "nowych" słuchaczy, którzy nie wiedzą o czymśtakim jak archiwum listy..Chociaż nie wiem czy są tacy
- zbyszu
- Kontakt:
...mają ich w piiiiięknym poważaniuPiotr pisze:Oj Zbyszu, ty i takie (piiiiii)? No nie godzi sie.zbyszu pisze:Jest ich pewnie jakieś 95 % wszystkich Słuchaczy Listy. Ale jak widać Państwo Redaktorzy mają ich...(piiii)exbitz pisze:Obchodzi wszystkich "nowych" słuchaczy, którzy nie wiedzą o czymśtakim jak archiwum listy..Chociaż nie wiem czy są tacy

- Piotr
...mają ich w piiiiięknym poważaniuzbyszu pisze:Oj Zbyszu, ty i takie (piiiiii)? No nie godzi sie.

Tym bardziej, ze to dotyczy nie tylko normalnego notowania, ale rowniez i 16tego (w)Topu Wszech Czasow/ No i nie pierwszy raz sie to zdarzylo. Masz racje. To przykre.
Jeżeli przyjmiemy że 95 % wszystkich słuchaczy nie zaglądała nigdy na stronę główną Listy...zbyszu pisze:Jest ich pewnie jakieś 95 % wszystkich Słuchaczy Listy. Ale jak widać Państwo Redaktorzy mają ich...(piiii)exbitz pisze:Obchodzi wszystkich "nowych" słuchaczy, którzy nie wiedzą o czymśtakim jak archiwum listy..Chociaż nie wiem czy są tacy
Kiedy ja tam zajrzałem po raz pierwszy, od razu rzuciło mi się w oczy archiwum, więc jak sądzę nie trzeba być bardzo spostrzegawczym aby to dojrzeć...
A tak przy okazji - w którym notowaniu było Pretty Fly ? Bo szukałem i szukałem w archiwum i nie znalazłem...
A wiem, że utwór był na Liście, bo jakiś czas temu znalazł się w miksie Kuby.
- zbyszu
- Kontakt:
Przepraszam, myślałem, ze piszesz o Archiwum z Forum...stad ten mój szacunek na ok 95 %...exbitz pisze:Jeżeli przyjmiemy że 95 % wszystkich słuchaczy nie zaglądała nigdy na stronę główną Listy..zbyszu pisze:Jest ich pewnie jakieś 95 % wszystkich Słuchaczy Listy. Ale jak widać Państwo Redaktorzy mają ich...(piiii)exbitz pisze:Obchodzi wszystkich "nowych" słuchaczy, którzy nie wiedzą o czymśtakim jak archiwum listy..Chociaż nie wiem czy są tacy
Nie wiem czy to jasno wynika z Waszych postów, ale najnowsze notowanie jest na stronach trójkowych. 
http://lp3.pl/alpt.phtml?m=11&u=104317exbitz pisze:A tak przy okazji - w którym notowaniu było Pretty Fly ? Bo szukałem i szukałem w archiwum i nie znalazłem...

- zbyszu
- Kontakt:
Godz. 0.26 - jest not. 1457 w części archiwum...Na stronie głownej Listy ciagle wisi notowanie świąteczne...
Można iśc spać
Można iśc spać

Dziękuję abd3mz
Widać nikomu nie chce się tam zajrzeć...zbyszu pisze:Godz. 0.26 - jest not. 1457 w części archiwum...Na stronie głownej Listy ciagle wisi notowanie świąteczne...
Można iśc spać
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Zbyszu... nie godzi się, tak zaraz po kolędzie! (Przynajmniej u mnie była...)zbyszu pisze:(...) Jest ich pewnie jakieś 95 % wszystkich Słuchaczy Listy. Ale jak widać Państwo Redaktorzy mają ich...(piiii)
A komu przypisać winę za "bardzo nieaktualne" wyniki na tej stronie?Piotr pisze:A kogo to teraz obchodzi, ze wynikow na stronie Trojki nie ma? Wine sie przypisze nowemu, znaczy Sobali.

http://217.153.210.41/aa/notowania.php
Ja wiem, że to jakby strona prywatna i nic mnie to nie powinno obchodzić ale kiedyś kilkakrotnie została zareklamowana na niniejszym forum. Nawet zdążyłem się z nią "zaprzyjaźnić"! I co teraz?