Popieram. Dodam, że oby w ogóle.semuś pisze:Oby nie i koniec tematu
Wygląda na to, że dzisiaj znowu będą 4 nowości w poczekalni (no chyba że MiastoL wyleci dołem).
Skunk też niewiele zabrakło, żeby się zakoszmarzyć.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Popieram. Dodam, że oby w ogóle.semuś pisze:Oby nie i koniec tematu
 ]
]prawdopodobnie dlatego że to utwór który jest efektem współpracy Jacksona i Paula Anki . Anka twierdzi (co jest potwierdzone) , że napisał piosenkę z Jacksonem w jego studio nagraniowym w Karmelu i zamierzał wykorzystać ją na swojej płycie "Walk A Fine Line", jednak Jackson "ukradł taśmy z nagraniami".kajman pisze:Przyznam się, że mnie zaskoczył ten Majkel. Brzmi zaskakująco dobrze.

It is reallly hard for many good songs to make it into the Top-50, let alone Top-30.pedrocosta pisze:Hey! Where is Pie In The Sky?
I guess it's not worthy
Za tydzień musowo w trzydziestceJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 31 | 37 | | +6 | I Must - Basia | PL |

Po doliczeniu dzisiejszych punktów 48Grycek pisze:I jest Riverside. To, które już to miejsce w podsumowaniu poczekalni?

Kod: Zaznacz cały
|  31 |  37 |      |    +6 | I Must - Basia                                      | PL   |
|  32 |  34 |      |    +2 | Because of You - Skunk Anansie                      | ZG   |
|  33 |  35 |      |    +2 | Egoist Hedonist - Riverside                         | PL   |
|  34 |  38 |      |    +4 | 21st Century Breakdown - Green Day                  | ZG   |
|  35 |  43 |      |    +8 | Nigdy nie mów nigdy - Ania                          | PL   |
|  36 |  36 |      |     0 | Like a Hobo - Charlie Winston                       | ZG   |
|  37 |  44 |      |    +7 | Daniel - Bat For Lashes                             | ZG   |
|  38 |  45 |      |    +7 | We Are Golden - Mika                                | ZG   |
|  39 |  42 |      |    +3 | Splitting the Atom - Massive Attack                 | ZG   |
|  40 |  50 |      |   +10 | If the Stars Were Mine - Melody Gardot              | ZG   |
|  41 |  46 |      |    +5 | We Weren't Born to Follow - Bon Jovi                | ZG   |
|  42 |  41 |      |    -1 | Fire To Your Plain - Tori Amos                      | ZG   |
|  43 |   0 |      |     N | This Is It - Michael Jackson                        | ZG   |
|  44 |   0 |      |     N | Wheels - Foo Fighters                               | ZG   |
|  44 |  40 |      |    -4 | Horses From Shellville - Hatifnats                  | PL   |
|  45 |  49 |      |    +4 | Love Long Distance - Gossip                         | ZG   |
|  46 |  48 |      |    +2 | Revelry - Kings of Leon                             | ZG   |
|  47 |   0 |      |     N | Car Door - Anita Lipnicka                           | PL   |
|  48 |  38 |      |   -10 | Still Unbroken - Lynyrd Skynyrd                     | ZG   |
|  49 |   0 |      |     N | Boat Behind - Kings Of Convenience                  | ZG   |
|  50 |  47 |      |    -3 | Maskarada - Kasia Kowalska                          | PL   |

poszperałem w pamięci i to chyba to.Grycek pisze:Właśnie nie potrafię sobie przypomnieć.lady pisze:hmmm, coś jest na rzeczy ale z jaką konkretnie ...?Grycek pisze:Cały czas ten utwór kojarzy mi się z jakąś starą piosenką z lat 70/80 ?.

Stawiam na trzy...Robinson pisze:Ile nowości? 3 czy 4?
Z tej dwójki to zdecydowanie wolę 21CB.Robinson pisze:Green Day pewnie brnie do przodu.
Nie ma więc szansy na szybką wrzutkę Pismejkera.
Jeżeli 3 to będę oceniał je raczej pozytywnie, jeżeli 4 to zdecydowanie negatywnie.Robinson pisze:Ile nowości? 3 czy 4?
dzięki zaraz sprawdzę a mix na pewno będzie powtarzany ... zawsze byłposzperałem w pamięci i to chyba [url=http://www.youtube.com/watch?v=vlk4g2qJ ... re=related]to.
Ale pewnie przegapiłem mix.

Ale jak widzisz, większość z nas ma problemy, więc co Ci szkodzi zadzwonić?bear pisze:ku3a, dzisiaj mix taki że przeszły mnie ciarki...
znam wszystko, ale nie będę dzwonił.

Zgadzam się . Dziś trzy nowości .PaTToN pisze:Stawiam na trzy...Robinson pisze:Ile nowości? 3 czy 4?
Yeah. Piotr didn't even play it on the debit showRobinson pisze:It is reallly hard for many good songs to make it into the Top-50, let alone Top-30.pedrocosta pisze:Hey! Where is Pie In The Sky?
I guess it's not worthy
Besides, I think your song has been played just once On Radio-3.

Trójka jest tak charakterystyczna że w zasadzie nie można jej nie poznać.Kertoip pisze:Nosz... znam 2,5 z mixu... Znaczy znam 3 i 4, 2 mi się z czymś kojarzy, a 1 i 5 dla mnie czarna magia
a będzie drugi raz leciał mix???