Zbyszu - leży tam gdzie zawszezbyszu pisze:Czy Ktoś uwiecznł na taśmie internetowej ostatnie notowanie Listy? W sobotę wieczorem słuchałem raczej Biesiadno-Weselnej Listy Przebojów

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Zbyszu - leży tam gdzie zawszezbyszu pisze:Czy Ktoś uwiecznł na taśmie internetowej ostatnie notowanie Listy? W sobotę wieczorem słuchałem raczej Biesiadno-Weselnej Listy Przebojów

Rzeczywiście. A przed chwila tam byłem i poczestowałem sie nowa B. Craven. Dzieki!!!! Ale posłucham jakoś jutro - choc zapowiada sie dzien z gatunku tych szalonych. 3majcie kciuki.jotem3 pisze:Zbyszu - leży tam gdzie zawszezbyszu pisze:Czy Ktoś uwiecznł na taśmie internetowej ostatnie notowanie Listy? W sobotę wieczorem słuchałem raczej Biesiadno-Weselnej Listy Przebojów
 Chyba ze dwa razy zdarzyło się, że  nie znałem jednej piosenki, ale to była kwestia głebszego skupienia
  Chyba ze dwa razy zdarzyło się, że  nie znałem jednej piosenki, ale to była kwestia głebszego skupienia   Wiem, że innym może sprawiać, ale poziomu nie obniżać - w żadnym razie.
  Wiem, że innym może sprawiać, ale poziomu nie obniżać - w żadnym razie. ) bardzo mi się podobał.
 ) bardzo mi się podobał.  
Debiutów i wypadków! Kiedyś nazywało to Lista Przebojów Programu Trzeciego a teraz powinno Lista Przebojów Piotra Baronazbyszu pisze:Co jest powodem tak zaskakujących debiutów?

Coś imputujesz? No nie, chyba nie...Bardziej przychylam sie do tezy, ze zwyczajnie jest mniej głosów, przez co łatwiej o zaskakujacy skok czy wypadek przy pracy. Moze na tym skonczę, bo znów posypią się gromy na mnie, że wtykam nos w nie swoje galotybobby-x pisze:Debiutów i wypadków! Kiedyś nazywało to Lista Przebojów Programu Trzeciego a teraz powinno Lista Przebojów Piotra Baronazbyszu pisze:Co jest powodem tak zaskakujących debiutów?

Ale kiedyś też funkcjonowała (potocznie) nazwa Lista Przebojów Marka Niedźwieckiego, także nic się nie zmieniło w tej kwestiibobby-x pisze:Debiutów i wypadków! Kiedyś nazywało to Lista Przebojów Programu Trzeciego a teraz powinno Lista Przebojów Piotra Barona
 .
.Fakt. Ale ja bym wolał, żeby to była lista słuchaczyMiszon pisze:Ale kiedyś też funkcjonowała (potocznie) nazwa Lista Przebojów Marka Niedźwieckiego, także nic się nie zmieniło w tej kwestiibobby-x pisze:Debiutów i wypadków! Kiedyś nazywało to Lista Przebojów Programu Trzeciego a teraz powinno Lista Przebojów Piotra Barona.