kajman pisze:
4. Wszystko przez Dominika. Bez niego byłoby 6 minut, a teraz jak to wygląda? Starałem się, a tu nic z tego.
No nie wiem, czy ja się jednak bardziej nie przyczyniłem do obniżenia średniej (i całe szczęście).
Dla Ciebie średnia jest dłuższa Przecież swoich numerów raczej się nie słucha
Dlatego statystycznie dla kajmana czy dla mnie średnia jest jeszcze niższa niż te marne 5 minutek z groszem
Grycek pisze:To jest rekordowa edycja.
1. Utwory zaproponowało 33 użytkowników. (Poprzedni rekord - 29 użytkowników)
2. Wszystkie utwory trwają łącznie uwaga, uwaga 9 godzin i 50 minut (ratunku).
3. Utwory zajmują 888,8 MB.
4. Średni czas jednego utworu to 5 minut 54 sekundy.
ad. 1 To cieszy
ad. 2 masakra Na szczęście lwią część tego już przesłuchałem i dokonałem wstępnej selekcji więc nie strace kilku nocy na przesłuchanie tego. Niedobitki można posłuchać na chomiku
ad. 3 Dobrze że nie trzeba ściągać
ad. 4 Jestem poniżej średniej
Dodałem już paczkę z utworami adr'a, Martyrki i kajmana.
Tak się zastanawiam, czy jednak w następnej edycji jednak nie zmniejszyć ilości utworów. Może niekoniecznie dlatego, że edycja jest co raz dłuższa, ale dlatego, że co raz trudniej wybrać 11 utworów. Myślę, że coś na wzór rozwiązania stavangera byłoby fajne. Np. wszyscy proponują po 2 utwory,; osoby, które miały w poprzedniej edycji utwór w pierwszej 8-ce/16-ce proponują 3 utwory; zwycięzca proponuje 4 utwory.
Grycek pisze:4. Wszystko przez Dominika. Bez niego byłoby 6 minut, a teraz jak to wygląda? Starałem się, a tu nic z tego.
Tak, to prawda moja wina, moja wina, ...
Mogę tylko obiecać, że jak kiedyś spotkam długi utwór spełniający warunki regulaminu i oczywiście w rockowych klimatach to go złoszę tu.
Ja z hotfile zapuściłem wczoraj 1 plik tak z pół godzinki. Ale pokazało mi, że jeszcze prawie 2h ściągania, to wyłączyłem i poszedłem spać. Normalnie to bym w pracy zapuścił i szybciutko by poszło, ale mamy awarię i działamy ze startera bezprzewodowego, który ma limit 1GB transferu, więc odpada.
abd3mz pisze:a wszystkich edycji nie mam, bo poszły mi razem z dyskiem w las...
mam nadzieję że mój brat leśniczy nie znajdzie tego dysku, bo miałbyś spory mandat do zapłacenia...
ja ściągnę dziś wieczorem, a przesłuchania zacznę jutro
kajman pisze:Do kitu taka robota. Ściągnąłem z hotfile jeden plik, a przy drugim odmówiło ściągania. Teraz ściągam z rapida. W sumie głupiego robota.
ja także sciągałem z hotfile i gdy robiłbym to z rapida to i tak trzeba odczekać swoje (15 minut w kolejce od ostatniego pobrania) czyli w sumie dla mnie bez znaczenia .
Grycek pisze:To jest rekordowa edycja.
1. Utwory zaproponowało 33 użytkowników. (Poprzedni rekord - 29 użytkowników)
2. Wszystkie utwory trwają łącznie uwaga, uwaga 9 godzin i 50 minut (ratunku).
3. Utwory zajmują 888,8 MB.
4. Średni czas jednego utworu to 5 minut 54 sekundy.
1. Cieszy ten fakt.
2. No to czeka nas gonitwa... Na przesłuchanie całości mam jakieś 3 tygodnie... Bosssko.
3. Tyle to mi się nie zmieści
4. Ale mało...
Mnie się pierwsza paczuszka pobiera.
Jakby ktoś chciał to jest taki fajoski program JDownloader dzięki któremu można sobie zostawić ściąganie na całą noc, iść spać a rano jak wstaniesz i przywitasz nowy piękny dzień wszystko jest sobie na dysku elegancko.