1296 (01.12.2006)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: maria peszek
polpremieraMatiass pisze:A dlaczego przed Maria Peszek bylo bururum bururum. Ja prywatnie uslyszale, ze toz 24 na 14. Przeciez w takim wypadku to nie jest nowosc, prawda?
pierwszy raz zagrane na Liscie
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Re: maria peszek
Nie było bururum bururum, tylko bururum...A to dlatego, ze to nowośc sprzed tygodnia, z not. bez emisji. Uważniej...Matiass pisze:A dlaczego przed Maria Peszek bylo bururum bururum. Ja prywatnie uslyszale, ze toz 24 na 14. Przeciez w takim wypadku to nie jest nowosc, prawda?
- zbyszu
- Kontakt:
Campari - koniecznie zakup. Ja juz posiadam EPkę z nagrniami z...toalety. Przypomniała mi się Bjork z Debiutu
14 (+10) Jak pierwszy raz słuchałem "Miastomanii" to przesłuchiwanie konczylem juz nie na kolanach, ale wręcz byłem rozwalony na lopatki. Słuchając ostatniego utworu na płycie (włąsnie Miły Moj), leżałem juz totalnie zszokowany na podłodze. Nie boje sie tego powiedzieć. Miastomania=Arcydzieło

14 (+10) Jak pierwszy raz słuchałem "Miastomanii" to przesłuchiwanie konczylem juz nie na kolanach, ale wręcz byłem rozwalony na lopatki. Słuchając ostatniego utworu na płycie (włąsnie Miły Moj), leżałem juz totalnie zszokowany na podłodze. Nie boje sie tego powiedzieć. Miastomania=Arcydzieło

coz, mimo, ze spora czesc naszych gustow sie pokrywa to rowniez niemala calkowicie sie rozjezdza. "Pop" beznadziejne?! "Staring At The Sun". "Please". "Wake Up Dead Man". "If God Will Send His Angels". "If You Were That Velvet Dress". Bo ze komus moze sie nie podobac "Discotheque" to rozumiem.Campari pisze:ostatnia płyta słaba?!?! ZNAKOMITA, 1000xlepsza od beznadziejnego "Pop"ku3a pisze:Ostatnia plyta slaba, single wchodzily na Liste i zdobywaly wysokie pozycje tylko sila rozpedu
może sprawie sobie prezent na Mikołajkizbyszu pisze:Campari - koniecznie zakup. Ja juz posiadam EPkę z nagrniami z...toalety. Przypomniała mi się Bjork z Debiutu
14 (+10) Jak pierwszy raz słuchałem "Miastomanii" to przesłuchiwanie konczylem juz nie na kolanach, ale wręcz byłem rozwalony na lopatki. Słuchając ostatniego utworu na płycie (włąsnie Miły Moj), leżałem juz totalnie zszokowany na podłodze. Nie boje sie tego powiedzieć. Miastomania=Arcydzieło![]()
![]()
![]()

tak! jest tam coś z "Debut" Bjork, którą uwielbiam

widziałeś może kiedyś Zbyszu na żywo Marysie z jej "performancem"?
- zbyszu
- Kontakt:
NieCampari pisze:może sprawie sobie prezent na Mikołajkizbyszu pisze:Campari - koniecznie zakup. Ja juz posiadam EPkę z nagrniami z...toalety. Przypomniała mi się Bjork z Debiutu
14 (+10) Jak pierwszy raz słuchałem "Miastomanii" to przesłuchiwanie konczylem juz nie na kolanach, ale wręcz byłem rozwalony na lopatki. Słuchając ostatniego utworu na płycie (włąsnie Miły Moj), leżałem juz totalnie zszokowany na podłodze. Nie boje sie tego powiedzieć. Miastomania=Arcydzieło![]()
![]()
![]()
tak! jest tam coś z "Debut" Bjork, którą uwielbiam
widziałeś może kiedyś Zbyszu na żywo Marysie z jej "performancem"?

Ostatnio zmieniony pt gru 01, 2006 10:11 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
"Staring at The Sun" jest bardzo przyjemne, ale nic nadzwyczajnego, "Please", no fakt to jest znakomite, tak jak "Wake Up Dead Man", ale już "If God Will Send His Angels" niczym nie zachwyca, przeciętne, a o Tym Kotku to może nie będę wspominałku3a pisze:coz, mimo, ze spora czesc naszych gustow sie pokrywa to rowniez niemala calkowicie sie rozjezdza. "Pop" beznadziejne?! "Staring At The Sun". "Please". "Wake Up Dead Man". "If God Will Send His Angels". "If You Were That Velvet Dress". Bo ze komus moze sie nie podobac "Discotheque" to rozumiem.

maria peszek
oj przepraszam za moje pytanie, nienajlepiej. ale slucham dzis jednym uchem
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt: