Gary pisze:A wyobrażasz sobie Balonika, Manna (tu można wpisać dowolne nazwisko redaktora trójki), który występuje w klipie wyborczym konkretnej partii? Bo ja sobie nie wyobrażam.
Nie wyobrażam, bo nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale nie miał bym nic przeciwko temu.
W ogóle to ja was nie rozumiem. Taki powód zwolnienia Cejrowskiego jest żenujący. Popieranie czyjejś patrii nie powinno sprawiać iż zwalnia się kogoś. Mamy demokrację, a nie autorytaryzm, czy cenzurę, każdy ma prawo do własnej opinii. Cejrowski jest jaki jest, ale w swoich audycjach jakoś nie słyszałem, by namawiał do głosowania na daną frakcje, a to mogło by ewentualnie jakoś mu zaszkodzić.
Dziennikarz, który nie miał nic wspólnego z polityką w swoich audycjach (bo nie pzeprowadzał wywiadów z politykami, ani nie zapowiadał serwisu, chociaż to moim zdaniem nie powinno go dyskwalifikować, bo jak wiadomo media publiczne od zawsze były polityczne) zostaje zwolniony.
Mnie każde zwolnienie polityczne denerwuje i nikt nie będzie mnie przekonywał, że tak trzeba i czy takie są zasady. To jest nieetyczne i uwłaczające w czyjeś poglądy. A to już kolejna strata za rządów Jethon
No i na koniec chyba wszyscy zapomnieli o tym, że audycja pod względem muzycznym była ciekawa. Bardzo ubarwiała ramówkę Trójki, takiej muzyki nikt nie grał i nie będzie chyba. Już mi szkoda, że nie dostanę kolejnej Pocztówki Dźwiękowaj Pana Wojciecha...