Pozwolę sobie stwierdzić z wielkim smutkiem starając się nie zdenerwować nikogo, że to odczucie może wzięło się stąd, że w końcówce poczekalni zabrakło Ani oraz...
Proszę się nie obrażać, bo to tylko moja skromna i nic nie znacząca opinia, ale pierwsza nowość jest totalnie beznadziejna i proszę także przetrzymać stwierdzenie, że nie będzie najgorszą.
kajman pisze:Pozwolę sobie stwierdzić z wielkim smutkiem starając się nie zdenerwować nikogo, że to odczucie może wzięło się stąd, że w końcówce poczekalni zabrakło Ani oraz...Proszę się nie obrażać, bo to tylko moja skromna i nic nie znacząca opinia, ale pierwsza nowość jest totalnie beznadziejna i proszę także przetrzymać stwierdzenie, że nie będzie najgorszą.
Niestety czasami polityczna poprawność wydaje się bardziej przykra niż niepopularne, niewygodne czy też nawet dosadne sformułowania.
Mówiąc wprost: litości, przestań, to jest nie do zniesienia.
marsvolta pisze:Alice In Chains następny świetny utwór na gitarkę cztery chwyty i można pograć
Foo Fighters moim zdaniem fajniejszy Narazie to " masakruję " 12-taktowego bluesa, najlepiej to się sprawdza przy " Why Don't We Do It In The Road " Beatlesów , tylko trzy powtórki, i szybka zmiana akordów w odległych miejscach na gryfie, np skok z A ( poprzeczka na 5-tym ) do D7
O! Nigdy powiem szczerze nie próbowałem tego kawałka grać. Może dlatego że nie przepadam ogólnie rzec biorąc, a w śpiewaniu średnio ciekawy. Poza tym, przecież D7 też ma poprzeczkę na 5-ym, tylko dwa palce wystarczy przełożyć .
Martyr pisze:Wow! a ja zakładałam że Mark zadebiutuje z tym utworem w top30 wtopa w znawcy
happysad dałam jako drugą nowość.
Osobiście też sądziłem, że Marek K. wyląduje w trzydziestce, ale w Znawcy wpisałem dokładnie to, co wypluł komputer, tj. że będzie poza. I okazuje się, że nie przeliczył się.
dobrze że tacy wykonawcy jak Ania są na liście, przynajmniej jest czas by spokojnie wyjść sobie do kuchni i zrobić kolację
kajman, może weź sobie wpisz w podpisie coś w stylu:
"to tylko moja prywatna opinia która nie ma na celu urażenie kogokolwiek i proszę nie brać tego do siebie"
nie będziesz tego musiał w każdym poście powtarzać
Pozwolę sobie stwierdzić z wielkim smutkiem starając się nie zdenerwować nikogo, że to odczucie może wzięło się stąd, że w końcówce poczekalni zabrakło Ani oraz...
Proszę się nie obrażać, bo to tylko moja skromna i nic nie znacząca opinia, ale pierwsza nowość jest totalnie beznadziejna i proszę także przetrzymać stwierdzenie, że nie będzie najgorszą.
My się nie obrażamy a nawet się że Kucz/ Kulka nie jest najgorszą nowością. Gorsza jest Ania.
marsvolta pisze:Alice In Chains następny świetny utwór na gitarkę cztery chwyty i można pograć
Foo Fighters moim zdaniem fajniejszy Narazie to " masakruję " 12-taktowego bluesa, najlepiej to się sprawdza przy " Why Don't We Do It In The Road " Beatlesów , tylko trzy powtórki, i szybka zmiana akordów w odległych miejscach na gryfie, np skok z A ( poprzeczka na 5-tym ) do D7
O! Nigdy powiem szczerze nie próbowałem tego kawałka grać. Może dlatego że nie przepadam ogólnie rzec biorąc, a w śpiewaniu średnio ciekawy. Poza tym, przecież D7 też ma poprzeczkę na 5-ym, tylko dwa palce wystarczy przełożyć .
No to dwa świetne numery Green Day i Nosowska za tydzień pożegnają się z listą Chociaż dziś w ZSiN Marek zagrał 'Uciekaj moje serce' live w wykonaniu Seweryna z koncertowej płyty, która wychodzi w poniedziałek i jednak jego wersja mnie bardziej urzeka.
kajman w poprzednich wypowiedziach pisze:
Moim skromnym zdaniem z całym szacunkiem dla współkomentujących
Akurat dla mnie, że pozwolę sobie powiedzieć
Bardzo przepraszam, że pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie
mam nadzieję, że nie obrażę nikogo, jeżeli napiszę, że
żeby niczyich uczuć nie urazić
Przykro mi się, że muszę się wyrazić niekulturalnie, ale z całym szacunkiem dla innych to moim zdaniem
Jest to moja prywatna opinia i przykro mi, że muszę ją wyrazić, ale
Pozwolę sobie stwierdzić z wielkim smutkiem starając się nie zdenerwować nikogo
Proszę się nie obrażać, bo to tylko moja skromna i nic nie znacząca opinia