pasuje. dziękiiqh pisze:czy taki format pasuje?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
pasuje. dziękiiqh pisze:czy taki format pasuje?
Uff...nareszcie!Grycek pisze:Dodano:Depeche Mode - PEACE
spacja po kropce, poproszę. niby nic, a jednak.Kaczy1993 pisze:10.Motema Africa - PESA PESA
nie do końca. wszystkie punkty z regulaminu są ważne, więc poproszę o oddzielenie liczb spacjami, o dodatkową kropkę i o zamianę kreseczek na chociażby "N".mateusz15 pisze:Dostosowałem się do zmian
nie żebym chciała się czepiać ale chcę dobrze zrozumieć - bo u Ciebie Kuba w głosowaniu przy miejscu 10 jest w nawiasie kreseczka... więc kiedy ten znak jest niewłaściwy? [na wszelki wypadek dziś u siebie powpisywałam same 'NN', ale do tej pory stosowałam kreski, więc jeśli by sie dało, to bym do nich wróciła...]ku3a pisze:nie do końca. (...) poproszę (...) o zamianę kreseczek na chociażby "N".mateusz15 pisze:Dostosowałem się do zmian
no i dobrzeneon.ka pisze:nie żebym chciała się czepiać ale chcę dobrze zrozumieć
u mnie był w nawiasie.neon.ka pisze:bo u Ciebie Kuba w głosowaniu przy miejscu 10 jest w nawiasie kreseczka... więc kiedy ten znak jest niewłaściwy?
dobra, zrobiłem że mogą być kreseczkineon.ka pisze:[na wszelki wypadek dziś u siebie powpisywałam same 'NN', ale do tej pory stosowałam kreski, więc jeśli by sie dało, to bym do nich wróciła...]
dobrzeuzi pisze:to chyba moje 50. głosowanie [dobrze liczę?]
"program" to za dużo powiedzianeGrycek pisze:Ku3a, rozumiem, że pisałeś program do zliczania głosów. W jakim języku programowania?
Poprawiałem, mam nadzieję, że teraz dobrze? Bo rozumiem, że kreseczki mogą zostać.ku3a pisze:nie do końca. wszystkie punkty z regulaminu są ważne, więc poproszę o oddzielenie liczb spacjami, o dodatkową kropkę i o zamianę kreseczek na chociażby "N".mateusz15 pisze:Dostosowałem się do zmian