arturro pisze:a kto powiedział, że ma być to program mądry czy śmieszny jest po prostu przyjemny...
komentujący wydarzenia dnia z przymrużeniem oka
No cóż, te komentarze są tak totalnie prymitywne i czepialskie (przynajmniej te, które miałem nieprzyjemność słyszeć), a jedyną rozrywką to może być w tym przypadku tylko granat R-14, żeby się rozerwać zamiast umrzeć z nudów.
Uff, skończyłem czytanie. Dzięki dla JacKa za wyniki na żywo. W końcówce Listy jak ostatnio często raczej same nudy, może oprócz kilku pierwszych sekund "Magnificent".
Co do szkła - chyba miał być to program śmieszny. A jest żenujący (był, może teraz jest śmieszny...choć wątpię).
White Lies żeby tylko poszło ostro do góry - to moje życzenie.
Ogólnie
debiut na liście 21.03.2009
pobyt na liście 11 tyg.
pobyt w bieżącym Topie 11 tyg.
pobyt w TOP20 11 tyg.
punktacja w rankingu w TOP20 185 pkt.
ranking Top20 wg zasad Trójkowych 468 miejsce
też cieniutko! więcej informacji na ten temat w Archiuwm lp3.
arturro pisze:a kto powiedział, że ma być to program mądry czy śmieszny jest po prostu przyjemny...
komentujący wydarzenia dnia z przymrużeniem oka
No cóż, te komentarze są tak totalnie prymitywne i czepialskie (przynajmniej te, które miałem nieprzyjemność słyszeć), a jedyną rozrywką to może być w tym przypadku tylko granat R-14, żeby się rozerwać zamiast umrzeć z nudów.
widzisz każdy ma inne podejście do rozrywki i sposobu komentowania
może to być podejście pewnej "znanej" stacji (rozgłośni) z Torunia
Fajne wejście ksch, ale w Twojej wypowiedzi pojawiła się pewna nieścisłość. Tomek Wertz nie scoverował 'Jadę pociągiem prawdziwym'. Oryginał jest z jego wokalem i jest to pierwsza wydana wersja na płycie 'Piosenki dla dzieci i rodziców' z 1991 roku.
uzi pisze:zapraszam na forum u2, do wątku o u2 na lp3. ostatni post - 9 maja.
bo są bardziej zakonspirowani i informacje z linkami do głosowań rozsyłają sobie na pw No nie może być inaczej skoro to taki kiepski utwór [podobno, bo u mnie obecnie kilka pozycji wyżej niż Wrong ]
| 4 | 5 | 4 | Farewell to the Fairground - White Lies | 1 |
Ogólnie:
debiut na liście 4.04.2009
pobyt na liście 9 tyg.
pobyt w bieżącym Topie 4 tyg.
pobyt w TOP20 3 tyg.
punktacja w rankingu w TOP20 41 pkt.
ranking Top20 wg zasad Trójkowych 1973 miejsce
Więcej informacji na temat tego utworu w Archiwum LP3