1296 (01.12.2006)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
"Window In The Skies"
po pierwsze -
bo... obawialem sie, ze bedzie wyzej. Tak, niestety tak musze pisac przy okazji piosenek jednego z moich ulubionych zespolow ever. Juz jakis czas temu pisalem, teraz tylko sie utwierdzam - U2 jest w agonii. Ostatnia plyta slaba, single wchodzily na Liste i zdobywaly wysokie pozycje tylko sila rozpedu, renoma zdobyta przez poprzednie znakomite utwory. "One" nagrane ponownie nie wiadomo po jakiego grzyba. "Tower Of Song"... Nie bede komentowal
. "Window In The Skies" to straszliwa marnizna. W dodatku promuje kolejny best of, a w zaden sposob nie umywa sie do nagran na skladance. Ale sam fakt wydania kolejnej skladanki... Ech
Wiem, ze juz o tym pisalem, ale po prostu cholernie mnie to wkurza i musze to napisac jeszcze raz. Wydawac skladanke best of 4 lata po poprzedniej
.
po drugie -
jakos mniej wiecej tak obstawialem WITS, wiec nadrobie troche punktow za fatalnie przestrzelone "Tower Of Song".
"Starlight" - moglo byc gorzej. Za tydzien juz chcemy Rycerzy w Poczekalni!
po pierwsze -

bo... obawialem sie, ze bedzie wyzej. Tak, niestety tak musze pisac przy okazji piosenek jednego z moich ulubionych zespolow ever. Juz jakis czas temu pisalem, teraz tylko sie utwierdzam - U2 jest w agonii. Ostatnia plyta slaba, single wchodzily na Liste i zdobywaly wysokie pozycje tylko sila rozpedu, renoma zdobyta przez poprzednie znakomite utwory. "One" nagrane ponownie nie wiadomo po jakiego grzyba. "Tower Of Song"... Nie bede komentowal

po drugie -

jakos mniej wiecej tak obstawialem WITS, wiec nadrobie troche punktow za fatalnie przestrzelone "Tower Of Song".
"Starlight" - moglo byc gorzej. Za tydzien juz chcemy Rycerzy w Poczekalni!
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
maria peszek
A dlaczego przed Maria Peszek bylo bururum bururum. Ja prywatnie uslyszale, ze toz 24 na 14. Przeciez w takim wypadku to nie jest nowosc, prawda?