bo zachowujesz się jakbyś albo miał 6 lat, albo miał jechać do Afganistanu i tam czekać na kogoś 2 godziny w strefie militarnej.prz_rulez pisze:Kuba, nie rozumiem Twojej ironii.
Kiedy VII Zlot?
Re: Kiedy VII Zlot?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Kuba, cieszę się, że nie masz takich lęków, ale to nie znaczy, że musisz kpić z tych, którzy je mają. I gwarantuję Ci,że nie jestem jedyną osobą, która by miała lekkiego stracha.
To po kolei:
bobby, on rozważa możliwość powrotu do Krakowa na liście.
ku3a, on ma rację, każdy ma prawo do swoich obaw.
prz_rulez, ale Centralny to naprawdę bezpieczne miejsce.
bobby, on rozważa możliwość powrotu do Krakowa na liście.
ku3a, on ma rację, każdy ma prawo do swoich obaw.
prz_rulez, ale Centralny to naprawdę bezpieczne miejsce.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Co do mojej obecności to się obawiam trochę, że jednak nie, słysząc wpajane codziennie wyrażenia "matura, nauka, dużo, ciężko" itp, ale będę walczył, i jeśli coś to:
2 noclegi, ciepły obiad w cenie, Lista w studio, najlepiej wszyscy (ale oczywiście się dopasuję i jeśli wygra domek to chętnie będę uczestniczył w takim wydaniu).
prz_rulez: znam osobę, co siedziała na wschodnim 4 godziny w nocy bez żadnych ekscesów i innych. Mogę pobrać informację, jak ona (właściwie on) to zrobiła (ił).
Edit: przypomniało mi się: może przed kolejnym zlotem warto dokończyć formalności z poprzedniego?
2 noclegi, ciepły obiad w cenie, Lista w studio, najlepiej wszyscy (ale oczywiście się dopasuję i jeśli wygra domek to chętnie będę uczestniczył w takim wydaniu).
prz_rulez: znam osobę, co siedziała na wschodnim 4 godziny w nocy bez żadnych ekscesów i innych. Mogę pobrać informację, jak ona (właściwie on) to zrobiła (ił).
Edit: przypomniało mi się: może przed kolejnym zlotem warto dokończyć formalności z poprzedniego?

-
- Kontakt:
nie na liście, tylko po liście
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
prz - oczywiście nikt ci nic nie zagwarantuje megabezpieczeństwa, ale byłem parę razy w nocy na Centralnym i często spotykałęm tak więcej policji i ochroniarzy niż jakiś innych ludzi. Conajwyżej zobaczysz parę przykrych widoków (w sensie chorych bezdomnych czy coś). Ogólnie zwykle bezpieczniej czuję się w Wawie niż w mojej rodzinnej miejscowości.
Poza tym tuż po 22-giej to jeszcze masa ludzi chodzi po mieście. Szczególnie w weekend. Wiem coś o tym, bo jak pracuje do 22, to przecież wracam później przez miasto i wiem jaki tłok nieraz w metrze.
O Wschodnim nic nie wiem natomiast. Tylko chwilę tam bywałem, wsiadając do pociągu za dnia.
Poza tym tuż po 22-giej to jeszcze masa ludzi chodzi po mieście. Szczególnie w weekend. Wiem coś o tym, bo jak pracuje do 22, to przecież wracam później przez miasto i wiem jaki tłok nieraz w metrze.
O Wschodnim nic nie wiem natomiast. Tylko chwilę tam bywałem, wsiadając do pociągu za dnia.
ale na początku października??falcoeagle pisze:"matura, nauka, dużo, ciężko" itp
- tadzio3
- Kontakt:
Hehe. Trzeba nadrabiać wszystkie lata bez uczenia sięku3a pisze:ale na początku października??falcoeagle pisze:"matura, nauka, dużo, ciężko" itp

A ja to pamiętam ani razu przed maturą solidnie się nie zmobilizowałem i wyszła satysfakcjonująco

Prawda, że liczy się tylko maj?tadzio3 pisze:A ja to pamiętam ani razu przed maturą solidnie się nie zmobilizowałem i wyszła satysfakcjonująco

-
- Kontakt:
Ja się zmobilizowałem do powtórek z historii na tydzień przed. Efekt - 62% rozszerzony. O dziwo. W ogóle jak na to co zrobiłem (a raczej czego nie zrobiłem) w tym ostatnim roku to wyszła mi wyśmienicie.
Ja zdawałem maturę w innej epoce, więc mi wystarczyło to, że w długi weekend majowy zepsuł mi się telewizor.
Kajman, jedziemy tak jak ostatnio z przesiadką w Otwocku?

Kajman, jedziemy tak jak ostatnio z przesiadką w Otwocku?

