Ankieta dla Trójkowiczów!
- tadzio3
- Kontakt:
Ankieta dla Trójkowiczów!
Mam wielką prośbę abyście wypełnili tę ankietę. To jest bardzo ważne dla mnie, gdyż piszę pracę magisterską na temat (póki co roboczy) "Problem tożsamości słuchacza Trójki". Ta ankieta będzie podstawą do moich badań i analiz na ten temat.
Aby wypełnić tę ankietę kliknij na poniższy link (lub skopiuj adres i wklej do przeglądarki):
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwe ... iusz/7531/
Będę wdzięczny!
Aby wypełnić tę ankietę kliknij na poniższy link (lub skopiuj adres i wklej do przeglądarki):
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwe ... iusz/7531/
Będę wdzięczny!
Re: Ankieta dla Trójkowiczów!
Ciekawa ankieta, już wypełnione 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Zrobione jeszcze przed południem.
I jeszcze w punkcie dot. "ukrztałtowania" gustu muzycznego.grzes pisze:Tylko popraw "tytuł" w pkt. 35;)
Ankieta wypełniona.
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Wypełniłem ankietę
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
a ja się w pracy poddałem, po prawie 20 minutach!!! bo nie dotarłem jeszcze do końca strony nr1
ale zrobie ją z przyjemnością zapewne jutro 

- tadzio3
- Kontakt:
Dzięki, poprawionesłoik pisze:I jeszcze w punkcie dot. "ukrztałtowania" gustu muzycznego.grzes pisze:Tylko popraw "tytuł" w pkt. 35;)
Ankieta wypełniona.

I dziękuję za wypełnianie ankiety. Na tę chwilę jest już 40

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Ankieta wypełniona, z prawdziwą przyjemnością.
wypełnione z niekłamaną przyjemnością 

Strasznie denerwujące jest to, że trzeba kliknąć tą kropkę udzielając odpowiedzi, a nie wystarczy wskazać odpowiedzi.
Wypełnione. Całkiem fajnie i dobrze zrobiona ankieta.
Wypełnione. Całkiem fajnie i dobrze zrobiona ankieta.

tzn.? co masz na myśli przez "wskazać odpowiedź"?abd3mz pisze:Strasznie denerwujące jest to, że trzeba kliknąć tą kropkę udzielając odpowiedzi, a nie wystarczy wskazać odpowiedzi.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
po powrocie dziś na stronę, ankieta pamiętała moje wczorajsze odpowiedzi
zrobione!
Mam nadzieję, że będzie można gdzieś zerknąć na wyniki, a może i na efekt końcowy ...

zrobione!
Mam nadzieję, że będzie można gdzieś zerknąć na wyniki, a może i na efekt końcowy ...

- tadzio3
- Kontakt:
krzysiek83 pisze:Ankieta wypełniona, z prawdziwą przyjemnością.
Dzięki wielkie jest juz 75 ankietbear pisze:wypełnione z niekłamaną przyjemnością

