Aktualności (Około) Trójkowe
- tadzio3
- Kontakt:
Re: Aktualności (Około) Trójkowe
Czasem ramówka nie jest aktualizowana na bierząco, ale myślę, że skoro jest w piątek to audycja zostaje. W końcu będę mógł jej połśuchac w całości, bo w niedzielę o tamtej porze nigdy nie mogłem słuchac radia.
PS. Ktoś wie, jak się czuje Piotr Kaczkowski, kiedy wraca?
PS. Ktoś wie, jak się czuje Piotr Kaczkowski, kiedy wraca?
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Świetnie, że fTop5 wraca w piątek o 15:00!!!
Jakoś przez Kozę i inne sprawy, ta pora w ten dzień nijak mi od dawna nie pasuje, aby słuchać radia... Nie mam więc obawy, że będę słuchał

Jakoś przez Kozę i inne sprawy, ta pora w ten dzień nijak mi od dawna nie pasuje, aby słuchać radia... Nie mam więc obawy, że będę słuchał

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
To jest dobra pora dla fTop 5, bo z racji tego, że to taka audycja z przymrużeniem oka, to dobrze pasuje na początek weekendu wiosenno-letniego
.
ani widu, ani słychu... 

No właśnie. Zaczynam się martwić, bo pamietam jak ze 2 tygodnie temu w M3 Owczarek mówił, że "proszę się nie niepokoić. Pan Piotr wkrótce wraca". A tu minęło trochę czasu i...PS. Ktoś wie, jak się czuje Piotr Kaczkowski, kiedy wraca?

Leszek Adamczyk mówił, że paradoksalnie im dłużej nie ma Kaczkowskiego na antenie tym lepiej dla jego zdrowia.
- Miszon
- Kontakt:
No zwykle tak jest, że lepiej dokładnie się wychorować. Ale sam fakt tak długiej nieobecności mocno mnie zaniepokoił i zmartwił :/.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Dobrze, że w ogóle audycja wróciła... Ale wolałem niedzielę. Piątek, godz.15 wydaje się średnim pomysłem...chociaż jak na obecne szefostwo to jest pomysł dobryMiszon pisze:To jest dobra pora dla fTop 5, bo z racji tego, że to taka audycja z przymrużeniem oka, to dobrze pasuje na początek weekendu wiosenno-letniego.

Teraz w niedzielę czas fTopowy przeznaczam na słuchanie płyty... Najlepiej czegoś naprawdę ostrego i głośnego - tak, jak głośno miałem w zwyczaju słuchać fTopy

- tadzio3
- Kontakt:
W ogóle ostatniopiątek o godz 15 jest bardzo różnorodny jeżeli chodzo o audycuje. Po tym jak "KOZA" była nadawana nieregularnie, a potem znikła z anteny o tej porze pojawiały się najrozmaitsze audycje- "Strefa RockNrollla", "Muzyczna poczta UKF", jakieś próbne audycje. Może teraz się ustali w końcu co może być o tej porze. Moim zdaniem dobry wybór.
- krzysiek83
"Rano w Tu Baronie przywita państwa Agnieszka Szydłowska – a cała audycja poświęcona będzie przodowniczkom."
O proszę nieee!
Jakim przodowniczkom? To ma być śmieszne? czy to jakiś dzień socjalizmu w Trójce...
"1 maja to także 5. rocznica wejścia Polski do Unii Europejskiej – temu poświęcona będzie specjalna audycja Zapraszamy Do Unii od 12 do 15. Nadawać będziemy z Zielonej Góry, a gospodarzem programu będzie Robert Kantereit, wspomagany reportersko przez Michała Żakowskiego. "
...a więc jednak

Przodowniczki i biurokraci. Spora dawka, od 9 do 15.
Dobrze, że:
"1 maja – przez trzy kolejne popołudnia – II Polski Top Wszechczasów – zaprasza Radio Piotrków – czyli panowie – Baron,Metz i Stelmach (od 15 do 19)."
Czyli włączam Trójkę w piątek o godz.15.
O proszę nieee!

Jakim przodowniczkom? To ma być śmieszne? czy to jakiś dzień socjalizmu w Trójce...
"1 maja to także 5. rocznica wejścia Polski do Unii Europejskiej – temu poświęcona będzie specjalna audycja Zapraszamy Do Unii od 12 do 15. Nadawać będziemy z Zielonej Góry, a gospodarzem programu będzie Robert Kantereit, wspomagany reportersko przez Michała Żakowskiego. "
...a więc jednak

Przodowniczki i biurokraci. Spora dawka, od 9 do 15.
Dobrze, że:
"1 maja – przez trzy kolejne popołudnia – II Polski Top Wszechczasów – zaprasza Radio Piotrków – czyli panowie – Baron,Metz i Stelmach (od 15 do 19)."
Czyli włączam Trójkę w piątek o godz.15.

Więcej o majówce.
'W niedzielę, 3 maja nowa audycja - Listy ze świata, na która zaprasza Katarzyna Borowiecka - warto posłuchać od 13:00.'
'W niedzielę, 3 maja nowa audycja - Listy ze świata, na która zaprasza Katarzyna Borowiecka - warto posłuchać od 13:00.'
- Miszon
- Kontakt:
Z tą prawdą/fałszem to chyba jużbyło coś podobnego kiedyś w Trójce. Jakoś tak mi się kojarzy z Ogórkiem i Jethon.
- krzysiek83
Nie wiem, czy to dobre dla Ciebie skojarzenia, ale dla mnie zdecydowanie nieMiszon pisze:Z tą prawdą/fałszem to chyba jużbyło coś podobnego kiedyś w Trójce. Jakoś tak mi się kojarzy z Ogórkiem i Jethon.

Ale mogłem się spodziewać głupich konkursików po zmianie szefostwa - w tym kierunku idzie Trójka.
Swoją drogą w popołudniowym ZD3 już od mniej więcej marca da się usłyszeć ogromną liczbę starszych hitów. Kiedyś więcej było nowości, ale może tylko takie wrażenie odnoszę. Poza tym to drugorzędna kwestia. Ale ciekaw jestem, czy tylko ja takie wrażenie odnoszę.
Stare powraca. Głupawe konkursy i coraz gorsza muzyka. Mam nadzieję, że żadnemu z moich ulubionych redaktorów nie będzie narzucane co ma grać. Jedne Złote Przeboje wystarczą. 

- tadzio3
- Kontakt:
Prawdziwych zmian należy się spodziewać w ramówce jesiennej,a wcześniej w wakacje. Wtedy dowiemy się co szykuje Jethon.
- tadzio3
- Kontakt:
A to akurat mi się podoba. Oryginalna zabawa 

Nie potrafię tego na razie potwierdzić, ale wiem że Adam Piśko pożegnał się z Trójką.
Tylko informacja, bo chyba występuję tu w roli rzecznika prasowego Trójki, a takiemu nie wypada komentować.

Tylko informacja, bo chyba występuję tu w roli rzecznika prasowego Trójki, a takiemu nie wypada komentować.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
No tak, pożegnał się i podziękował w dzisiejszym "Raporcie o stanie świata"...
- krzysiek83
Nie mogłem wysłuchać do końca i ta wspaniała informacja mnie ominęłafalcoeagle pisze:No tak, pożegnał się i podziękował w dzisiejszym "Raporcie o stanie świata"...

Tyle miesięcy czekałem na tą wiadomość!!!
Kolejny konkurs...
Dobrze posiedzieć w plenerze
Dobrze posiedzieć w plenerze