słoik pisze:"Trzecie ucho" - kolejny po "Za a nawet przeciw" i "Raport o stanie świata" zmarnowany pomysł na dobrą audycję publicystyczną. Czyli nadal do posłuchania tylko Beata Michniewicz.
Michniewicz... O tak. Mnie też odpowiadają jej audycje, jednak przydałaby się zmiana prowadzącej. Zbytnio przypomina mi koleżankę po fachu (ex-trójkowiczkę obecnie w prywatnej radiostacji, która ma tak fatalny warsztat, że aż zęby bolą, wiemy o kogo chodzi

).
Raport jest świetny, lekko miło i przyjemnie, chociaż osobiście wolałbym dwie godziny, w tym pierwsza zapełniona jednym tematem dogłębnie przeanalizowanym przez specjalistów (tylko błagam, mniej USA... Azja czy Ameryka Płd. też istnieją - że przypomnę z zażenowaniem).
Ucha jeszcze nie słyszałem. Ale jeśli to ma być coś w stylu "Szkła" to uciekam od radia.
Oby poziom był wyższy, w co nie wątpię, Trójka ma przecież myślących słuchaczy.
A drogi Słoiku czeka nas jeszcze nowa audycja "Jestem feministą"... to dopiero może być bomba!
Ale nie uprzedzam się za wczasu, choć autor poprzez tytuł audycji zraża wielu, w tym piszącego te słowa...