Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
Podpisuję listę obecnosci...A RDS? Hmm...Trójka na szczescie gra duzo programow i muzyki autorskiej i nikt nie stworzy tak ogromniej bazy myzycznej...Tak mi sie wydaje, choć się zupełnie nie znam. RDS w stacjach komercyjnych bazuje na podstawie powiedzmy 300-400 utwórów, i wówczas jest łatwo. Ale kompletnie sie nie znam - tworze teorie
Do nasłuchania
Troche naciagana ta teoria, ale bardzo bliska prawdy
Gary pisze:Albo zamiast RDS, który notabene jakiś jest, coś w rodzaju "Menu" w necie. Taka karta co nas czeka w danej audycji.
Czy nie uważasz, ze słuchanie takiej audycji było by już nieco uboższe?
Wracajac do RDS-u. Doskonale funkcjonuje on przy muzyce z playlisty, gorzej już by było z audycjami autorskimi, albo z wstawkami dziennych prezenterów "swojej" muzyki". Musieli by oni przed audycją podać zawartosc swojej audycji. A przyjamniej w audycjach Kaczkowskiego czy Stelmacha muzyka czasem zmienia sie na bieżąco
zbyszu pisze:Wracajac do RDS-u. Doskonale funkcjonuje on przy muzyce z playlisty, gorzej już by było z audycjami autorskimi, albo z wstawkami dziennych prezenterów "swojej" muzyki". Musieli by oni przed audycją podać zawartosc swojej audycji. A przyjamniej w audycjach Kaczkowskiego czy Stelmacha muzyka czasem zmienia sie na bieżąco
A od czego jest realizator? Tylko od wciskania 'knefelkow". Przeciez moze wklepac dane utworu.
witam wszystkich
tak się zastanawiałem ilu nas tu będzie napisało się że 13!
Damien & Lisa - przecudowni
Sojka - rewelacja!!!
A teraz niespodziewany GENESIS !!!
Kto realizuje "Muzyke ciszy"? Nie nauczyl sie jeszcze, ze po to jest ten "hebel" na konsoli, aby wyciszyc utwor przed pikami? A nie tak jak to scial lacznie z ostatnim pikiem. Cholera psuje mi przyjemnosc sluchania.