Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Nivo pisze:
Oni wiele zrobili dla odbioru muzyki, dla stylu radia etc. Ale przecież w tym samym czasie King Crimson nagrywało pierwsze płyty, co przy śmiesznych B. jest prawdziwą rewolucją w muzyce i poszerzaniem horyzontów. Wkrótce pojawiło się też Pink Floyd... B. mogą się schować.
Beatlesi są genialny. Oni rozwinęli muzykę popową, której KC na pewno by nie pociągnął Świat bez następstw ery Beatlesów byłby okropny!!!
IDE NAPIĆ SIĘ WÓDKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak nisko- naprawdę co to jest????????????????? Wypadkowa gustu pani Gieni z zieleniaka? Punk Not Dead ide słuchać własnej płytoteki Zaczne od The Exploited by sie uspokoić. A wygra Orędzie Noworoczne zobaczycie!
Teraz jestem już ewidentnie zły, a z drugiej strony skręca mnie, bo nie mam pojęcia co zostało tam wyżej upchnięte. Za 21 godzin będziemy na szczęście bliżsi prawdy.
wczoraj rozmawiałem ze znajomym o saksofonach. on mi mówi o świetnym wykonaniu jakiejś piosenki Beyonce na tym instrumencie, ja mu na to, że nie znam utworu. następnie ja przytaczam saksofon z Shine on Your Crazy Diamond, on nie zna. pytam, jak tego można nie znać?!
smoooke pisze:Dajcie znać jak się skończy bo wyłączyłem radio.
Nie mamy wyjścia i musimy to potraktować lajtowo,
bo inaczej... kolka, zawał, wylew.
Spokojnie... to tylko awaria .
Dla mnie "Shine" to jeden z najważniejszych utworów.
Nic nie mam przeciw tej Tinie, ale jej miejsce to raczej nie w topie wszechczasów.
Ewidentnie widać zmianę pokoleniową w głosach. Te najbardziej rozbudowane utwory, te perły, te diamenty już nie świecą. Wyżej są utwory proste, nie wymagające uwagi, które przelatują obok.
Mój 6 głos i kolejny fatalny spadek. Wygląda, że dzień dzisiejszy może okazać się najlepszy ze wszystkich.