ale bardziej pewnie lubisz Andrusa?kajman pisze:Z dwójki Grabowski Andrus ten pierwszy prezentuje się znacznie lepiej.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
ale bardziej pewnie lubisz Andrusa?kajman pisze:Z dwójki Grabowski Andrus ten pierwszy prezentuje się znacznie lepiej.

Kod: Zaznacz cały
|  11 |    7 | 20 | Use Somebody - Kings of Leon              |  -4 |
Ale na tej płycie są lepsze utwory. Na przykład taka Bukowina. W tym przypadku to tylko magia nazwiska.JaceK pisze:I to jest ten największy skok w dzisiejszym notowaniu... mnie się podoba! ale to subiektywna ocena. W ogóle lubię twórczość Jaromíra Nohavicy -- a że tutaj w melorecytacji Andrusa? Może być.Kod: Zaznacz cały
| 12 | 26 | 2 | Cieszyńska - Artur Andrus | 14 |
JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 11 | 7 | 20 | Use Somebody - Kings of Leon | -4 |
 jedno wskakuje, drugie spada... no cóż...
 jedno wskakuje, drugie spada... no cóż... 

uzi pisze:Arturro.JaceK pisze:No to mamy kolejną godzinkę za sobą. A po przerwie... największy skok w dzisiejszym notowaniu.

baaaa
 baaaaJeśli chodzi o festiwale to polecam Metalmanię! Pod warunkiem oczywiście, że ktoś gustuje w takiej muzycekrzysiek83 pisze:Dokładnie... Jak by to wyglądałouzi pisze:nie no, przecież Franz nie mógł wylecieć tuż przed SelectoremTrzeba promować imprezę z elektroniczną muzyką zespołem niby - gitarowym.
Za żadne skarby bym na ten festiwal się nie wybrał.
Polecam Szczecin!!!
Ciekawsza muzyka, ale mnie tam nie będzie

Się zgadzam! Tylko jakoś reszty kawałków nie lansują tak jak ten... Magia naźwiska Andrusa? Zgadza się!kajman pisze:(...) Ale na tej płycie są lepsze utwory. Na przykład taka Bukowina. W tym przypadku to tylko magia nazwiska.
|  10 |   11 |  9 | Deszcz - Sidney Polak                     |   1 |

Yacy pisze:ale bardziej pewnie lubisz Andrusa?kajman pisze:Z dwójki Grabowski Andrus ten pierwszy prezentuje się znacznie lepiej.

Nie zmieściła się pod wiaduktem? No to faktycznie deszcz może wpędzać w pewien dyskomfort...krzysiek83 pisze:(...) Hela ma kabriolet i się dziwi, że samochód jej nie działa
fatalny utwór...i do tego brzmi dziwnie: "...deszcz (głupi) gubi ten kraj..."JaceK pisze:ledwie dycha...Kod: Zaznacz cały
| 10 | 11 | 9 | Deszcz - Sidney Polak | 1 |

zapewne tak, choć ja bym wolał usłyszeć na liście Reverly albo Manhatan...fazzer pisze:ciekawe czy Notions powtórzy sukces Use somebody????
Zajrzyj na forumową listę płyt, to zobaczysz kto w takiej muzyce gustujeYoda pisze: Jeśli chodzi o festiwale to polecam Metalmanię! Pod warunkiem oczywiście, że ktoś gustuje w takiej muzyce

brzmi znacznie lepiej niż 'cycate anioły' i 'dobrze, ale nie najgorzej'.arturro pisze:fatalny utwór...i do tego brzmi dziwnie: "...deszcz (głupi) gubi ten kraj..."

|   9 |    8 | 10 | Battle for the Sun - Placebo              |  -1 |Nie wiem, Grabowskiego nie znam, a Andrusa widziałem raz w Szkle kompaktowym (czy czymś takim) i od razu mnóstwo stracił w moich oczach.Yacy pisze:ale bardziej pewnie lubisz Andrusa?kajman pisze:Z dwójki Grabowski Andrus ten pierwszy prezentuje się znacznie lepiej.

choć zobaczyć cycate anioły..to byłoby cośuzi pisze:brzmi znacznie lepiej niż 'cycate anioły' i 'dobrze, ale nie najgorzej'.arturro pisze:fatalny utwór...i do tego brzmi dziwnie: "...deszcz (głupi) gubi ten kraj..."

to niesprawiedliwe, żeby taki, TAKI kawałek spadałJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 9 | 8 | 10 | Battle for the Sun - Placebo | -1 |

Na pewno nie jakrzysiek83 pisze:Zajrzyj na forumową listę płyt, to zobaczysz kto w takiej muzyce gustujeYoda pisze: Jeśli chodzi o festiwale to polecam Metalmanię! Pod warunkiem oczywiście, że ktoś gustuje w takiej muzyce

To wyjątkowo się zgadzam z Kajmanem. Podpisuję się pod tym co napisał wszystkimi kończynami.kajman pisze:Nie wiem, Grabowskiego nie znam, a Andrusa widziałem raz w Szkle kompaktowym (czy czymś takim) i od razu mnóstwo stracił w moich oczach.Yacy pisze:ale bardziej pewnie lubisz Andrusa?kajman pisze:Z dwójki Grabowski Andrus ten pierwszy prezentuje się znacznie lepiej.

hmmm napewno na miejscu 1, 2 lub 3uzi pisze:to niesprawiedliwe, żeby taki, TAKI kawałek spadałJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 9 | 8 | 10 | Battle for the Sun - Placebo | -1 |
w odniesieniu do płyty: BFTS jest w top3. jeszcze nie ustaliłam na którym.