nie, to tylko ja omyłkowo usunąłemGary pisze:Już się bałem, że "New Year's Day" usunęli..

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
nie, to tylko ja omyłkowo usunąłemGary pisze:Już się bałem, że "New Year's Day" usunęli..
i chyba domyślam się kto zakochany w wyspach, na tę łatwiznę poszedł.Cóż, chyba trochę pójście na łatwiznę...
U mnie też ten na pewno w dwudziestce.abd3mz pisze:Marek Grechuta - Kantata
...przychodzą mi na pierwszą myśl, bo u mnie byłyby w dwudziestce.
to jest jak dla mnie taka w sam raz liczba utworówstavanger pisze:ja poproszę tą czwóreczkę:
O. Myślałem, że to ja zgłosiłem idealną liczbę piosenekku3a pisze:to jest jak dla mnie taka w sam raz liczba utworówstavanger pisze:ja poproszę tą czwóreczkę:
Już jestNeo01 pisze:Budka Suflera - Jest taki samotny dom
jak dla mnie bardzo niedobry. powinno być podzielone według liter jeśli taki podział w ogole ma być. w tej sytuacji, jaka jest teraz, pojawia się pewien problem. przypuśćmy, że na literze P napisze mi, że zostało mi już tylko 5 utworów. będę chciała zrezygnować z jakichś wcześniejszych i zupełnie nie będę wiedziała na której stronie znajdowała się ta, której pozbyć bym się chciała. wielu osobom może się nie chcieć szukac w ciemno i albo wykreśli bardziej przypadkowo z tych, które będą dostepne na akurat otwartej zakładce, albo zrezygnuje z tego w ogóle i wtedy ostatnie litery alfabetu bedą rzeczywiście poszkodowane...tadzio3 pisze:Bardzo dobry układ z podziałem na zakładki. Wadą jest to, że ostatnia piosenka z zakładki poprzedniej powtarza się na następnej zakładce. Może da się to ususnąć
Masz rację. nie pomyślałem o tym. Rzeczywiście podzał na literki byłby bardziej przejrzysty i łatwiejszy do odszukania piosenek. Może da się to jeszcze zmienić? - pytanie do Ku3y?neon.ka pisze:jak dla mnie bardzo niedobry. powinno być podzielone według liter jeśli taki podział w ogole ma być. w tej sytuacji, jaka jest teraz, pojawia się pewien problem. przypuśćmy, że na literze P napisze mi, że zostało mi już tylko 5 utworów. będę chciała zrezygnować z jakichś wcześniejszych i zupełnie nie będę wiedziała na której stronie znajdowała się ta, której pozbyć bym się chciała. wielu osobom może się nie chcieć szukac w ciemno i albo wykreśli bardziej przypadkowo z tych, które będą dostepne na akurat otwartej zakładce, albo zrezygnuje z tego w ogóle i wtedy ostatnie litery alfabetu bedą rzeczywiście poszkodowane...tadzio3 pisze:Bardzo dobry układ z podziałem na zakładki. Wadą jest to, że ostatnia piosenka z zakładki poprzedniej powtarza się na następnej zakładce. Może da się to ususnąć![]()
nie podoba mi się to w ogóle...
to to akurat wątpię...tadzio3 pisze:Rzeczywiście podzał na literki byłby bardziej przejrzysty i łatwiejszy do odszukania piosenek. Może da się to jeszcze zmienić?
Znalazłem i jestem trochę niemile zaskoczony:tadzio3 pisze:Czyli jeszcze jakieś dwa
Zadziwiające a wręcz szokujące! Dwa utowry gościły w topie wielokrotnie, a Janis Joplin była w niemalże wszystkich. Mam nadzieję, że to tylko przeoczeniewwas pisze: 1. KNOCKIN' ON HAVEN'S DOOR - Rozumiem, że to w ramach eliminowania podwójnych wykonań i że wersja Guns'n Roses w przeciwieństwie do oryginalnej zmieściła się w setce, to jednak wykonania trudno by było ze sobą pomylić, w dodatku w zeszłym wśród piosenek Boba Dylana ta była notowana zdecydowanie najwyżej (i sądzę, że to nie za sprawą wielbicieli Guns'n Roses). Zważywszy że pary Hair/The Fifth Dimension i Roberta Flack/The Fugees zostały, naprawdę szkoda.
2. Janis Joplin - SUMMERTIME - Tego dla odmiany nie rozumiem...