16. Top Wszech Czasów cz. 3 (2.01.2010)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: 16. Top Wszech Czasów cz. 3 (2.01.2010)
Szok! Taki długi utwór i idzie do góry? Ale w sumie to jak na te wszystkie ruchy to jest bardzo udany top dla Doorsów. Nie zdziwiłbym się, gdyby coś krótkiego, jak Break lub Hello było jeszcze wyżej.
Po co tak ostro - zawsze można wyłączyć radio jak się nie podobawrobelekw pisze:I stąd tak wysoko "Myslofic, Tina, a będzie jeszcze fajo-jakson ,coma,madojna,pryszczaty baniak grający na flecie z IV b- a wygra miecio jako żywa petarda"
Coraz jest mi słabiej jak słucham tego dalej, naprawdę tracę złudzenia co do zbiorowego gustu słuchaczy trójki.
Poważnie- brakuje mi słów- lecimy jak ołowiany bombowiec coraz niżej w kierunku różnych radyjek na dużą literę.Ale tylko obecność Króla Jaszczura utrzymuje mnie przy głośniku

ja ciągle mam nadzieję, że Schody poza top3 nie wypadną...
ja też dorastałem do MISERERE jakieś 25 lat uszy do góry!!!!!Empik pisze:Nie rozumiem fenomenu tego utworu. Nie rozumiem fenomenu The Doors. Nie dojrzałem do tej muzyki jeszcze.
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
O takEmpik pisze:Need For Speed Underground 2?PaTToN pisze:Świetna piosenka absolutna czołówka...
a poznałem ją dzięki... grze komputerowej

Mnie Break bardzo brakuje w zestawieniu, genialny numerkajman pisze:Szok! Taki długi utwór i idzie do góry? Ale w sumie to jak na te wszystkie ruchy to jest bardzo udany top dla Doorsów. Nie zdziwiłbym się, gdyby coś krótkiego, jak Break lub Hello było jeszcze wyżej.
A może... Monty Python wygra całość. Byłoby to dobre podsumowanie tegorocznego topu 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
CO WY Z TYM FEELEM? Nie macie się na kim wyżyć?dominik_fi pisze:A już niedługo za kilka lat wstawią do głosowania Feela i dopiero będzie tragedia jak w TOP 100 to się znajdzie.
Utrzymał się podobnie jak "The End". Dziwne nie?kajman pisze:Szok! Taki długi utwór i idzie do góry? Ale w sumie to jak na te wszystkie ruchy to jest bardzo udany top dla Doorsów. Nie zdziwiłbym się, gdyby coś krótkiego, jak Break lub Hello było jeszcze wyżej.

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
I co tam na topie?
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Sięgam do topu Doorsów... i widzę, że u mnie na 8. Nieźle nawet. Myślałem, że niżej. Ciekawy to był top. Dzięki niemu doceniłem ten zespół.
czekałem na zupełnie inne rozstrzygnięcie tegorocznego topu:(
Hmmm, przypomina mi się Blur i Song 2Empik pisze:Need For Speed Underground 2?PaTToN pisze:Świetna piosenka absolutna czołówka...

- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
Jak by potrafili grać, i nie kradliby piosenek to pewnie byśmy się nie wyżywali.prz_rulez pisze:CO WY Z TYM FEELEM? Nie macie się na kim wyżyć?dominik_fi pisze:A już niedługo za kilka lat wstawią do głosowania Feela i dopiero będzie tragedia jak w TOP 100 to się znajdzie.
Dzielę Twoje emocje, też zagrywałem się w to niesamowicie. Ale mnie Doorsi w tym soundtracku nie porwali. Np. Jamiroquai dużo bardziej mi się podobało.PaTToN pisze:O takEmpik pisze:Need For Speed Underground 2?PaTToN pisze:Świetna piosenka absolutna czołówka...
a poznałem ją dzięki... grze komputerowejIle ja przy tym godzin spędziłem Znam tą piosenkę praktycznie na pamięć

- zielonakoniczynka
tak, zdecydowanie lepiej niż w tamtym roku, kiedy to pojawiały się logiczne podejrzenia, że z taśmy mówił i tak zupełnie bezosobowo.tadzio3 pisze:A tak w ogóle to Metz tym razem bardzo fajnie prowadzi top. Lubię takie ciekawostki, wstawki związane z danym wykonawcą. Widać, że się przygotował. Drugi raz z rzędu najmniej przekonujaco wypadł Balonik, ale na szczęście też nie miał wpadek
Dzisiaj zdecydowanie najlepiej z całej trójki Piotrów.
To akurat FIFA, ale czemu nie? TOP5?Pucek pisze:Hmmm, przypomina mi się Blur i Song 2Empik pisze:Need For Speed Underground 2?PaTToN pisze:Świetna piosenka absolutna czołówka...

A ty zawsze musisz być obrońcą uciśnionych?prz_rulez pisze:CO WY Z TYM FEELEM? Nie macie się na kim wyżyć?dominik_fi pisze:A już niedługo za kilka lat wstawią do głosowania Feela i dopiero będzie tragedia jak w TOP 100 to się znajdzie.

Nie wiadomo. Pierwszego miejsca jeszcze nie podalisaferłel pisze:I co tam na topie?

- Arkano
- Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe
Najwięcej użytkowników online (224)
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Widzę, że tylko Ridersów na razie opuściłem. No cóż. To ich mega sukces. Utrzymali pozycję.
Dzięki za słowa otuchy.wrobelekw pisze:ja też dorastałem do MISERERE jakieś 25 lat uszy do góry!!!!!Empik pisze:Nie rozumiem fenomenu tego utworu. Nie rozumiem fenomenu The Doors. Nie dojrzałem do tej muzyki jeszcze.

-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Kącik z bęckami jest w innym miejscu...tadzio3 pisze:(...) Drugi raz z rzędu najmniej przekonujaco wypadł Balonik, ale na szczęście też nie miał wpadek

- zielonakoniczynka
dokładnie, trochę poczucia humoru nie zaszkodzi1981 pisze:A ty zawsze musisz być obrońcą uciśnionych?prz_rulez pisze:CO WY Z TYM FEELEM? Nie macie się na kim wyżyć?dominik_fi pisze:A już niedługo za kilka lat wstawią do głosowania Feela i dopiero będzie tragedia jak w TOP 100 to się znajdzie.Dołącz się do nas!

Hm... jeżeli znaczącą grupą głosujących w tym Topie jest młodzież - to może dlatego Doorsi zachowują pozycję... To modna grupa w pewnym okresie wieku....