Póki co też zdecydownie Lacrimosaexbitz pisze:A wasza ulubiona piosenka na Liście ? Mi się podoba Lacrimosa, ale niestety, spada...
Bardzo dobry Porcupine Tree. Ciekawe czy jak wejdą do top 30 będą grane w całości, czy to ma jakąś wersję singlową?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Póki co też zdecydownie Lacrimosaexbitz pisze:A wasza ulubiona piosenka na Liście ? Mi się podoba Lacrimosa, ale niestety, spada...
Porki czy Portki, ładna piosenka...mateusz15 pisze:Porki ?!A ja się zastanawiałem, czy nie obstawiać ich w znawcy...
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=162216#p162216 - tutaj poczytasz co nam się najbardziej podoba w 30-tce.exbitz pisze:A wasza ulubiona piosenka na Liście ? Mi się podoba Lacrimosa, ale niestety, spada...
a to mi się coś we łebusiu pokiełbasić i pokaszanićsemuś pisze:Tanatos ma niemalże 16 lat , a ośmioletnia siostra zwie się Gabrysią.
proszę bardzomikrobi pisze:Uprzejmie proszę o podanie miejsc 50-41.
Możesz nie znać, Byłeś zbyt młody, żeby słuchać tego typu muzyki, która była kiedyś popularna...exbitz pisze:Ja znam tylko jedną piosenkę z mixu... Ej a czy w zestawie do głosowania nie ma przypadkiem grupy The Offspring ??
do "Conceiving You" Riverside to mu jeszcze daleeeekoKaczy1993 pisze:Ile to już tygodni
Niestety ma, i jest zdecydowanie gorsza .tadzio3 pisze:Bardzo dobry Porcupine Tree. Ciekawe czy jak wejdą do top 30 będą grane w całości, czy to ma jakąś wersję singlową?
Uu... niedobrze!bobby-x pisze: Jest mniej więcej Mateusz syn Woźnego-Konserwatowa ale tydzień temu był w szpitalu.
Ni porównuj tego... czegoś do HiszpanaKertoip pisze: a Daniel dalej skacze niczym Hiszpan
Owszem ale Metalliki znam wszystkie (zwłaszcza te z Black Albumu)PeterCub pisze:Możesz nie znać, nie było Cię na świecie, kiedy niektóre piosenki były popularne...exbitz pisze:Ja znam tylko jedną piosenkę z mixu... Ej a czy w zestawie do głosowania nie ma przypadkiem grupy The Offspring ??
50 Norahmikrobi pisze:Uprzejmie proszę o podanie miejsc 50-41.
Długotadzio3 pisze:Ojej, ile ten "Daniel" będzie na liście
Przy Conceiving wszystko wymiękaKertoip pisze:do "Conceiving You" Riverside to mu jeszcze daleeeeko
Nawet na całej liście.fazzer pisze:Daniel to chyba najstarsza piosenka w poczekalni
Ktoś miał problemy z 1 utworem z miksu?falcoeagle pisze:O, zapomniałem się zameldować na forum. Jestem, słucham od początku, na mix odpowiedziałem, więc na razie jest (w kwestiach formalnych) nieźle.