exbitz pisze:Jest tu ktoś podobny do mnie ? Ja kiedy słucham Listy, to zapisuję jej wyniki w moim specjalnym zeszycie może to trochę dziwne ale to nie to samo co strona internetowa...
Wesołosmutni mnie zasmucili dziś Liczyłem na całość. Nie mogę się do tego Spiętego przekonać, ale 1 marca płyta Lao! Żegnam się z forum i trzymam kciuki za Banana i Stinga.
exbitz pisze:Jest tu ktoś podobny do mnie ? Ja kiedy słucham Listy, to zapisuję jej wyniki w moim specjalnym zeszycie może to trochę dziwne ale to nie to samo co strona internetowa...
chyba prawie każdy tu przeszedł przez ten etap, wielu ciągle tak ma. Moje specjalne zeszyty prowadziłem 10 lat.
Czy ja mogę się zdziwić ilością nowości w związku z debiutem Spiętego czy lepiej jeszcze nie zdradzac chyba jednego radosnego dla mnie faktu?
Tanatos ( czyli moja siostra, która jak jej pozwolę to czasami też piszę na forum ) równierz zapisuje wyniki w zeszycie
OD TANATOSA: Semuś nic nie pisze w żadnym zeszycie!! Zeszyt jest mój i tylko mój!!
Ostatnio zmieniony sob lis 14, 2009 9:14 pm przez semuś, łącznie zmieniany 3 razy.
no to wiele osób. ja na ten przykład. zdaje się ze kolega semuś też no i podejrzewam że sporo takich słuchaczy starszych stażem
no i "Ma czar karma" aka "She's Lost Control" świetny jest ten utwór, mam nadzieję ze płyta jeszcze lepsza.
Dziwne... Jak sobie pomyślę jak mój gust się zmienił odkąd zacząłem Listy słuchać...wcześniej słuchałem Scootera (nie wiem czy ktoś zna), a teraz... Metallica, Depeche Mode - zapuściłem włosy, zostaję metalem hehe
Ja od początku zapisuję listy w zeszycie, ale poza tym liczę na kompie i na kartkach.
Pussycat Dolls? are you serious?
This chart is loosing it's edge I think.
Becoming too pop. Pretty soon it will be Lady Gaga and Timbaland filling out the top 10
tak, no co Pan zrobisz Panie Piotruniu Kochany z tym wszystkim, nic Pan nie zrobisz, a ten metal dla prawie pięćdziesięciu dych słuchacza to rzeczywiście DM
exbitz pisze:Dziwne... Jak sobie pomyślę jak mój gust się zmienił odkąd zacząłem Listy słuchać...wcześniej słuchałem Scootera (nie wiem czy ktoś zna), a teraz... Metallica, Depeche Mode - zapuściłem włosy, zostaję metalem hehe
to ja jakiś dziwny jestem bo co się pytam moich rówieśników którzy słuchają jako takiej muzyki to mówią że zaczynali od słuchania szitu i w końcu doznali oświecenia bla bla bla. a ja byłem od małości wychowywany na Armii, U2 i innych takich.
ja zapisywałem od 1994 (czyli jak zaczałem słuchać) do 2000 zawsze praktycznie, ale do ok. 2003 jeszcze nieregularnie to czyniłem. Później miałem przerwę w regularnym słuchaniu Listy, a później miałem już zawsze net pod ręką i wtedy już mi się nie chciało zapisywać. Aczkolwiek zawsze tak czynię ze wszelkimi Topami.
pedrocosta pisze:Pussycat Dolls? are you serious?
This chart is loosing it's edge I think.
Becoming too pop. Pretty soon it will be Lady Gaga and Timbaland filling out the top 10