krzysiek83 pisze:Strasznie drażni mnie że zamiast wstawić jakiś utwór zespołu, którego w zestawie nie ma to wstawiają np. od razu drugie Alice in chains czy Pearl Jam. W czasie gdy ich pierwsze utwory są jeszcze w zestawieniu i to od niedawna!!!
Pod tym względem u Niedźwiedzia był większy porządek. Następny utwór, to po minimum 12-15 tygodniach był dodawany. Oczywiście zdarzały się wyjątki.
Z tym nie mogę się zgodzić, były czasy, że na liście po paru tygodniach były TRZY utwory A-ha bodajże na 2,3 i 4 miejscu i dodane w ciągu 15 tygodni. Ale jestem za tym aby pojawiające się nowe single były dodawane wtedy kiedy się pojawiają.
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 8:57 pm przez temik3, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania. Hm. Od kilku lat to samo - kiedy w kinie pojawia się kolejna beznadziejna polska komedia romantyczna, to w radiach pojawia się kolejna nijaka piosenka z tego filmu. O takim samym (zwykle sztampowym) tytule.
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 8:58 pm przez Zawiesina, łącznie zmieniany 1 raz.
temik3 pisze:Z tym nie mogę się zdodzić, były czasy, że na liście po paru tygodniach były TRZY utwory A-ha bodajże na 2,3 i 4 miejscu i dodane w ciągu 15 tygodni. Ale jestem za tym aby pojawiające się nowe single były dodawane wtedy kiedy się pojawiają.
Ja mówię o czasach głosowania przez internet (zwłaszcza ostatnich przed odejściem), a nie o tych z epoki lodowcowej.
Balonik trochę się pomylił przy happysad, że to najwyższy skok w poczekalni
Filip i my dziękujemy.
Anita Lipnicka jeszcze nie osłuchana, ale brzmi podobnie jak z Porterem.
Zawiesina pisze:Ania. Hm. Od kilku lat to samo - kiedy w kinie pojawia się kolejna beznadziejna polska komedia romantyczna, to w radiach pojawia się kolejna nijaka piosenka z tego filmu. O takim samym (zwykle sztampowym) tytule.
Zawiesina jako specjalista od kinematografii celnie podsumował to całe zjawisko. Podpisuję się!
No to dzisiaj pewnie będą 2 nowości, chyba że jako trzecia się Marysia załapie. Teoretycznie może być coś z pominięciem naprzykład Alicja lub Kayah, ale nie podejrzewam.
temik3 pisze:Ale jestem za tym aby pojawiające się nowe single były dodawane wtedy kiedy się pojawiają.
Ja też, zbyt często się zdarza, że ważne utwory pojawiają się ze sporym poślizgiem albo wręcz nie pojawiają się wcale, tylko dlatego, że pierwszy singiel świetnie się trzyma na Liście, a gdy spada już trzeci jest wydany.