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Obecnie raczej więcej się uczyć maturzysta nie musi niż w moich czasach... Wiem coś o tym, bo miałem praktyki w tym siedlisku diabła - znaczy w liceumku3a pisze:ale na początku października??falcoeagle pisze:"matura, nauka, dużo, ciężko" itp

...Niemal dokładnie tydzień temu ku3a pisze:Potrzebna szybka decyzja.
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=153550#p153550
Czy wszyscy, którzy zadeklarowali się że pojadą, odpowiedzieli? Czy naprawdę tak trudno sobie wyobrazić, że zlot trzeba ZORGANIZOWAĆ WCZEŚNIEJ?...
Bardzo jestem wdzięczny Kubie, że mu się jeszcze chce...
dzisiaj zrobiłem rezerwację.
na 20 osób.
na 20 osób.
Przepraszam, że nie dałem znać w czas. Z braku czasu zaglądam na forum tylko z głosowaniem więc nie śledzę na bieżąco toku postów. Wierzę, że jednak pomimo braku ponownej deklaracji jest dla mnie miejsce wśrór tych 20 zarezerwowanych miejsc?
Tak więc szybko i w skrócie:
- 2 noclegi
- 1 obiad
- 3 piwa
- studio (byłem tam wieki temu)
- może być razem albo osobno (nie mam wpływu)
- do zobaczenia
Tak więc szybko i w skrócie:
- 2 noclegi
- 1 obiad
- 3 piwa
- studio (byłem tam wieki temu)
- może być razem albo osobno (nie mam wpływu)
- do zobaczenia

tak, wszyscy którzy byli na liście obecności, a się nie zdeklarowali później, zostali zaliczeni do tych którzy będą od początku do końca.herMMan pisze:Wierzę, że jednak pomimo braku ponownej deklaracji jest dla mnie miejsce wśrór tych 20 zarezerwowanych miejsc?
A co z jedzeniem?
- Miszon
- Kontakt:
Heh, jaka dokładność. Ale to 3 piwa dziennie, czy w ogóle?herMMan pisze: - 1 obiad
- 3 piwa

nie zamówiłem.abd3mz pisze:A co z jedzeniem?
ci co chcą zrobią sobie kanapki grupowo i zjedzą wspólnie, a inni przywiozą swoje.
o sobotnim obiedzie pomyślimy później, w razie czego mamy tę restaurację.
w piątkowy albo sobotni wieczór zapewne będzie tradycyjna zlotowa pizza.
No i ok.

Już dwa razy byłem i chyba coś ta tradycja kuleje, bo pizzy nie było.ku3a pisze:w piątkowy albo sobotni wieczór zapewne będzie tradycyjna zlotowa pizza.

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
a ja byłem 3 razy [właściwie 2 i pół
). I dwa razy była, a trzecim razem myślałem, że była w tej połówce Zlotu, na której mnie nie było:-P
I dlatego dla mnie to będzie/jest ciągle tradycja
Skoro zajrzałem, to może napiszę, że po przemyśleniach i rozmowach
jednak przejdę się do Trójki... Tym bardziej, że teraz nie odwiedzamy Niedźwiedzia i można będzie pokomentować lpmn, jak to już napisał Bobby. Może następnym razem...

I dlatego dla mnie to będzie/jest ciągle tradycja

Skoro zajrzałem, to może napiszę, że po przemyśleniach i rozmowach

- Miszon
- Kontakt:
Odniosłem takie samo wrażenieabd3mz pisze:Już dwa razy byłem i chyba coś ta tradycja kuleje, bo pizzy nie było.ku3a pisze:w piątkowy albo sobotni wieczór zapewne będzie tradycyjna zlotowa pizza.

Też bym miał ochotę na ten koncert. Tym bardziej, że nie zapowiada się, żeby często występowali w Polsce... Ale może na pocieszenie coś na Wrocław Industrial Festival będzie interesującego...Grycek pisze:A ja właśnie się dowiedziałem, że w moim Wrocławiu 3 października zagra Indukti :/. Cóż, będę musiał kolejny raz zrezygnować z ich koncertu, bo zlotu sobie nie odpuszczę.
Sorry za OT, ale jeszcze jedno pytanie: wybiera się ktoś może po zlocie na Kayo Dot? Albo chociaż będzie jechał do Poznania?

dopuszczam możliwość rozdzielenia, a ja jadę na Listę.ku3a pisze:kolejność alfabetyczna, po myślniku informacja czy woli się spędzić czas w trakcie samej Listy w domku czy na Myśliwieckiej i czy dopuszcza się możliwość rozdzielenia na te godziny uczestników.
lista obecności:
- abd3mz - ?
a tak w ogóle to dlaczego przy nas nie ma informacji o dwóch noclegach?
jeśli zostały jeszcze jakieś sprawy do uzgodnienie, to napisz, bo ja się trochę pogubiłem.

ok, uzupełniłem, dzięki.
kolejne informacje w przyszłym tygodniu.
kolejne informacje w przyszłym tygodniu.