Trójka najlepsza w Szczecinie !!!

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Trójka najlepsza w Szczecinie !!!

Post autor: zbyszu »

Obserwuję takie badania od kilku lat, ale chyba takiego wyniku jeszcze nie było.

Liderem w Szczecinie jest Program Trzeci - dopiero dalej Zet, PR Szczecin czy RMF. Niesamowite!!!

Szczegoły tutaj: http://www.wirtualnemedia.pl/article/28 ... clawiu.htm

Halo, halo - kto jest ze Szczecina z Forowiczów? Już teraz przesyłam gratulacje. Bądźcie dumni.

Parafrazując hasło innej stacji: Trójka - numer jeden w mieście - fiu ziiiu brzęk, trzask, fruu...
Awatar użytkownika
nemo
Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham

Re: Trójka najlepsza w Szczecinie !!!

Post autor: nemo »

jeśli się nie przesłyszałam, to reprezentacja Szczecina była dziś rano u red. Manna :)
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

No niestety, rano (oprócz wstawania, mycia zębów, golenia, wypachniania się, ubierania) mam jedynie jakieś 20 min na szybkie sniadanie i kawę (zatem i na radio bądz tv) - a dziś wygrał Kuźniarek ;-).

Więc nie słyszałem ekipy ze Szczecina. A z jakiego powodu sie tam pojawili? Bo nie wierzę, że dlatego, że w Szczecinie najwięcej obób procentowo słucha Trójki!!!
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

ja te nie wierzę, bo pod tym względem zawsze prowadziła Jelelenia Góra 8)
Sabina

Post autor: Sabina »

nie możliwe !!
czyżby wreszcie mi się udało po tylu latach walki w akademiku, w domu, w każdej kolejnej pracy ???
przecież w Szczecinie w każdym biurze, sklepie itd leci Zet-ka :nie:
chociaż za swój niebywały sukces muszę uznać, że u mojej siostry w samochodzie ostatnio leciała Trójka i to zanim wsiadłam więc nie ja ją nastawilam !! myślałam, że Zet-ce coś się stało i przestała odbierać ale być może nie, może ona m.in. zwiększyła grono słuchaczy Trójki i stąd takie wyniki !!
ale się cieszę chociaż wciąż niedowierzam
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

Ahoj Sabino - pewnie na te badania trzeba patrzeć przez palce, ale fakt - faktem - w badaniach wyszło, ze najlepsza w Szczecinie jest Trójka!!!

Też nie chce mi sie wierzyć, że nagle fryzjerzy, sklepikarze, motorniczy czy kierowcy autobusów miejskich nagle zaczęli masowo słuchac Trójki :) (Trójka ma niecałe 13 % )
ODPOWIEDZ