edit: oby jej nie było za tydzieńPaTToN pisze:Oby była za tydzieńmateusz15 pisze: czy ja nie słyszałem Gaby Kulki w poczekalni czy jej nie było?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
edit: oby jej nie było za tydzieńPaTToN pisze:Oby była za tydzieńmateusz15 pisze: czy ja nie słyszałem Gaby Kulki w poczekalni czy jej nie było?

I tu się z waćpanem nie zgodzę.Kertoip pisze:Czemu to spadło, przecież to taka fajna piosenka...

Ja byłem w tym roku na Kulcie podczas Lata Agatowego i moim zdaniem koncert był bardzo dobry.marsvolta pisze:O byłbym zapomniał, a chciałem się pochwalić, że za tydzien w piątek idę na koncert Kazika na żywo. Ostatni raz widziałem ich jedenaści lat temu, też w składzie z Friedrichem. Nie mogę się doczekać. Ten poprzedni koncert to był jeden z najlepszych na jakich byłem w życiu. Jaki ja byłem wtedy młody niepełnoletni i piwko wtedy inaczej smakowało
 Miła piosenka.
 Miła piosenka.
To ja już byłem na KNŻ-ecie w Jarocku. I muszę powiedzieć że to był jeden z lepszych momentów festiwalu... Kazik jak zwykle w wyśmienitej formie, więc u Ciebie będzie pewnie podobnie...marsvolta pisze:O byłbym zapomniał, a chciałem się pochwalić, że za tydzien w piątek idę na koncert Kazika na żywo. Ostatni raz widziałem ich jedenaści lat temu, też w składzie z Friedrichem. Nie mogę się doczekać. Ten poprzedni koncert to był jeden z najlepszych na jakich byłem w życiu. Jaki ja byłem wtedy młody niepełnoletni i piwko wtedy inaczej smakowało

Zapraszam.Właśnie zostało wyjęte.kajman pisze:Oj nie kuś, bo ja jestem w stanie do Ciebie po liście dotrzeć.mojaem pisze:Ech tam z Wami.Przez Was ciasto mi się na pewno spali w piekarniku.
Kto ma ochotę na ciasto ze śliwkami jeszcze ciepłe ?
Zapraszam.
A jak w domu pachnie.
Jeden kawałek na pewno dla nemo

Kod: Zaznacz cały
|  26 |  23 |   17 |    -3 | For What It's Worth - Placebo                               | ZG   |Jestem za. Ma wejść z pominięciem poczekalni.Kertoip pisze:edit: oby jej nie było za tydzieńPaTToN pisze:Oby była za tydzieńmateusz15 pisze: czy ja nie słyszałem Gaby Kulki w poczekalni czy jej nie było?
http://www.sliwowica.net/ to znalazłam o łącku w necieJaceK pisze:Czas i miejsce niesprzyjające, by się pode-piąć... ale spożywamy substytut ciasta ze śliwkami... klarowny płyn-ze-z-śliwek.mojaem pisze:Kto ma ochotę na ciasto ze śliwkami jeszcze ciepłe ?(jestem natenczas w niedalekiej odległości od Łącka...)

Koncerty Kultu prawie zawsze są fajne. Też się teraz wybieram, ale to dopiero 18 października w Krakowie. Trasa promujaca nową płytę. Mam nadzieją, że Marysia będzie za tydzień w zestawieprz_rulez pisze: Ja byłem w tym roku na Kulcie podczas Lata Agatowego i moim zdaniem koncert był bardzo dobry.

|  25 |  21 |   15 |    -4 | Notion - Kings of Leon                                      | ZG   |Ja się chyba wybiorę do Łodzi na Pomarańczową Trasę, bo bliskomarsvolta pisze:Koncerty Kultu prawie zawsze są fajne. Też się teraz wybieram, ale to dopiero 18 października w Krakowie. Trasa promujaca nową płytę. Mam nadzieją, że Marysia będzie za tydzień w zestawieprz_rulez pisze: Ja byłem w tym roku na Kulcie podczas Lata Agatowego i moim zdaniem koncert był bardzo dobry.
 A ktoś słyszał tę Maryśkę w ogóle???
 A ktoś słyszał tę Maryśkę w ogóle???
Musi byćmarsvolta pisze:prz_rulez pisze: Mam nadzieją, że Marysia będzie za tydzień w zestawie
 Bo to poprostu świetna piosenka taka kultowa
  Bo to poprostu świetna piosenka taka kultowaUznajmy,że moje to "wkupne"nemo pisze:dzieki, uwielbiam placek ze śliwkamimojaem pisze:Ech tam z Wami.Przez Was ciasto mi się na pewno spali w piekarniku.
Kto ma ochotę na ciasto ze śliwkami jeszcze ciepłe ?
Zapraszam.
A jak w domu pachnie.
Jeden kawałek na pewno dla nemochoć to ja powinnam częstować dziś za Wasze wsparcie - postaram się zrewanżować jakoś na zlocie
|  24 |  24 |    8 |     0 | Better Than This - Keane                                    | ZG   |Kod: Zaznacz cały
|  23 |  15 |    7 |    -8 | Heavy Cross - Gossip                                        | ZG   |Ja słyszałem na youtubie z eski kazik trochę opowiada na przedzie, a potem jest songKertoip pisze: Ja się chyba wybiorę do Łodzi na Pomarańczową Trasę, bo bliskoA ktoś słyszał tę Maryśkę w ogóle???
U mnie była kiedyś Krystyna Giżowska więc nie trać nadziei (zresztą może to była Alicja Majewska). Gwiazdy nieraz zjeżdżają na prowincję.tanatos pisze:A KIEDY KTOŚ DO JABŁONIA PRZYJEDZIE???