Nowa płyta BLACKFIELD

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Gary

Nowa płyta BLACKFIELD

Post autor: Gary »

W styczniu ukaże się nowa płyta zespołu BLACKFIELD. Będzie ją promował utwór "Once", który można ściągnąć ze strony http://www.myspace.com/blackfield jak i odsłuchać 4 minutowy skrót płyty, która będzie się nazywała "BLACKFIELD II". "Once" może nie dorównuje klasą utworom z 1szej płyty, ale te fragmenty pozostałych utworów zapowiadają rewelacyjną płytę.
Fani twórczości Steven'a Wilson'a pewnie już o tym wiedzą, bo można tego odsłuchiwać już od conajmniej miesiąca, ale tak w razie czego to informuję.
Ps. Mam nadzieję, że Blackfield znów zawita do nieodległej Bydgoszczy i takiej okazji tym razem nie przepuszczę. :wink:
Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Post autor: Grycek »

Ja chyba od czerwca tego roku znam Once i kawałki drugiej płyty.

To jeszcze pare informacji dla fanów Stevena Wilsona

1.Blackfield w Polsce

Nasze mega tajne super źródła podały również, że została już oficjalnie potwierdzona data koncertu Blackfield w Polsce. W ramach trasy promującej album Blackfield II zespół przyjedzie 22.02.2007 do warszawskiego klubu Proxima. Niestety jak na razie tylko na ten jeden koncert, ale miejmy nadzieję, że przez następne miesiące coś się zmieni.

2.... a nowe Blackfield ...

Nasze mega tajne super źródła podały, że oczekiwany jesienią album Blackfield ukaże się .. dopiero w styczniu 2007 roku :(
Przyczyny tego opóźnienia nie są znane. Mamy jednak nadzieje, że wyjdzie to na dobre zawartości albumu.

Pozytywne jest natomiast to, że prawdopodobnie zaraz potem, w lutym, zespół odwiedzi m.in Polskę podczas trasy koncertowej promującej album!

3.Nowy album Porcupine Tree

Wstępna data wydania kolejnego albumu Porcupine Tree, którego wydawcą ma być Roadrunner, to 19 marca 2007.
Poza tym nieznane są jednak żadne szczegóły.

Tymczasem z niecierpliwością czekamy na nowe "Blackfield", na którym ostatnio zapadła złowroga cisza...
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Na swoje usprawiedliwienie mojej spóżźnionych informacji mogę napisać tylko tyle, że dopiero od miesiąca mam nieograniczoną możliwość hasania do woli po necie.
Ale na nowe Porcupine Tree też się bardzo cieszę :D
ODPOWIEDZ