No cóż, tylko taki sposób zaznaczania był możliwy, mam nadzieję jednak, że się udało bez większych przeszkódabd3mz pisze:Strasznie denerwujące jest to, że trzeba kliknąć tą kropkę udzielając odpowiedzi, a nie wystarczy wskazać odpowiedzi.
Szczerze mówiąc samo wykonanie ankiety trwało bardzo krótko. Najwięcej problemów przyszpożył mi wybór pytań. Jak sobie przez jakiś czas wypisywałem pytania i to co chcę zbadać, wyszło ponad 60 pytań, zagadnień. Musiałem to oczywiście zredukować i raczej tylko zaczepić niektóre kwestie.abd3mz pisze:Wypełnione. Całkiem fajnie i dobrze zrobiona ankieta.
Przyznam jednak, że nawet taki materiał jaki już mam powoduje, że będę miał o czym pisać. Zapewne z analizy tylko kilku wybranych odpowiedzi mógłbym napisać pracę magisterską. Na początku w ogóle myślałem, oprócz ankiety zadam tylko jedno pytanie podobnie brzmiące do tego z nr 15 ("Proszę krótko napisać, za co Pan/Pani ceni "Trójkę"? Czym jest dla Pana/Pani "Trójka"? Co powoduje, że właśnie jej, a nie innej stacji radiowej Pan/Pani słucha?) z tym, że prosił bym o troszkę dłuższą wypowiedź. Z takich przemyśleń mógłbym stworzyć świetna pracę naukową na temat tego jak słuchacz Trójki postrzega ją. Postarał bym sie jeszcze o wypowiedzi samych prezenterów Trójki, żeby dowiedzieć się jak to jest z ich strony. Potem jakoś straciłem zapał do tego z obawy o to, czy uda mi się uzyskać konstruktywne odpowiedzi od badanych, mówiąc wprost - czy będzie sie komuś chciało wysilać, ale jak widzę po odzewie nie miałem o co się bać. Szkoda... Wybrałem jednak ankietę i już widzę, że bardzo ciekawie przedstawiają się statystyki niektórych odpowiedzi.
Coś takiego.ku3a pisze:tzn.? co masz na myśli przez "wskazać odpowiedź"?
Ankieta wypełniona, fajnie spędzony czas.
Chyba będziesz miał sporo odpowiedzi osób z tego forum, uważaj przy analizie danych. 

Wypełnione, mam nadzieję, ze pomogłem : )
- tadzio3
- Kontakt:
Tak zrobiłem by mozna było edytować przez 48 godzin od zaczęcia ankiety właśnie na takie przypadki, kiedy ktos nie może za jednym zamachem skończyć wypełniać.Yacy pisze:po powrocie dziś na stronę, ankieta pamiętała moje wczorajsze odpowiedzi
Raczej na efekt końcowy. Postaram się tutaj wrzucić moje analizy, ale to jeszcze długo potrwa zanim wszystko ukończe. To jest tak naprawdę pocztek.Yacy pisze:Mam nadzieję, że będzie można gdzieś zerknąć na wyniki, a może i na efekt końcowy ...
Sporo jest, aczkolwiek już jest kilka odpowiedzi osób, kótrzy nawet nie zaglądaja na strony internetowe Trójki. Na pewno uwzględnie wszystkie te czynniki przy analizie danych.adr pisze: Chyba będziesz miał sporo odpowiedzi osób z tego forum, uważaj przy analizie danych.
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
W pytaniach
8: Jaka jest Pana/Pani ulubiona (najczęściej słuchana) audycja prezentowana w "Trójce" (można podać kilka)
i 12. Jeżeli istnieje były prezenter radiowy "Trójki" którego Panu/Pani najbardziej brakuje, to proszę wpisać Jego (Jej) imię i nazwisko.
odpowiedzi mogą być mało zróżnicowane
8: Jaka jest Pana/Pani ulubiona (najczęściej słuchana) audycja prezentowana w "Trójce" (można podać kilka)
i 12. Jeżeli istnieje były prezenter radiowy "Trójki" którego Panu/Pani najbardziej brakuje, to proszę wpisać Jego (Jej) imię i nazwisko.
odpowiedzi mogą być mało zróżnicowane

- tadzio3
- Kontakt:
Hehe, fakt, że sa odpowiedzi, które znacznie częsciej się powtarzają i mozna się domyslić jakie, ale nie ma miażdżącej przewagi. Ankieta też jest prezentowana w różnych innych miejscach, zupełnie nie związanych z forum, a nawet listą, więc jest różnorodnie.
ale i tak trzeba kliknąć.abd3mz pisze:Coś takiego.ku3a pisze:tzn.? co masz na myśli przez "wskazać odpowiedź"?
ale w długi wyraz, a nie malutką kropkę. 

a co, nie trafiasz? 
ankieta wypełniona.

ankieta wypełniona.

wypełnione 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Wypełnione