Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
ON to nautologiczna. Ona jest zawsze podpięta pod geograficzną i jadąc na OG nie miałem pojęcia, że jadę też na ON . Żeby było śmieszniej - w tej drugiej lepiej mi poszło i o mało nie wygrałem tygodniowego rejsu po Bałtyku (a może i dobrze, bo podobno przez 6 dni był sztorm i tylko 1 chłopak z uszkodzonym błędnikiem nie żygał ) .
Wczoraj podczas listy dowiedziałem się, że zaczął się nowy sezon (fajnie się to nazywa) promocji. Jeśli więc jeszcze nie jest za późno to wyrażam chęć, albowiem poprzedni sezon "przehulałem". Jako usprawiedliwienie swej opóźnionej reakcji napomknę, że systematycznie od tygodni (?) bez przerwy głosuję na utwory promowane. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
herMMan pisze:Wczoraj podczas listy dowiedziałem się, że zaczął się nowy sezon (fajnie się to nazywa) promocji. Jeśli więc jeszcze nie jest za późno to wyrażam chęć, albowiem poprzedni sezon "przehulałem". Jako usprawiedliwienie swej opóźnionej reakcji napomknę, że systematycznie od tygodni (?) bez przerwy głosuję na utwory promowane. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
Notowanie: 1446 Utwór: IF THE STARS WERE MINE - Melody Gardot Promował: ku3a Efekt?: 50 miejsce Głosujący (31 osób): Gary Nivo Tomekk Lukasz8 mr.pusiak nemo Robinson krzysiek83 bear PaTToN JC Yoda michal91d neon.ka adr Adameks ksch ku3a antek falcoeagle Grycek herMMan stavanger abd3mz jotem3 Zawiesina kajman temik3 Semuś Ada Kaczy1993 Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: fajnex retry2 mkuzanski
Notowanie: 1447 Utwór: THIS IS THE LIFE - Believe Promował: Grycek Efekt?: brak Głosujący (25 osób): Gary Robinson Tomekk mr.pusiak JC PaTToN tadzio3 Zawiesina Grycek abd3mz michal91d ku3a adr Nivo krzysiek83 mkuzanski stavanger ksch jotem3 Nemo kajman Yoda herMMan Semuś Kaczy1993 Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: fajnex Adameks retry2 falcoeagle
Notowanie: 1448 Utwór: MODERN DAY DELILAH - Kiss Promował: Robinson Efekt?: 50 miejsce Głosujący (27 osób): Gary Robinson JC mr.pusiak Nivo Tomekk krzysiek83 Zawiesina lady ku3a abd3mz Adameks jotem3 Yoda ksch adr PaTToN stavanger nemo mkuzanski Grycek falcoeagle herMMan Semuś michal91d Kaczy1993 kajman Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: fajnex retry2
W tym tygodniu czekamy na propozycje JC
Zaś w najbliższych tygodniach:
za tydzień - 1450 - mr.pusiak
za 2 tygodnie - 1451 - Zawiesina
Notowanie: 1449 Utwór: Pedro Costa - PIE IN THE SKY Promował: JC Efekt?: brak Głosujący (29 osób): Gary fajnex stavanger Nivo Tomekk JC pedrocosta adrianec ku3a Zawiesina tanatos PaTToN polikut Semuś Robinson Adameks adr Yoda mr.pusiak michal91d bobby-x Grycek falcoeagle Miszon jotem3 herMMan ksch Kaczy1993 mkuzanski Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman abd3mz krzysiek83
Zaś w najbliższych tygodniach:
za tydzień - 1451 - Zawiesina
za 2 tygodnie - 1452 - stavanger
Bardzo proszę promujących o wcześniejsze podanie w tym wątku (lub na PW) kolejki utworu promowanych, aby uniknąć długiego oczekiwania na utwór który mamy promować!