Archiwum LP3 nie jest pozbawione błędów — jeśli dostrzegasz błędy, a masz ochotę poinformować o tym... do dzieła! Mile widziane „dowody rzeczowe”: linki URL, fotki, skany, materiał dźwiękowy.
Mam takie pytanko: dlaczego w archiwum utwór zespołu El Doopa ma tytuł "Natalia na Brooklynie", a ja go pamiętam z listy jako "Natalia w Brooklynie"? Gramatycznie bardziej chyba pasuje "na", ale w wyszukiwarkach i w tekście utworu jest "w Brooklynie".
Nie wiem jaki singiel posiadasz, bo na moim wyraznie jest napisane:
"Achtung! Achtung!
Konsorcjum sztuki niebanalnej
El Doöpa
przedstawia
Natalia w Brooklynie"
Kazika wiec nie powinno byc. Poza tym jesli chodzi o nazwe to wiadomo, ze chlopaki z El Dupy to jajcarze i wszedzie podaja inna nazwe. Na "A pudle?" jest "El Dupa", na singlu NWB - "El Doöpa", a na singlu "Prohibicja" - "El Dojpa". Moim zdaniem powinno byc po prostu "El Dupa", bo wszystkie inne warianty to tylko wariacje na temat tej nazwy.
ku3a pisze:
"Achtung! Achtung!
El Doöpa
przedstawia
Natalia w Brooklynie"
....odcinek pierwszy. ....i na koniec '..koniec odcinka pierwszego" tak mam nagraną tą piosenkę, bo singielka nie posiadam. A czy jest zatem część druga?
ku3a pisze:
"Achtung! Achtung!
El Doöpa
przedstawia
Natalia w Brooklynie"
u mnie na "pudlach" jest jeszcze inaczej ... Natalia w Bruklinie odc.1
Gary pisze:....odcinek pierwszy. ....i na koniec '..koniec odcinka pierwszego" tak mam nagraną tą piosenkę, bo singielka nie posiadam. A czy jest zatem część druga?