świetne włosy!!!krzysiek83 pisze:Teraz głosy:
1. Depeche Mode - FRAGILE TENSION

Krzysiek, masz już bilet do Areny?

suppper!Artur pisze:Mark Knopfler wystąpi 2 lipca 2010 roku w Hali Stulecia we Wrocławiu.

Fajnie, że znów zagra w Polsce!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
świetne włosy!!!krzysiek83 pisze:Teraz głosy:
1. Depeche Mode - FRAGILE TENSION
suppper!Artur pisze:Mark Knopfler wystąpi 2 lipca 2010 roku w Hali Stulecia we Wrocławiu.
A to są jeszcze??Martyr pisze:świetne włosy!!!krzysiek83 pisze:Teraz głosy:
1. Depeche Mode - FRAGILE TENSION![]()
Krzysiek, masz już bilet do Areny?![]()
to co, wybieramy się [przynajmniej] w tym samym składzie co ostatnio?Martyr pisze:suppper!Artur pisze:Mark Knopfler wystąpi 2 lipca 2010 roku w Hali Stulecia we Wrocławiu.![]()
Fajnie, że znów zagra w Polsce!
[/quote]jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to ja jak najbardziej jestem chętnaneon.ka pisze:to co, wybieramy się [przynajmniej] w tym samym składzie co ostatnio?![]()
Trzeba się będzie wsłuchać to może będzie okazja uzupełnić głosy.Grycek pisze:Dodano:
Behemoth - OV FIRE AND THE VOID
Chickenfoot - MY KINDA GIRL
Elżbieta Adamiak i Adam Nowak - TRWAJ CHWILO, TRWAJ
Lacrimosa - I LOST MY STAR IN KRASNODAR
Jak mawiają niektórzy ta piosenka to interneszynal lewelku3a pisze: 9. (9.) Kumka Olik - GRZECZNE DZIEWCZYNKI
Ja nie słyszałem, ale nie spodziewam się zbyt wiele. Jeśli dobrze pamiętam to tylko utwór z Ciechowskim na koncercie w Radio Łódź (?) misie podoba.mateusz15 pisze:Widzę, że nowa Kayah się forowiczom nie podoba :>
Na Twoim chomiku jest i jeszcze nie słyszałeś?abd3mz pisze:Ja nie słyszałem, ale nie spodziewam się zbyt wiele. Jeśli dobrze pamiętam to tylko utwór z Ciechowskim na koncercie w Radio Łódź (?) misie podoba.mateusz15 pisze:Widzę, że nowa Kayah się forowiczom nie podoba :>
Już dawno straciłem nad nim kontrolę.mateusz15 pisze:Na Twoim chomiku jest i jeszcze nie słyszałeś?![]()