"Projekt 1313"

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

A faktycznie, to rzeczywście było chamskie, bo kawałek cały czas był w 40. Nie przepadam za Iron Maiden, ale akurat ten kawałek był fajny, nawet trochę na to głosowałem.
pbd2
Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982

Post autor: pbd2 »

Niestety - p. Kostrzewa robil swietne audycje muzyczne, ale mial jakies takie tendencje do arogancji wobec sluchacza. Pamietam jakis taki czat sprzed kilku lat, gdy wrecz pokrzykiwal i burczal na sluchaczy pytajacych o niekorzystne zmiany w Trojce, w stylu: "sluchacz nie jest od robienia programu, tylko od wybierania audycji ktorych chce posluchac" itd., traktujac sluchaczy troche na zasadzie "my madrzy radiowcy pod dyrekcja p. Laskowskiego robimy fantastyczne radio, a jak sie wam nie podoba, to na drzewo". Niestety, mechaniczne wyrzucenie z listy propozycji piosenki bedacej w jakiejkolwiek czesci zestawu (i na dodatek Kostrzewa zrobil to prowadzac GOSCINNIE cudza audycje - sic!) bylo jaskrawym przykladem takiej wlasnie arogancji - przed p. Kostrzewa takie rzeczy probowala robic tylko komunistyczna cenzura, przy czym wobec niej p. Marek bywal odwazniejszy, niz wobec p. Kostrzewy (do poczekalni mozna przeciez wracac - dlaczego Niedzwiedz nie wstawil tego z powrotem po powrocie do radia???).
PS. Zastanawiam sie, co by p. Kostrzewa zrobil, gdyby mu Niedzwiecki, prowadzac goscinnie Trojkowy Ekspres, robil tam jakies nieodwracalne, powazne zmiany?
Awatar użytkownika
Miszon
Kontakt:

No faktycznie, co do Kostrzewy się zgadzam. Również z kontaktu osobistego z nim odniosłem nieodparte wrażenie, że jest dość mocno zadufany w sobie i nieco olewa ludzi (zadałem jakieś pytanie, jak byłem na zwiedzaniu radia i tak mi odpowiedział, jakby mi łaskę robił i w ogóle że mi się głupio zrobiło, że pytałem).
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

A tak a propos, to co się teraz z Kostrzewą dzieje i dlaczego odszedł z Trójki?
ku3a

Post autor: ku3a »

pbd2 pisze:dlaczego Niedzwiedz nie wstawil tego z powrotem po powrocie do radia???).
nie pamietam jak to dokladnie bylo, ale moze po prostu nie zauwazyl tego od razu?
Awatar użytkownika
Miszon
Kontakt:

Nie wiem czemu, ale wiem, że Kostrzewa przeszedł z PR3 do Jedynki. Nie mam pojęcia, czy dalej tam jest, ale w kazdym razie, tak było.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Re: "Projekt 1313"

Post autor: tadzio3 »

A Kostrzewa od dzisiaj w Esce Rock! Bedzie prowadził audycję "pROCKreacja"
ODPOWIEDZ