"Projekt 1313"
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982
Niestety - p. Kostrzewa robil swietne audycje muzyczne, ale mial jakies takie tendencje do arogancji wobec sluchacza. Pamietam jakis taki czat sprzed kilku lat, gdy wrecz pokrzykiwal i burczal na sluchaczy pytajacych o niekorzystne zmiany w Trojce, w stylu: "sluchacz nie jest od robienia programu, tylko od wybierania audycji ktorych chce posluchac" itd., traktujac sluchaczy troche na zasadzie "my madrzy radiowcy pod dyrekcja p. Laskowskiego robimy fantastyczne radio, a jak sie wam nie podoba, to na drzewo". Niestety, mechaniczne wyrzucenie z listy propozycji piosenki bedacej w jakiejkolwiek czesci zestawu (i na dodatek Kostrzewa zrobil to prowadzac GOSCINNIE cudza audycje - sic!) bylo jaskrawym przykladem takiej wlasnie arogancji - przed p. Kostrzewa takie rzeczy probowala robic tylko komunistyczna cenzura, przy czym wobec niej p. Marek bywal odwazniejszy, niz wobec p. Kostrzewy (do poczekalni mozna przeciez wracac - dlaczego Niedzwiedz nie wstawil tego z powrotem po powrocie do radia???).
PS. Zastanawiam sie, co by p. Kostrzewa zrobil, gdyby mu Niedzwiecki, prowadzac goscinnie Trojkowy Ekspres, robil tam jakies nieodwracalne, powazne zmiany?
PS. Zastanawiam sie, co by p. Kostrzewa zrobil, gdyby mu Niedzwiecki, prowadzac goscinnie Trojkowy Ekspres, robil tam jakies nieodwracalne, powazne zmiany?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
No faktycznie, co do Kostrzewy się zgadzam. Również z kontaktu osobistego z nim odniosłem nieodparte wrażenie, że jest dość mocno zadufany w sobie i nieco olewa ludzi (zadałem jakieś pytanie, jak byłem na zwiedzaniu radia i tak mi odpowiedział, jakby mi łaskę robił i w ogóle że mi się głupio zrobiło, że pytałem).
- tadzio3
- Kontakt:
Re: "Projekt 1313"
A Kostrzewa od dzisiaj w Esce Rock! Bedzie prowadził audycję "pROCKreacja"