Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
kajman pisze: Tak w sumie mimo całego szacunku dla tego utworu, to jednak jest utwór niszowy.
Fakt, gdyby nie niespodziewana akcja w Trójce, to pewnie ta piosenka nie mogłaby liczyć na top 100 nawet. Widzicie jaka piękna jest muzyka alternatywna ;( A tu tylko Sex Pistols, ACD, Dire Straits...
krzychu78 pisze:
ja spodziewałem się , że to może być "Bema pamięci..." ale pewno wypadło poza setke
niestety, wygląda na to, że tak szkoda, bo dzięki liście wiele młodych osób (i nie tylko) mogłoby poznać ten utwór, którego raczej na co dzień nie usłyszą
czesc wszystkim, słuchałam przez poprzednie 2 dni ciekawa, jak to się poukladalo. no i jestem raczej niezadowolona, moje typy nie pokrywają się z wynikami notowania. archive tutaj zniesmaczyło mnie totalnie, liczyłam na dużo, dużo wyższe, u mnie prywatnie jest w pierwszej piątce.
ciekawe,jak się ułoży dalej. pozdrawiam!
PaTToN pisze:to za chwile te słynne miejsce nr 22 I mamy niespodziankę To kto się uchowa i wygra ]Dlaczego słynne? Już Piotr Stelmach w Czwartek zapowiadał tą niespodziankę
nietoperek pisze:czesc wszystkim, słuchałam przez poprzednie 2 dni ciekawa, jak to się poukladalo. no i jestem raczej niezadowolona, moje typy nie pokrywają się z wynikami notowania. archive tutaj zniesmaczyło mnie totalnie, liczyłam na dużo, dużo wyższe, u mnie prywatnie jest w pierwszej piątce.
patrząc na ten top, trzeba się chyba cieszyć, że w ogóle udało się usłyszeć jakieś swoje utwory
krzychu78 pisze:
ja spodziewałem się , że to może być "Bema pamięci..." ale pewno wypadło poza setke
niestety, wygląda na to, że tak szkoda, bo dzięki liście wiele młodych osób (i nie tylko) mogłoby poznać ten utwór, którego raczej na co dzień nie usłyszą
Też odrobinę żałuję. JA, który przez lata podczas tego utworu wyłączał radio... Wystarczyło, że się sprężyłem. Przesłuchałem raz "Enigmatic"... I mnie wciągnęło... Szkoda, że tak późno...
PaTToN pisze:to za chwile te słynne miejsce nr 22 I mamy niespodziankę To kto się uchowa i wygra ]Dlaczego słynne? Już Piotr Stelmach w Czwartek zapowiadał tą niespodziankę
Widocznie przegapiłem. To o co chodzi?
Mówiąc o niespodziankach na liście zwrócił uwagę na miejsce 22
nietoperek pisze:czesc wszystkim, słuchałam przez poprzednie 2 dni ciekawa, jak to się poukladalo. no i jestem raczej niezadowolona, moje typy nie pokrywają się z wynikami notowania. archive tutaj zniesmaczyło mnie totalnie, liczyłam na dużo, dużo wyższe, u mnie prywatnie jest w pierwszej piątce.
patrząc na ten top, trzeba się chyba cieszyć, że w ogóle udało się usłyszeć jakieś swoje utwory
Ja już usłyszałem Sex Pistols, dwa razy. Jeszcze Master of Puppets w 1szej 5tce i będę spełniony.
krzychu78 pisze:
Też odrobinę żałuję. JA, który przez lata podczas tego utworu wyłączał radio... Wystarczyło, że się sprężyłem. Przesłuchałem raz "Enigmatic"... I mnie wciągnęło... Szkoda, że tak późno...
JA tylko podczas utworu czar ma karma czy coś takiego przełączam stacje jak puszczają to w popołudniowej.