ale później się poprawiłem

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

[/quote]Neo01 pisze:Editors Chylińską rynku brytyjskiego.
 [/quote] Hey poszukuje, niekoniecznie w tym kierunku, który mi sie podoba, to już trzecia ich z kolei płyta która do mnie nie przemawia, jak na zespół mojego życia sporo. Ale miałem zamiar napisać, że Editors powinni uczyć się od Heya, jak rockowy zespół powinien wprowadzać elektronikę do swojej muzyki, jeśli już powziął taki zamiar.
[/quote] Hey poszukuje, niekoniecznie w tym kierunku, który mi sie podoba, to już trzecia ich z kolei płyta która do mnie nie przemawia, jak na zespół mojego życia sporo. Ale miałem zamiar napisać, że Editors powinni uczyć się od Heya, jak rockowy zespół powinien wprowadzać elektronikę do swojej muzyki, jeśli już powziął taki zamiar.
Podejrzewam, że raczej chodziło o mnie.Gary pisze:Nie za bardzo wiem o co chodzi, bo chyba nie wypowiadałem się o Hey negatywnie.Neo01 pisze:Podobnie powiesz o Hey'u?
Kod: Zaznacz cały
|   4 |   4 |   12 |     0 | The Fixer - Pearl Jam                               | ZG   |
Chociażby Balonik w swojej audycji chęnie puszcza.anowika pisze:bo niewielu w Trójce ludzi prezentuje jego utwory w swoich audycjachtadzio3 pisze:Szkoda, że Mark spada, ale i tak jest to najlepszy wynik Knopflera na LP3 od wielu lat.
Podejrzewam, że jeszcze wyższej i chyba o tym scenariuszu wyżej pisał Gary.ksch pisze:Wow, Gunsi na najwyższej pozycji od ponad 16 lat
słyszę słyszęanowika pisze:halo, uzi słyszy ? coś mam sentyment do nr 5. na ich czterech ostatnich płytach
 hm. akurat numeru 5 na Bombie nie lubię
 hm. akurat numeru 5 na Bombie nie lubię  [jak i prawie całej Bomby zresztą
 [jak i prawie całej Bomby zresztą  ]
]
też miałam z tego polewkęZawiesina pisze:Every generation gets a chance to change the world - Bono zupełnie jak Kombi!
 jakieś pół roku temu :p
 jakieś pół roku temu :pA co powiesz o "Last kiss"?tadzio3 pisze: Pearl Jam trzyma swój równy, dobry poziom. Słbych kawałków raczej nie mają
Kod: Zaznacz cały
|   3 |   6 |    5 |    +3 | This I Love - Guns N' Roses                         | ZG   |KobiiZawiesina pisze:Every generation gets a chance to change the world - Bono zupełnie jak Kombi!

Jak się tak rzadko wydaje płyty studyjne to nie ma co się dziwić.ksch pisze:Wow, Gunsi na najwyższej pozycji od ponad 16 lat

)
  ) 

Że to jeden z moich ulubionych kawałków Pearl Jamsłoik pisze:A co powiesz o "Last kiss"?tadzio3 pisze: Pearl Jam trzyma swój równy, dobry poziom. Słbych kawałków raczej nie mają
 .
 .Heh, pytanie tylko ile w przeciągu tychże lat Gunsi byli na liścieksch pisze:Wow, Gunsi na najwyższej pozycji od ponad 16 lat

(i wyżej niż na mojej liście
 (i wyżej niż na mojej liście   )
 )I zasłużenie. To ich najlepszy numer.ksch pisze:Wow, Gunsi na najwyższej pozycji od ponad 16 lat
Przynajmniej JA bardzo lubię ten utwór! I chyba nie jestem sam w tych odczuciachsłoik pisze:A co powiesz o "Last kiss"?tadzio3 pisze: Pearl Jam trzyma swój równy, dobry poziom. Słbych kawałków raczej nie mają
W zapraszamy do Trójki, chyba w piątek u Pana Kuby.Gary pisze:Czy słyszał ktoś ten utwór (poza TuBaronem po dodaniu tego do zestawu) grany w Trójce w jakiejkolwiek innej audycji? Bo wydaje mi się, że jest on grany tylko na LP3.