A ja jeszcze nie słyszałemBodeczek pisze: 10. GDY SIĘ ZNAJDUJE PRZYJACIELA - Rafał Olbrychski i Maryla Rodowicz (7)
Na LP3 "TONIGHT'S TODAY - Jack Penate" za „osłuchany już duecik” …

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
A ja jeszcze nie słyszałemBodeczek pisze: 10. GDY SIĘ ZNAJDUJE PRZYJACIELA - Rafał Olbrychski i Maryla Rodowicz (7)
Na LP3 "TONIGHT'S TODAY - Jack Penate" za „osłuchany już duecik” …
Podobno...ponoć...chyba...prawdopodobnie...Jejku - czy nie mozna ustalić stałej pory? I dlaczego niby tak wczesnie zamyka sie głosowanie? na 1,5 dnia przed Listą? Mysle, że przy obecnych mozliwościach technicznych bez problemu można zakonczyc głosowanie np. w sobote o godz. 12.00. Hmmm...tylko trzeba chcieć.Robinson pisze:Podobno głosowanie na LP3 tylko do 12:00, więc proponuję się spieszyć.
ok, sprawdzę.falcoeagle pisze:A, ku3a, sprawdź, czy jednak mam zapomnieć o wydruku z podpisem Basi, czy mam gonić na pocztę i ją poganiać?
Szczerze mówiąc to ta pora wydaje mi się stała, bo pamiętam jeszcze za czasów Niedźwiedzia, że zawsze do 12 ogłaszał. Tak ze 4 lata temu to raczej stała pora. A dalej nie pamiętam, może też tak było.zbyszu pisze:Podobno...ponoć...chyba...prawdopodobnie...Jejku - czy nie mozna ustalić stałej pory?Robinson pisze:Podobno głosowanie na LP3 tylko do 12:00, więc proponuję się spieszyć.