Z całą pewnością do tego grona należą - Hey (utwór słaby jak na Hey), U2 i Happysad (w tym tygodniu fani zawiedli i tylko 35 plac), zreszta widać to po debiutach na liście i wysokich lokatach. A co do Wspinaczki to zdecydowanie chyba nie odczytałes tekstu utworu jego sensu. Gdybyś napisał to o Strach się bać to sie zgadzam, ale nie o tym utworze, a czy by zaszedł wysoko tez niewiem, ale na podstawie Złotych Przebojów to sądzę że tak.kajman pisze:1. Nie wiem, czy trójka grała czy nie, ale nie sądzę, żeby fani przeoczyli ten utwór i na niego nie głosowali. Nie jestem także pewien na ile ingerencja fanów powoduje popularność listową wymienionych przez Ciebie zespołów (chyba tak jest tylko w przypadku DM).
Natomiast jeżeli chodzi o Wspinaczkę to wcale nie jestem pewien, że zaszłaby wysoko. Dla mnie to słaby utwór o beznadziejnym tekście.
6. Dla Ciebie te utwory są perełkami, dla mnie inne. Ja mógłbym narzekać, że brakuje zespołów, które naprawdę mają coś do powiedzenia, jak Sleepytime Gorilla Muzeum, Mars Volta, Hurt (z USA). A z polskich wykonawców czemu nie było nic z rewelacyjnej płyty Indukti? Czemu nie było nic z Nohavicy? A mnóstwo utworow granych w Trójce uważam za beznadziejne, ale po prostu uważam, że muszą wybierać i w sumie wybierają całkiem dobrze. Jak Ira nagra utwór na poziomie Ikara czy Wiary to na pewno w Trójce miejsce dla niego się znajdzie.
Nie musimy zgadzać się co do gustów muzycznych ale przyznaje rację, że powinni choć spróbować zagrać de wspomniane zespoły, a już to że nie zagrali nic z Nohawicy to wielki żal. Muszę też przyznać Ci rację, że sporo utworów granych w Trójce jest beznadziejnych, no ale jak pisałem wcześniej to te utwory mnie się moga nie podobać a innym tak i dlatego nic mi do tego co jest w zestawie z wyjątkiem tego, że coraz częściej nie znajduję tam nic dla siebie (kiedyś podobało mi się około 30 utworów teraz może 10-15). Dzieki - pozdrawiam.