Uwaga!
Informuję, że w końcu dostosowałem swoje mechanizmy liczące do nowego formatu. W związku z tym,
od następnego notowania będziemy podawać głosy już w takim formacie w jakim piosenki podawane są na stronie Trójki, czyli: Nazwa Wykonawcy - TYTUŁ PIOSENKI. Przy okazji bardzo dziękuję Wam wszystkim za cierpliwe głosowanie na forumową w starym formacie, a dodatkowo Robinsonowi za podawanie pełnego zestawu w starym formacie i Gryckowi za podawanie, w pierwszym poście z głosowaniem, nowych utworów również w starym formacie. Dzięki

.
Przy okazji jestem zmuszony prosić Was też o dostosowanie się do pewnych reguł, które spowodują, że nie będę musiał, przed automatycznym zliczeniem, ręcznie ujednolicać formatu głosów. Teraz co tydzień głosuje już tyle osób, że zaczęło to być pewnym problemem. Liczę na Waszą wyrozumiałość. Proszę aby każdy swoje głosy podawał następująco:
1. Nazwa Wykonawcy - TYTUŁ PIOSENKI
lub
1. 2. Nazwa Wykonawcy - TYTUŁ PIOSENKI
lub
1. 2. 3. Nazwa Wykonawcy - TYTUŁ PIOSENKI
lub
1. (2.) Nazwa Wykonawcy - TYTUŁ PIOSENKI
To znaczy:
- miejsce w głosowaniu,
- kropka,
- spacja,
- nazwa wykonawcy pisana normalnie,
- spacja,
- myślnik,
- spacja,
- tytuł piosenki dużymi literami.
Ważny jest _każdy_ z tych elementów!
Po miejscu w głosowaniu można podać miejsce w poprzednim głosowaniu i ew. liczbę tygodni (z kropką i spacją). Miejsce w poprzednim głosowaniu można podawać w nawiasie.
Zdaję sobie sprawę, że to w jakiś sposób ogranicza Waszą pomysłowość i oryginalność, ale mam nadzieję, że rozumiecie, że celem nie jest ograniczanie, ale po prostu chęć szybszego liczenia wyników.
Stosowne zmiany wprowadzę zaraz w regulaminie.
Oby nasza forumowa lista dalej rosła w siłę!