16. Top Wszech Czasów cz. 3 (2.01.2010)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: 16. Top Wszech Czasów cz. 3 (2.01.2010)
hahahaahaha, wszyscy o tym samym w jednym momencie 

ja też...darley7 pisze:nie mam słów...![]()
![]()
![]()
pourqoi?bloo pisze:niech nawet nie probuja...Empik pisze:Mój tata prorokuje, że usłyszymy Coldplay.
ucieszylabym sie nawet

- zielonakoniczynka
to jeszcze tak: U2: One i with or Without you, coś Majkela, Coma LŻ, PF WYWH co jeszcze?
- tadzio3
- Kontakt:
I w ogóle smutno. Top przez te wszystkie lata - a słucham już kilkanaście lat zawsze najbardziej kojarzę z BIA i najbardziej Schodami. Mimo, ze te piosenki słysze wiele razy w ciagu roku to najwięsze wrażenie robią właśnie w czasie topu, kiedy słyszę je jako piosenki wszech czasów. I teraz też się rozpływam.
Właśnie sobie zdałem sprawę, że nie będzie już żadnych spadków.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Najpiękniejsze solo w historii rocka ... niedoceniacie, znaczy się nie znacie 

Hydropiekłowstapienie ?zielonakoniczynka pisze:to jeszcze tak: U2: One i with or Without you, coś Majkela, Coma LŻ, PF WYWH co jeszcze?
-
Witam wszystkich. Pojawiam się na ostatnią godzinkę Topu. Wiele zmian mamy.. To dobrze, bo byłoby bardzo, bardzo nudno..
właśnie. jeszcze Viva la vida i Sex on fire przecież.Empik pisze:Mój tata prorokuje, że usłyszymy Coldplay.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Chyba przez domorosłych szarpidrutów, podobnie jak The House of the Rising Sun... Tak współcześnie nieradiowy, bo za długi kawałek, że chyba -- podobnie jak przy Again -- zaczną w środku reklamy nadawać.MKM pisze:Nareszcie. Po prostu rewelacja. Koniec dominacji czegoś zgranego do cna.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Lao Che , Joy Division , ComaKertoip pisze:właśnie. jeszcze Viva la vida i Sex on fire przecież.Empik pisze:Mój tata prorokuje, że usłyszymy Coldplay.

Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2010 7:02 pm przez semuś, łącznie zmieniany 1 raz.
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
Ale jaki sprytny zabieg tuż przed serwisem, żeby się nie tłumaczyć.
Tak , ale niesłuszne wzloty mogą być bardziej bolesne niż bolesne spadki ;d1981 pisze:Właśnie sobie zdałem sprawę, że nie będzie już żadnych spadków.![]()
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Zgadzam się z tobą trzeba umieć oddzielić swój top subiektywny od obiektywnegokajman pisze:Tu nie chodzi o tolerancję.
- tadzio3
- Kontakt:
Tutaj po prostu jako nowość.termometr pisze:głupio by brzmiało: a teraz Private Dancer o 547 oczek w górętadzio3 pisze:PS. Szkoda, ze w tym roku zrezygnowano z podawania tendencji poszczególnych piosenek
Jedyny plus i moze całkiem duży to jest to, ze wciaż nie wiadomo jak się lista skończy i kto na niej bedzie czego nie miałem od ok 10 lat na topie

