Charlie to wysoko tylko dzięki koncertowi w Trójce

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Absolutnie!zbyszu pisze:14 (+11) Charlie!!!!!! Co za skok!!! Co za zagadanie

Gdyby nie refren to bym nie kojarzył tego kawałka.
 Gdyby nie refren to bym nie kojarzył tego kawałka. 

Kod: Zaznacz cały
|  13 |  11 |   11 |    -2 | This I Love - Guns N' Roses                                           | ZG   |
|  12 |  10 |    6 |    -2 | Ma czar karma - Spięty                                                | PL   | 

A co to?
  A co to? 
A ja przed chwilą zamówiłem sobie ich ostatnią płytękrzysiek83 pisze:Hobo jak hobo. Ale dlaczego Pustki przepadły?? Byłyby na 1 w mojej 30

Będe miał juz komplet na połce
 Będe miał juz komplet na połce   
|  11 |   8 |   14 |    -3 | Trwaj chwilo, trwaj - Elżbieta Adamiak i Adam Nowak                   | PL   |
Eeee tam od razu " zboczony ", to po prostu kwestia gustukrzysiek83 pisze: Gdybyś znała moją przygodę z Metaliczką... Pokochałem ich od Angera
Sory, może jestem zboczony, ale bębny mnie zwaliły (pozytywnie) z nóg na tej płycie.
I od tego czasu zacząłem interesować się mocniejszym graniem i metalem!
W ten sposób St. Anger doprowadził mnie do Doom Metalu
A Lamb of God to odkrycie tego roku dla mnie.
 Racja, bębny na tej płycie grają rolę główną ... a że ja wolę gitary, których tam mało słychać, to " St Angera " nie lubię ... i już
 Racja, bębny na tej płycie grają rolę główną ... a że ja wolę gitary, których tam mało słychać, to " St Angera " nie lubię ... i już   A moja przygoda z Metallicą zaczęła się od jakiejś płyty koncertowej, którą podarował mi wujek i tam były takie hity jak " Master ", " Seek & Destroy ", " One ", " Ride The Lighting " ... a więc cała " esencja " Metalliki, no i od tego zaczęła się moja przygoda z ciężkim graniem
 A moja przygoda z Metallicą zaczęła się od jakiejś płyty koncertowej, którą podarował mi wujek i tam były takie hity jak " Master ", " Seek & Destroy ", " One ", " Ride The Lighting " ... a więc cała " esencja " Metalliki, no i od tego zaczęła się moja przygoda z ciężkim graniem   Ostatnie odkrycie ? Może Cię to zdziwi, ale dopiero w tym roku odkryłam wspaniały Diamond Head ( to ci od " Am I Evil " który Metallica scoverowała na " Garage Inc. " ), natomiast polskie odkrycie to Black River.
 Ostatnie odkrycie ? Może Cię to zdziwi, ale dopiero w tym roku odkryłam wspaniały Diamond Head ( to ci od " Am I Evil " który Metallica scoverowała na " Garage Inc. " ), natomiast polskie odkrycie to Black River.
|  10 |  18 |    5 |    +8 | Odjazd - Renata Przemyk                                               | PL   |myślałem że dla własnychzbyszu pisze:wujek wydał prawie 500 złotych.

Słaby miesiąc do poszczeniazbyszu pisze: najwyzej bedę pościł przez styczeń

Jestem wciąż urzeczony tą piosenką. Teledyskiem też, choć takie niby nic.Mateusz pisze:Kod: Zaznacz cały
| 10 | 18 | 5 | +8 | Odjazd - Renata Przemyk | PL |
tak, oszczędny, ale bardzo fajnyadamwadameria pisze: Teledyskiem też, choć takie niby nic.