"Dance into the light". Dla mnie najbardziej charakterystyczne, ale może to dlatego, że to był mój pierwszy rok z Listą.
Właśnie wygrzebałem mój najstarszy zeszyt, po kilku miesiącach słuchania pierwszy zapis to notowanie 776 z 13 grudnia 1996 r. Znaczy w przyszłym tygodniu okrągła, 13. rocznica.
Tomekk pisze:a co będzie przebojem roku (ale nie w sensie punktowym, tylko we własnym odczuciu)
Z tego co na liście? Jeżeli coś mi nie umknęło a raczej prawa nie miało to bezkonkurencyjnie ten utwór, który teraz leci czyli najlepszy utwór Gunsów w ich karierze.
Kertoip pisze:spokojnie... Gunsi nie wejdą na szczyt... ciekawe czy tym razem zrobi na mnie wrażenie ten kawałek?
Brawo!
Zawsze zadaję sobie to pytanie (zważając na zachwyty współforowiczów...) i za nic w świecie niczego się w nim nie dopatruję....chociaż już nie jest na koszmarliście, więc spory postęp.
Jeszcze ze 30 tygodni i...
Rozdzierająco żałuję, że pierwsza połowa 90. mnie ominęła, choć nie musiała. A jak patrzę na wiek niektórych forowiczów, to myślę, że może i na końcówke 80. mogłem się załapać, gdyby w domu słuchano Trójki.
kajman pisze:Z tego co na liście? Jeżeli coś mi nie umknęło a raczej prawa nie miało to bezkonkurencyjnie ten utwór, który teraz leci czyli najlepszy utwór Gunsów w ich karierze.
tak, najlepiej z tego co było na liście.
moim chyba będzie Hey, ten co teraz wybrzmiewa...
TOP 2 bez zarzutu.
Numer 3 przemilczę
Hey oczywiście lepszy od Papilota, ale nie można mieć wszystkiego.
Może Pani Kasia wróci za tydzień na fotel lidera?
lady pisze:No to ja już mówię dobranoc, nie chcę słyszeć tego okropieństwa
Ja się powstrzymam i nie wyłączę. Dwa razy nie zdzierżyłem: na Killersach i Grabowskim.
Hmmm... Na Killersach to i ja nie mogłem. Ale Coldplaya z tej ostatniej kompromitującej płyty to nie dało się fizycznie zdzierżyć. To było niewyobrażalne.
semuś pisze:Czy może ktoś podać wyniki dzisiejszego mixu ?
może to mogłoby sie stać nową tradycją, że Kuba po powrocie do domu wkleja tu listę z mixu z danego notowania? [ i właściwie to miałam na myśli, gdy kilka tygodni temu temat mixów był na topie ].
dzięki za wspólne słuchanie. miejsce 1 koszmarne...