Rany, ale żałoba. Dla mnie "Stairway to heaven" jest ważnym i bardzo lubianym utworem, ale potrafię wymienić bez zastanowienia 300 (pomijając te, na które nie można było głosować) które uwielbiam dużo bardziej. I widzę, że nie jestem jedyny. Czy mój gust jest gorszy od Waszego?
Dla ułatwienia linczu - znam i bardzo lubię The Stranglers (choć nie głosowałem), Wishbone Ash (jak wyżej). Uwielbiam U2, głosowałem na 5 (choć na razie pojawiły się dwie). Poza tym z 90 utworów, na jakie głosowałem (czyli w domyśle, lubię je dużo bardziej niż Schody), w ogóle nie znajdzie się w setce. Aha, nie pasjonuje mnie też przesadnie Child in time. I The Doors. I Nirvana.
Zawsze lubiłem Top. Nie dlatego, że "moje" piosenki wygrywały. Dlatego, że to święto muzyki. Tej, którą gra się rzadziej i tylko przy uroczystych chwilach. I dla mnie naprawdę nieważne jest, w jakiej kolejności one są. Ważne, że ze 100, jakies 60 bardzo lubię. Jedyne, czego mi brakowało, to elementu zaskoczenia. Dlatego, niezależnie, jak bardzo lubię kolejność i że ułożyłbym ją zupełnie inaczej, to mój ulubiony Top. Z taką ciekawością dawno go nie słuchałem.
Otwórzcie się trochę na gust innych. To nie boli, a tym z mniej popularnymi gustami może będzie mniej głupio czytać kolejne jadowite lub żałobne posty.
Dla ułatwienia linczu - znam i bardzo lubię The Stranglers (choć nie głosowałem), Wishbone Ash (jak wyżej). Uwielbiam U2, głosowałem na 5 (choć na razie pojawiły się dwie). Poza tym z 90 utworów, na jakie głosowałem (czyli w domyśle, lubię je dużo bardziej niż Schody), w ogóle nie znajdzie się w setce. Aha, nie pasjonuje mnie też przesadnie Child in time. I The Doors. I Nirvana.
Zawsze lubiłem Top. Nie dlatego, że "moje" piosenki wygrywały. Dlatego, że to święto muzyki. Tej, którą gra się rzadziej i tylko przy uroczystych chwilach. I dla mnie naprawdę nieważne jest, w jakiej kolejności one są. Ważne, że ze 100, jakies 60 bardzo lubię. Jedyne, czego mi brakowało, to elementu zaskoczenia. Dlatego, niezależnie, jak bardzo lubię kolejność i że ułożyłbym ją zupełnie inaczej, to mój ulubiony Top. Z taką ciekawością dawno go nie słuchałem.
Otwórzcie się trochę na gust innych. To nie boli, a tym z mniej popularnymi gustami może będzie mniej głupio czytać kolejne jadowite lub żałobne posty.
Dziwne. Poprzednią godzinę kończyli bracia (miejsce nr 3), tą godzinę Schody (miejsce nr 2), to kto będzie na 1 miejscu? (teoria serpentyny w prezentowaniu topu
)
moja kolejność ósmej godziny topu:
Świetna godzina!
1. Bohemian Rhapsody - Queen
2. Stairway to Heaven - Led Zeppelin
3. New Year's Day - U2
4. Riders on the Storm - The Doors
5. Persephone - Wishbone Ash
6. The House of the Rising Sun - The Animals
7. Owner of a Lonely Heart - Yes

moja kolejność ósmej godziny topu:
Świetna godzina!

1. Bohemian Rhapsody - Queen
2. Stairway to Heaven - Led Zeppelin
3. New Year's Day - U2
4. Riders on the Storm - The Doors
5. Persephone - Wishbone Ash
6. The House of the Rising Sun - The Animals
7. Owner of a Lonely Heart - Yes
-
zbełtałabym sie.krzychu78 pisze:
Hydropiekłowstapienie ?
ok, zabawa zabawą, ale kurcze, jak dla mnie to kiepska ta zabawa w tym roku.
8. Serwis Informacyjny PR III
Mimo wszystko wolę ten kawałek w krótszej wersji...
Mimo wszystko wolę ten kawałek w krótszej wersji...
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2010 7:04 pm przez esceth, łącznie zmieniany 1 raz.
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Coś mi mówi, że będzie BRAJAN ADAMS.
- zielonakoniczynka
ooo OpiłkuOpiłekŻelaza2010 pisze:Witam wszystkich. Pojawiam się na ostatnią godzinkę Topu. Wiele zmian mamy.. To dobrze, bo byłoby bardzo, bardzo nudno..

Słuchajcie, w zeszłym roku od listopada/grudnia coś mówili, że będą grali Top Wszechczasów. Kiedy to zagrają, co? Bo już nie można głosować... Powinni już to wyemitować, no nie? Kiedy się to zacznie?:D
a i jeszcze Autobiografia , chyba że wypadło , w tym topie to wszystko możliwe
A czym się ten top różni od poprzedniego ???
EMocjonujecie się a przecież to ciągle to samo - classic rock zatwardziale się trzyma
Chciałabym na topie zobaczyć więcej off-mainstreamu
EMocjonujecie się a przecież to ciągle to samo - classic rock zatwardziale się trzyma
Chciałabym na topie zobaczyć więcej off-mainstreamu