Kiedy VII Zlot?
Re: Kiedy VII Zlot?
Witam!
Pragnę i ja zgłosić chęć swojego udziału w Zlocie – od piątku do niedzieli. Jeśli nic mi nagle nie wyskoczy, to termin jest mi obojętny. Również jeśli chodzi o formę Zlotu, to dostosuje się do większości. Jednak uważam, że Lista na żywo w studio ma swój niepowtarzalny klimat (i optowałbym za tym rozwiązaniem).
Pragnę i ja zgłosić chęć swojego udziału w Zlocie – od piątku do niedzieli. Jeśli nic mi nagle nie wyskoczy, to termin jest mi obojętny. Również jeśli chodzi o formę Zlotu, to dostosuje się do większości. Jednak uważam, że Lista na żywo w studio ma swój niepowtarzalny klimat (i optowałbym za tym rozwiązaniem).
Jak się tak dużo osób będzie dostosowywać to ta większość wyniesie w okolicach 4 osób.leszekno pisze:jeśli chodzi o formę Zlotu, to dostosuje się do większości.

Kurczę... Dopiero teraz obaczyłem termin Zlotu i zgłaszam sprawę która zapewne nie zostanie rozpatrzona ale cóż...: Otóż 24 września wyjeżdżam do Norwegii i tym samym wracam 2 października właśnie... Byłoby chyba trochu ciężko po przyjeździe od razu pakować się do pociągu i jechać do Warszawy, a przecież instytucja zwana szkołą wznowi działalność i trza będzie nadrobić wszelkie zaległości. Więc wysuwam propozycję przesunięcia terminu Zlotu na tydzień później. Nie podejrzewam aby moja sprawa była rozpatrzona w tak późnym terminie, ale cóż zrobić.kajman pisze: Nie wiem czy jestem władny, żeby ją podejmować, ale nim znajdzie się ktoś władny, to może być za późno na cokolwiek.
Więc:
2-4.10.09
Z waszych wypowiedzi wynika, że jednak ten termin wydaje się w sumie najwygodniejszy. Jeżeli będą jakieś inne opinie to proszę o napisanie tego jak najszybciej.
Niech ktoś władny odpowie na powyższy post. Jeśli się nie uda załatwić w/w problemu pogodzę się z ponowną nieobecnością na Zlocie...

Dziękuję.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Przywieź jakieś ciekawe norweskie nowości.... Niekoniecznie w klimacie A-haKertoip pisze: Otóż 24 września wyjeżdżam do Norwegii

Obaczymy. Ale w Norwegii to chyba są same zespoły tzw. viking-metalkrzysiek83 pisze:Przywieź jakieś ciekawe norweskie nowości.... Niekoniecznie w klimacie A-haKertoip pisze: Otóż 24 września wyjeżdżam do Norwegii

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Rozumiem, że to żartKertoip pisze:Ale w Norwegii to chyba są same zespoły tzw. viking-metal

A już w temacie zlotu - obawiam się, że znów się z wami nie poznam... Początek studiów, ciężko nie być...
No chyba, że namówicie pana Barona na Kraków

W weekend zaczynasz?prz_rulez pisze:A już w temacie zlotu - obawiam się, że znów się z wami nie poznam... Początek studiów, ciężko nie być...
- krzysiek83
No wiesz.... Ja sobie chwalę czasy gdy miałem brodę prawie do kolanKertoip pisze:Obaczymy. Ale w Norwegii to chyba są same zespoły tzw. viking-metalkrzysiek83 pisze:Przywieź jakieś ciekawe norweskie nowości.... Niekoniecznie w klimacie A-haKertoip pisze: Otóż 24 września wyjeżdżam do Norwegiitzn. grołlujący ludzie z brodami do kolan, skórami, odwróconymi krzyżami, pieszczochami i gigantycznymi na całe plecy tatuażami.

Ale w Norwegii obok zacnego black metalu mamy scenę pop z Apoptygmą Berzerk czy Fra Lippo Lippi. Maria Mena też przecież z Norwegii

Szczególnie że w klanie Garbarków nie wszyscy zajmują się jazzem.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Ufff, dobrze, że ja nie zbierałem zamówień gdy leciałem do Norwegii... Ale i tak nie miałem czasu na wizyty w sklepach muzycznych 
Co do zlotu to mi jest obojętne, kiedy i gdzie, i w jaki sposób, jednak moja obecność jest raczej niepewna (szkoła - ostra walka o nauczenie się tego, czego się nie nauczono wcześniej + losowanie przedmiotów maturalnych i inne atrakcje).

Co do zlotu to mi jest obojętne, kiedy i gdzie, i w jaki sposób, jednak moja obecność jest raczej niepewna (szkoła - ostra walka o nauczenie się tego, czego się nie nauczono wcześniej + losowanie przedmiotów maturalnych i inne atrakcje).
a nie mozna sobie ich po prostu wybrać?falcoeagle pisze: losowanie przedmiotów maturalnych

No właśnie. Za moich czasów przedmioty się wybierało. 

kiedy to było! prehistoria
.

- krzysiek83
Nie pisz takku3a pisze:kiedy to było! prehistoria.

- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Dziwne... Ja zdawałem maturę w tym roku i też wybierałem przedmioty tematy na ustne też
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
O jeju no, nie musisz ironizować. Być może będzie jakaś szansa, ale wiadomo, mogą być jakieś sprawy do załatwiania itd. Lepiej być na miejscu, żeby później nie żałować. Ewentualnie może uda mi się wyskoczyć na jeden dzień... No, zobaczymy. Jeszcze jest trochę czasu.abd3mz pisze:W weekend zaczynasz?
- tadzio3
- Kontakt:
Ja to faktycznie zaczynałem w weekend 

dobra, ustalmy czy termin 2-4.10 jest osteteczny. Kertoipowi nie pasuje, no ale żaden termin nie będzie pasować wszystkim...
Bo jeśli ustalimy że termin jest ostateczny to będzie można ruszyć w kolejnymi etapami przygotowań. No i ew. może niektórzy by potrzebowali wziąć na tamten piątek urlop.
Bo jeśli ustalimy że termin jest ostateczny to będzie można ruszyć w kolejnymi etapami przygotowań. No i ew. może niektórzy by potrzebowali wziąć na tamten piątek urlop.
Wydaje mi się, że powinien być ostateczny. Ogłoszony był wcześniej i z wyjątkiem Kertoipa nikt (chyba) nie wniósł zastrzeżeń.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Tylko ja nadal nie wiem, co wybraćMartyr pisze:a nie mozna sobie ich po prostu wybrać?

OK, ustalamy więc, że termin 2-4.10 jest terminem ostatecznym.
dziś się dowiedziałem, że w tym terminie na pewno nie będzie notowania wyjazdowego.
dziś się dowiedziałem, że w tym terminie na pewno nie będzie notowania wyjazdowego.
mi ten termin pasuje 

mi termin średnio pasuje, ale pewnie i tak bym się nie pojawił z powodu nie puszczenia mnie przez starszyznę. poczekam sobie jeszcze parę edycji 

-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Trudno... tym razem bez nas.ku3a pisze:OK, ustalamy więc, że termin 2-4.10 jest terminem ostatecznym.(...)
Nas też nie będzie.JaceK pisze:Trudno... tym razem bez nas.ku3a pisze:OK, ustalamy więc, że termin 2-4.10 jest terminem ostatecznym.(...)