(sorry, że podzielone na 2 części, ale było za dużo emotikonek, a nie chciało mi się siedzieć i myśleć które są konieczne, a bez których post może się obejść)
krzysiek83 pisze:No a ja myślałem, że to taki banał że znowu będą dziesiątki poprawnych odpowiedzi.
no właśnie, niby taki banalny, ale tylko 11 prawidłowych odpowiedzi było. a niektórzy jak się dziwili, że to nie Boney M

. i jak to tydzień temu Dede napisał - co z tego, że niektóre fragmenty są banalne, jak całości nie udaje się złożyć. i ci co raz piszą, że taki banalny innym razem nie wiedzą czegoś, co inni uznają za coś potwornie łatwego. a niektóre fragmenty muszą być łatwe, przecież trzeba jakoś zachęcić. poza tym, jak to już pisałem, mi ciężko jest wyczuć czy jako całość to będzie łatwe, bo już nieraz się na takiej ocenie przejechałem, okazało się, że jest zupełnie inaczej niż przypuszczałem.
neon.ka pisze:swoją drogą Kuba mógłby tu wrzucać po Liście zestaw z mixu.

tak dla potomnych.
jeśli więcej osób by chciało, to nie ma problemu, żeby to robić

.
exbitz pisze:Tak, gratulacje Nivo... może ja za kilka lat też odgadnę...
myślę, że powinieneś więcej czasu poświęcić na czytanie, a mniej na pisanie, bo to nie Nivo wygrał, on tylko gratulował temu kto wygrał.
i albo nie ma tu konkursu na to, kto najwięcej postów napisze, albo taki konkurs przeoczyłem.
exbitz pisze:słoik pisze:exbitz pisze:mam taką nadzieję, bo są inni od pozostałych zespołów rapowo hip-hopowych w Polsce- nie ma tam co drugiego słowa na 'k' i 'p'
T-Raperzy znad Wisły skończyli się na "Kill 'em all..."
To chyba niemożliwe...

exbitz pisze:heh a co oni mają wspólnego z Metalliką ???
to klasyczny przykład. takie rzeczy się EDYTUJE, a nie pisze oddzielny post cytując cały poprzedni, razem ze wszystkimi cytatami!
a niepotrzebne części cytatów się tnie.
uzi pisze:exbitz pisze:słoik pisze:T-Raperzy znad Wisły skończyli się na "Kill 'em all..."
heh a co oni mają wspólnego z Metalliką ???
kocham Cię. :*
ostrożnie z takimi deklaracjami, bo kolega może być gotów do Ciebie przyjechać z kwiatami