no cóż mam nadzieje, że rozwiązanie najpóźniej po najbliższym notowaniu lp3

Hehe, to mnie rozwaliło!Robert pisze: Edyta to Ty ?
No i zepsułeś całą zabawęDede pisze:mysle, ze to"szorowanie dolow" w Znawcy moze byc bardzo mylace, bo odnosi sie zapewne do czasow, kiedy lepiej sie wiodlo w typowaniu.
no to znawcujemy: DarekM
mysle, ze wszystko sie zgadza, jak sam pisal o sobie, z lista od 33 notowania, tj. od 04.12.1982 - to daje 27-letni staz
Robert pisze:No i zepsułeś całą zabawę![]()
taaak... siedzac w sobote ze sluchawkami na uszach moge co najwyzej uslyszec, ze do mnie to mozna mowic i mowic, a ja i tak nic nie slysze. ot, i cale zainteresowanieRobert pisze:co ja bym dał , żeby tak moja połówka wykazała choć minimalne zainteresowanie moją pasją...
Przepytałem Edytę , nie puszcza pary z ust...DarekM pisze:Z rozmarzeniem przeczytałem powyższe posty, bo chciałbym, aby to była moja "połówka". Dzięki za pozdrowienia, ale... to nie ja (albo przynajmniej nic o tym nie wiem). Moja połowica - niestety - podchodzi do moich dziwactw z dystansem. Toleruje moje "skrzywienie" (mój staż z listą jest o 12 lat dłuższy) ale to wszystko. Pewnie za tydzień razem wybierzemy się na Rynek (pojutrze niestety pracuję), ale pewnie tylko mi będzie zależało, by się odezwać do ludzkości. Zgadujcie dalejCzas na propozycje:
Oj, dałbym wiele ażeby tak było. Moja żona to kochana kobieta, ale trudno byłoby wytypować Znawcę komuś, kto z 1433 notowań listy wysłuchał w całości może ze 33? W dodatku na przestrzeni 15 lat!Robert pisze:Może połówka herMMana ? Sam już nie wiem...
he heMiszon pisze:Hehe, to mnie rozwaliło!Robert pisze: Edyta to Ty ?
Myślę, że nie trudniej niż innym.herMMan pisze: trudno byłoby wytypować Znawcę komuś, kto z 1433 notowań listy wysłuchał w całości może ze 33? W dodatku na przestrzeni 15 lat!
gaja6 pisze:niestety żaden wyżej wymieniony to nie moja połowa.
wow! Robert, nie myslales nad powrotem do starego nicku? NALEZY CI SIE!!!Robert pisze:W grudniu minie mi 25 lat słuchania , wstyd się przyznać , ale przez ten czas nie opuściłem ani jednej... Czy to normalne panie doktorze ?
Martyr pisze:mnie też i do tego jeszcze powaliło na kolanaRobert pisze: Edyta to Ty ?![]()
![]()
ps. ależ pięknie - każda z "potencjalnych" męskich połówek chciałaby aby gaja6 była tą jego...
Dede pisze:Robert, jesli okaze sie, ze to jednak ty jestem poszukiwanym-poszukiwana, to chyba wszyscy beda sledzic wyniki na kolanach, ze smiechu