Ale za to przegapił blue october

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Kod: Zaznacz cały
| 29 | 28 | 18 | -1 | Magnificent - U2 | ZG |
Co zrobić skoro wszyscy redaktorzy przyczynili się do tego przez ostatnie pare lat. Wyjątkiem jest tylko Ania Gacek, czasem mam wrażenie, że tylko ona orientuje się w tym co się aklualnie w muzyce dzieje.słoik pisze:Ktoś czekał na Arctic. Szanse raczej dziś marne.
Ale serio czy tak jak Baśka promowała Siekierę?abd3mz pisze:Najbardziej to promuje Helen.krzysiek83 pisze:Blue October, plus w znawcy. Pan red. Baron zdecydowanie promuje ten utwór. I słusznie, bardzo sympatycznie i przebojowo brzmi.
Może poszedł polować na inny Październik?tanatos pisze:Semuś nas zdradził. Pojechał na wycieczke z kolegami.
Ale za to przegapił blue october
| 28 | 31 | 1 | +3 | Better Than This - Keane | ZG |
Dużo więcej się dzieje...marsvolta pisze:Co zrobić skoro wszyscy redaktorzy przyczynili się do tego przez ostatnie pare lat. Wyjątkiem jest tylko Ania Gacek, czasem mam wrażenie, że tylko ona orientuje się w tym co się aklualnie w muzyce dzieje.słoik pisze:Ktoś czekał na Arctic. Szanse raczej dziś marne.
Prawie najgorsza książka jaką kiedykolwiek czytałem. Palmę pierwszeństwa chlubnie dzierży pewien popularny Brazylijczyk.abd3mz pisze:Może poszedł polować na inny Październik?
I bardzo dobrze trzy piosenki i trzy trafienia w znawcy jestem w szokutanatos pisze:Hurra! U2 przeżyło!
| 27 | 32 | 1 | +5 | Did You See Me Coming - Pet Shop Boys | ZG |
słoik pisze:Prawie najgorsza książka jaką kiedykolwiek czytałem. Palmę pierwszeństwa chlubnie dzierży pewien popularny Brazylijczyk.abd3mz pisze:Może poszedł polować na inny Październik?
Serio, serio.słoik pisze:Ale serio czy tak jak Baśka promowała Siekierę?abd3mz pisze:Najbardziej to promuje Helen.
Tak tylko czemu trójka miała jednym słowem w d...e! czałą czołówkę niezależnego i młodego grania!lampart pisze: Dużo więcej się dzieje...
Ja tam się cieszę i mam nadzieję, że nie wejdzie. Za tydzień chciałbym widzieć Menę i Kulkę (z tych realnych, bo tak w ogóle to najbardziej Motemę i Iggy'ego - dzięki Adameks za zgłoszenie do promocji.JaceK pisze:Dlaczego to jeszcze nie jest w TOP30?Kod: Zaznacz cały
| 31 | 34 | | +3 | Heavy Cross - Gossip | ZG |
Tanatos chyba jest starsza od Semusia, tak wnoszę z komentarzy jakie zamieszczacie. Komu podoba się taki PSB na forum? To jakaś mniejszość chyba.tanatos pisze:Semuś pojechał jerździć po okolicznych wsiach, polach i łąkach...
ja w pierwszym odruchu chciałam dać w znawcy nowość z pominięciem ale jak spojrzałam, jak sobie radziły poprzednie utwory, to zrezygnowałam...marsvolta pisze:Co zrobić skoro wszyscy redaktorzy przyczynili się do tego przez ostatnie pare lat. Wyjątkiem jest tylko Ania Gacek, czasem mam wrażenie, że tylko ona orientuje się w tym co się aklualnie w muzyce dzieje.słoik pisze:Ktoś czekał na Arctic. Szanse raczej dziś marne.
| 26 | 33 | 1 | +7 | Blame It On The Summer - Basia | PL |
Ok. Zauważ tylko, że Trójka gra całą masę mniej komercyjnych rzeczy, których nie usłyszysz w innych audycjach.. nie można mieć wszystkiego..marsvolta pisze:Tak tylko czemu trójka miała jednym słowem w d...e! czałą czołówkę niezależnego i młodego grania!lampart pisze: Dużo więcej się dzieje...
The Strokes
Kings Of Leon
The Libertines
Babyshambles
Arctic Monkeys
Razorlight
A to tylko najwieksze nazwy i nie mówie o jakijś tam piosence gdzieś zagranej tylo o ramówce, popołódniowych audycjach, które nigdy tych zespołów nie grały! Dlaczego!