łooooooł! łołołołołołoł!krzysiek83 pisze:10 46 01 Bat for Lashes - Two Suns 13 (8,1)

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
łooooooł! łołołołołołoł!krzysiek83 pisze:10 46 01 Bat for Lashes - Two Suns 13 (8,1)
Musiałbym sobie przesłuchać w całości obok siebie i 1 i 2 (bo ostatnio słuchałem z 1 tylko Starless i Red), ale mi się też wydaje, że dwójka jest lepsza, a cztery (lub inaczej licząc pięć) są rewelacyjne.Miszon pisze:POwiem szczerze, że po tym co usłyszałem, też wydaje mi się, że ten nowy CJT jest lepszy od pierwszej części. Może mniej awangardowy i nawet jakby bardziej "rockowy", utwory łatwiej rozpoznać, ale jakoś milej tego się słucha. No i ta energia! Rewelacja.
Heh, miło mi, że jestem tak wiarygodnym recenzentem. Zwłaszcza że słyszałem te nagrania razkrzysiek83 pisze:Po takiej recenzji Miszona zostałem zachęcony do posłuchania krimsonowego trio
To chyba zmieni układ podium...krzysiek83 pisze: 5 7 14 Depeche Mode - Sounds Of The Universe 17 (2,3)
34 7 Depeche Mode - Sounds Of the Universe 8(3)
Dziękuję za tą uwagę! Poprawione. Ale podium w porządku policzonePaTToN pisze:To chyba zmieni układ podium...krzysiek83 pisze: 5 7 14 Depeche Mode - Sounds Of The Universe 17 (2,3)
34 7 Depeche Mode - Sounds Of the Universe 8(3)