"Take A Breath"
- tadzio3
- Kontakt:
"Take A Breath"
Pisałem już w innym wątku.
Przed chwilą zweryfikowałem i sprawdziwłem, że na liście była wersja "Take A Breath" Davida Gilmoura z Gdańska, a więc należy przy tej piosence dodać taki sam zapis jak przy utworze "A Grat Day For Freedom", czyli David Gilmour with the Polish Baltic Philharmonic Orchestra, conducted by Zbigniew Preisner
Przed chwilą zweryfikowałem i sprawdziwłem, że na liście była wersja "Take A Breath" Davida Gilmoura z Gdańska, a więc należy przy tej piosence dodać taki sam zapis jak przy utworze "A Grat Day For Freedom", czyli David Gilmour with the Polish Baltic Philharmonic Orchestra, conducted by Zbigniew Preisner
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: "Take A Breath"
Pod warunkiem, że w tym kawałku też gra orkiestra
.
Nie wiem, słyszałem raz, w dodatku bylismy wtedy na Zlocie na Liście, czyli ciężko było się przysłuchiwać.

Nie wiem, słyszałem raz, w dodatku bylismy wtedy na Zlocie na Liście, czyli ciężko było się przysłuchiwać.
- tadzio3
- Kontakt:
Gra, gra! I to wyrażniej niż przy "A Great Day For Freedom"Miszon pisze:Pod warunkiem, że w tym kawałku też gra orkiestra.

Przed chwilą kilka razy przesłuchałem ten fragment z listy. Mam na kompie to notowanie, jako że zlotowe to sciągnąłem sobie, aby wyobrazić sobie jak to by było, jak bym tam był wtedy

-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
No i co robimy? Utwór pochodzi chyba z albumu ,,On an Island'', i tam orkiestry Baltic-coś-tam raczej nie słychać (nie wiem, nie mam tego wydawnictwa). Jaką zatem wersję zapodano w notowaniu 1409? Puryści LP3-owi -- oczekuje się Waszej opinii.
- tadzio3
- Kontakt:
Pisałem już.
A więc poprawienie tego jest konieczne, dla spokoju ducha.
Mam to nagranie i była puszczona wersja z płyty koncertowej, chociaż i ja na początku byłem przekonany, że to była wersja z "On An Island".tadzio3 pisze:zweryfikowałem i sprawdziwłem, że na liście była wersja "Take A Breath" Davida Gilmoura z Gdańska
A więc poprawienie tego jest konieczne, dla spokoju ducha.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Liczyłem, że zaproponujesz gotowy wpis, żeby można było już coś komentować [za] lub nawet [przeciw] — a zatem, czy zapis powinien wyglądać tak:tadzio3 pisze:Pisałem już. (...) A więc poprawienie tego jest konieczne, dla spokoju ducha.
David Gilmour with the Polish Baltic Philharmonic Orchestra, conducted by Zbigniew Preisner?
- tadzio3
- Kontakt:
Chodziło mi właśnie o taki sam wpis, jak przy "A Great Day...", czyli to co podałeś. Nie ma sensu niczego zmieniać.
Sądzę, że nikt nie będzie przeciw.
Sądzę, że nikt nie będzie przeciw.
ale czy tadzio3 nie napisał tego w pierwszym poście wątku?JaceK pisze:Liczyłem, że zaproponujesz gotowy wpis, żeby można było już coś komentować [za] lub nawet [przeciw] — a zatem, czy zapis powinien wyglądać tak:
David Gilmour with the Polish Baltic Philharmonic Orchestra, conducted by Zbigniew Preisner?
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
OK! umknęło mi... sorry! Poprawione