kajman pisze:Ale bynajmniej nie są rekordzistami. Hey był bez przerwy 144 tygodnie.
No popatrz zawsze się człowiek czegoś fajnego dowie na temat listy. Jak mogłem to przeoczyć?
Ciekawe czy dziś Hey pobije kolejny rekord Republiki i umieści siedemnasty numer jeden na pierwszym?
niech Hatifnats się podniesie, niech Mika szaleje, niech cośtam jeszcze, ale przede wszystkim to niech U2 nie spadnie [a jesli już musi, to niezbyt ostro :p] - dzisiaj urodziny największego ciacha w Irlandii![i wygląda na to, że tylko ja o nich jeszcze pamiętam, ale łorewa.] jehehejjj!
semuś pisze:Tanatos na ten przykład kibicuje Swansea
a ja na ten przykład jestem wierny Izolatorowi Boguchwała
Wyczytałem w prasie w ubieglym tygodniu, że Wisława Szymborska zagajona raz o mundial odpowiedziała, iż od kiedy Szombierki Bytom spadły z pierwszej ligi, przestała interesować się futbolem.
o ludzie... ten syf jeszcze do góry...
Fragile Tension to taki Hiszpan tego roku
a co do rozmowy futbolowej to mnie piłka nożna zaczęła nieco nudzić. i LM może będę obserwował od 1/8... ja w tym roku odkryłem swoją miłość do kolarstwa a jakieś 2 lata temu do snookera no i oczywiście siatkówka i lekkoatletyka też jak najbardziej.
fazzer pisze:#21 Dick4dick to chyba kolejne objawienie Trójki bo nigdzie indziej ich nie słyszałem
No Ani Gacek! Fajny wywiad z okazji premiery z nimi zrobiła. Opowiedzieli coś o każdym utworze. Szkoda, że więcej zespołów nie może liczyć na taką prezentacje płyty. Późno bo późno, ale jednak fajnie to było zrobione!
semuś pisze:Tanatos na ten przykład kibicuje Swansea
Ja najbardziej lubię Sheffieldy, a z najwyższej ligi to Liverpool.
Jako wieloletni fanatyk angielskiej piłki zaznaczam, że muszę zabrać głos. Szefildy to woda i ogień - Wednsday to legenda, po prostu wielki klub. Nawet stroje mają ładniejsze od United (niebieski ładniejszy od czerwonego).
Tanatos ma u mnie plusika - łabądki ładnie grały w tamtym roku
Dicki bardzo sympatyczne, choć tak ich nie lubiłem w przeszłości. To nadzieja dla Kumki - nawet mnie możecie się spodobać
Nie skreślam nikogo za nazwę.
słoik pisze:Wyczytałem w prasie w ubieglym tygodniu, że Wisława Szymborska zagajona raz o mundial odpowiedziała, iż od kiedy Szombierki Bytom spadły z pierwszej ligi, przestała interesować się futbolem.
Kertoip pisze:a co do rozmowy futbolowej to mnie piłka nożna zaczęła nieco nudzić. i LM może będę obserwował od 1/8... ja w tym roku odkryłem swoją miłość do kolarstwa a jakieś 2 lata temu do snookera no i oczywiście siatkówka i lekkoatletyka też jak najbardziej.
Tanatos np. jest prymusem co do sportów motorowych szczególnie do F1 i Air Race.