Chodzi o płytę 'The Velvet Underground' z 1969 r. bez Nicoadr pisze: 25 RE The Velvet Underground - The Velvet Underground & Nico 9 (2)

a Violator w top 10

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Chodzi o płytę 'The Velvet Underground' z 1969 r. bez Nicoadr pisze: 25 RE The Velvet Underground - The Velvet Underground & Nico 9 (2)
No co wy, chłopaki... Prawie całą płytę przesłuchaliśmy. Bez czterech ostatnich bo już się czas niestety kończył.krzysiek83 pisze:Bez dwóch numerówabd3mz pisze:#9 o.Kertoip pisze:krótka notka:
#9: we wtorek słuchaliśmy na ostatniej w gimnazjum lekcji muzyki...
09. Lao Che Powstanie Warszawskie [2005]za zgodą nauczyciela?
1. poprawione, dziękinastoletni_duch pisze:1. Chodzi o płytę 'The Velvet Underground' z 1969 r. bez Nico![]()
2. a Violator w top 10
Szacunek dla słuchaczy.Kertoip pisze:słuchałem ja, pani nauczycielka oraz dwóch kumpli, a reszta klasy tzw. "ciemniacy" grali w karty...
oj tak!abd3mz pisze:Szacunek dla słuchaczy.Ale i tak największy dla pani nauczycielki.
Ja bym stawiał na pewno na Hitlerowców. A drugie, to nie wiem co. "Przed Burzą" absolutnie obowiązkowe. Także przez swą zawiadiackosć, która niejako definiuje klimat płyty i trochę rozbija powagę tematu.krzysiek83 pisze:Przed burzą i CzerniakówMiszon pisze:a których można wiedzieć?