i opłaciło się bycie "różniącym się", gratulacje!neon.ka pisze:coś się mój typ trochę różni od większości...![]()
Być może była to najbardziej spektakularna wpadka w historii znawcy, ale nie największa - po 22 pkt. zaliczyliśmy również Mr. Dark i ja w 1366 notowaniu, gdy obstawiliśmy Hydropiekłowstąpienie na 30. /a wylądowało na 8./. Adr obstawił, że ten utwór w ogóle nie wejdzie do podstawowego zestawienia, co dało mu 23 pkt., co jest do tej pory chyba rekordem. Ale to była ogólnie niezwykła lista, a wielkość wpadek wyglądała bardzo podobnie do tej w tym tygodniubear pisze:czy komuś kiedyś zdarzyło się, że utwór który typował na pierwszym lądował na 23, czy też zanotowałem wpadkę wszech czasów?
Nie jest rekordem. Ten sam wynik uzyskał Yacy, a jotem3 i kajman uzyskali rekordowe 24, a wszystko na tej samej piosence, którą był Karp Siódmy Wspaniały (Yacy obstawił na 30), a jotem ze mną w ogóle nie wstawił go do top30.ksch pisze:Być może była to najbardziej spektakularna wpadka w historii znawcy, ale nie największa - po 22 pkt. zaliczyliśmy również Mr. Dark i ja w 1366 notowaniu, gdy obstawiliśmy Hydropiekłowstąpienie na 30. /a wylądowało na 8./. Adr obstawił, że ten utwór w ogóle nie wejdzie do podstawowego zestawienia, co dało mu 23 pkt., co jest do tej pory chyba rekordem. Ale to była ogólnie niezwykła lista, a wielkość wpadek wyglądała bardzo podobnie do tej w tym tygodniubear pisze:czy komuś kiedyś zdarzyło się, że utwór który typował na pierwszym lądował na 23, czy też zanotowałem wpadkę wszech czasów?